>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

pinio1111 438,6K

pinio1111

Użytkownik
kaczmarek znowu show. a sie z niego zrobil showman, atakkujacy co gra na zerowej efektywnosci. ile on jeszcze w ogole w pls pogra? :D
No Jastrzębie jest ugotowane, bo Kowal przytargał ze sobą Lorenca, a to żaden zmiennik. Miałem okazję oglądać go cały poprzedni sezon w Gorzowie i oprócz zagrywki, którą tylko czasem odpalił, to z prawego grał dramatycznie na podwójnych zmianach.

C 403,7K

czary-mary

Użytkownik
Zaksa vs Zawiercie
Aktualny stan 1:1, trwa 3 set 10:10
Typ: Zawiercie wygra 3:1 kurs @2.50 ✅

Kontuzja pierwszego rozgrywającego Zaksy Quinna Issacssona. Na boisku Krawiecki.
Zawiercie na galowo Boladz Bieniek Kwolek Russell, Popiwczak, Tavares. Brak tylko Gladyra ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +696
husarz22 511,6K

husarz22

Forum VIP
Przepraszam bo nie mam możliwości oglądania meczu Zaksy z JW
Mam pytanie czy ta oficjalna strona Plus Ligi dobrze pokazuje statystyki?
To znaczy Kaczmarek zdobył 3 punkty w tym pierwszym secie?

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
Taki beniaminek chętnie przyjmie, jak teraz jest Kapica i Goss xD
z jednej strony tak z drugiej to on aktualnie gra gorzej od gossa xD

z trzeciej strony to chełm najpierw sie utrzymać by musiał a to ciężko z takim skladem

Żenujące Jastrzębie, pocelowal trochę Szerszeń z zagrywki +3 mieli i nie potrafią kończyć kontr…
ciezko grac jak sie ma "atakujacych" co jeden i drugizerowa albo ujemna efektywnosc. to tylko orasz lewym i cos tam srodkiem. inna sprawa ze jw sie samo rozwala wlasna gra

K 12,8K

koski

Użytkownik
z jednej strony tak z drugiej to on aktualnie gra gorzej od gossa xD

z tzreciej strony to chełm najpierw sie utrzymać by musiał a to ciężko z takim skladem
Jeszcze jedna sprawa on się kompletnie nie nadaje na 1 opcję w ataku. Jedynie co go ratuje to paszport. Ale to chodziło mi o przyszłego beniaminka.

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
Jeszcze jedna sprawa on się kompletnie nie nadaje na 1 opcję w ataku. Jedynie co go ratuje to paszport. Ale to chodziło mi o przyszłego beniaminka.
tu to nawet okazalo sie ze taki wiekowy dinozaur co ostatnie seozny gral nie wiadomo gdzie tzn bartosz krzysiek sciagniety na rezerwe skry umial wejsc i zagrac naprawde przyzwoicie (a taki kaczmarek no tak srednio bym powiedzial ze umie zagrac chociaz solidnie), tak wiec no sadze ze zamiast kaczmarka to juz nawet kogos solidnie wygladajacego z pierwszej ligi mozna by wyciaganc na pewno taniej, ewnetualnie w jakiegos mlodego inwestowac, w kaczmarka to no gosc sam se rozwalil kariere bo tak chcial no i ponosi za to ogromna zasluzona kare

ale pewnie bedize tak jak mowisz ze jeszcze sie zalapie do jakiegos ogona. w tej chwli to jw nie ma zadnego atakujacego, bo sobie sciagnal kowal ze soba "kolege" lorenca z cuprum

w sumie to ta zmiana krzyśka to tak naprawde no mecz sie odwrocil z 0-2 na 3-2, nie mowie ze to wyalcznie zasluga krzyśka ale swoje dolozyl do tej odwrotki, a kiedy kaczmarek "swoje dołożył" zeby odwrocil sie mecz, no w plyaoffie w zeszlym sezonie przeciwko lublinowi wyjazdowy mecz finalowy co vicentin mial dzien konia i swoje fornal z kaczmarkiem dolozyli, no ale to bylo no w zeszlym sezonie. inna sprawa ze tam lublin to tez mocno przestal grac po pierwszym secie

K 12,8K

koski

Użytkownik
Tylko Krzysiek to był zawsze fizyczny grajek w porównaniu do Kaczmarka. Miał dobre momenty w Plus Lidze. A z takiego Kaczmarka zrobił się przebijak tzw. klepacz.

U 0

Usunięty użytkownik 182039

Gość
Cześć, czy jest tutaj jakaś osoba, która ogarnia i orientuje się w rozgrywkach Tauron ligi i 1 ligi kobiet?

Do góry Bottom