>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Tenisowy chat

eulamaria 59,2K

eulamaria

Użytkownik
Mecz w Toronto - Moutet Brooksby, osobiście mam kurs Brooksby +1,5 seta, jednak Brooksby jest w Toronto już od kilku dni, z pewnością nie w celach rekreacyjnych 😅, Moutet melduje się od razu w Toronto po turnieju w Waszyngtonie.
A może warto iść po całości w stronę Brooksby ?

Otrzymane punkty reputacji: +594
eulamaria 59,2K

eulamaria

Użytkownik
Mecz w Toronto - Moutet Brooksby, osobiście mam kurs Brooksby +1,5 seta, jednak Brooksby jest w Toronto już od kilku dni, z pewnością nie w celach rekreacyjnych 😅, Moutet melduje się od razu w Toronto po turnieju w Waszyngtonie.
A może warto iść po całości w stronę Brooksby ?
Najgorszy zakład w miesiącu, gdzie dałam nabrać się na kursy.
Spokojnej nocy !
Odrabiamy jutro 😏

Otrzymane punkty reputacji: +737
U 0

Usunięty użytkownik 181559

Gość
Znakomity Djokovic. Federer i Nadal już składają długopisy na emeryturze, a on nadal w takiej formie. Fajnie ułożyła mu się drabinka tym razem i w półfinale trafia na Alacaraza, który leży mu dużo bardziej niż Sinner. Może w takim razie finał? A może coś więcej?

inkub1986 857,1K

inkub1986

Użytkownik
Uważajcie na praktyki betclicu. Przez 2-3 dni u mnie na laptopie i komórce była dostępna do wytypowania jedynia Anisimova. Uznałem, że to dobry znak. Jak bardzo się myliłem. Uważajcie! Po co się tak robi???

inkub1986 857,1K

inkub1986

Użytkownik
yyy Rybakina tez byla w ofercie
No właśnie nie.
Post automatycznie złączony:

Sinner ostatnio skreczował w meczu z Griekspoorem i mu się przysłużyło. Jest w finale ATP 1000 Paryż.
Alcaraz przegrał nie bez powodu z Norrie'm w Paryżu w 1. rundzie, bo ma na uwadze ATP Finals Turyn. Coś jak Sinner postąpił.

inkub1986 857,1K

inkub1986

Użytkownik
Co za zdziwienie! Gauff przegrywa z babcią Svitoliną. Co tu się dzieje? A Jovic nie postawiła żadnych warunków Jęczyńskiej. Chociaż Zverev wygrał.

Otrzymane punkty reputacji: +130
inkub1986 857,1K

inkub1986

Użytkownik
31lat to dla Ciebie babcia? Sądząc po Nicku jestes prawie 10lat starszy od tej "babci"
To już pożartować nie można? Urodziła dziecko, jest mamą, do tego 31 lat to nie pierwsza młodość w sporcie oraz w życiu, aronek. i tak, jestem stary piernik.

Otrzymane punkty reputacji: +130
Do góry Bottom