>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Counter-Strike 2

'Corek 474,9K

'Corek

Znawca - e-sport
Tpudcatbtpu vs Fut / Tpudcatbtpu @ 3,35 STS

Witam, dziś szukam niespodzianki.
Fut, które pokazało się z dobrej strony a właściwie to poniekąd akademia Navi bo widzimy tam tych samych zawodników.
Wygrana z Faze, wygrana z Pain faktycznie robią wrażenie, ale to w pewnym stopniu był element zaskoczenia, bo ciężko przewidzieć czego się spodziewać po takich ekipach, ale broń Boże niczego im nie ujmuje.
Po drugiej stronie Rosjanie, którzy w moich oczach wcale znaczenie nie odstają poziomem od dzisiejszych przeciwników. Bez wątpienia można powiedzieć, że są w formie bo na ostatnie 9 spotkań wygrali 8. Oczywiście nie mówimu tutaj o spotkaniach t1/t2, tylko o niższym poziomie do którego również zaliczam Fut, mimo tych ostatnich wyników. Dla mnie to nadal ekipy zbliżone poziomem i myślę, że ogromną sensacją nie będzie dziś porażka tych faworyzowanych. Oczywiście Fut zasłużenie faworytem, ale 1,30? Nie przekonuje mnie ten kurs nawet w najmniejszym stopniu, dlatego próbuje ich porażkę, bo uważam że szanse są większe niż sugerują nam to bukmacherzy, jak będzie? Zobaczymy.

Ostatnia edycja:
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
SAW - Legacy
Ten mecz mial zaczac sie o 18. ale po tym pogromie Aurory na GamerLegion drugi polfinal wystartowal szybciej.
Polecam zwrocic uwage na zawodnika Vinicius 'n1ssim' Pereira. Ma dzisiaj dobry dzien. Druga mapa to nuke. A nuke juz Legacy dzisiaj gralo w ćwierćfinale z pain i n1ssim zagrał bardzo solidne spotkanie. Zakonczylo sie 13:7 a bohater mojego zakladu zdobyl 17 fragow. Wiem, ,że to mapa wybrana przez SAW natomiast Brazylijczycy zaczynają po CT i mam nadzieje ze powalczą, tym bardziej ze bardzo źle zaczęli inferno (aktualnie 8:0 dla SAW, wow). A przypomne, że SAW jest niby underdogiem w tym pofinale.... To tylko CS, więc stawki oczywiście niskie

Typy:
n1ssim powyżej 13,5 eliminacji mapa 2. @1.65
n1ssim powyzej 14,5 eliminacji mapa 2. @1.90 18 eliminacji
Head to Head mapa 2.: n1ssim więcej fragów niż MUTiRiS @1.70 18 - 13
betclic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1333
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Przepraszam, że post pod postem ale może to trochę rozrusza dział :D

SAW - Legacy
Aktualnie mamy dogrywkę na drugiej mapie. Pachnie trzecią mapą, którą bedzie ancient. Tutaj również jak betclic da kursy pójdę w stronę n1ssim'a.
Dodatkowo jednak polecam under MUTiRiS'a. Ten gracz bardzo mocno odstaje strzelecko. Nie wiem jakim cudem on zdobył 12+ fragów na nuke....
Tym razem będę edytował post jak kursy się pojawią to coś wstawie... czy SAW się podłamie?? Mieli dwie rundy meczowe przed dogrywką

Zapraszam do dyskusji czy ktoś też ktoś śledzi ten meczyk

@edit:
OK mamy 1:1 i są kursy a zatem:
Typy:
n1ssim powyżej 14,5 eliminacji 3 mapa @1,85 9
MUTiRiS poniżej 7,5 headshotów 3. mapa @1,68 5 HS
MUTiRiS poniżej 11,5 eliminacji 3. mapa @2,00 9
betclic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1015
'Corek 474,9K

'Corek

Znawca - e-sport
Legacy vs Aurora
Aurora @ 1,50 betclic
Aurora -1.5 @ 2,05 betclic

Powinni zamknąć 3:0 to postanowili zafundować zawał i wygrać 3:2

Witam, mamy finał. Oczywiście nie mamy tutaj czołowych ekip, ale mniejsza o to.
Brazole mogą wygrać drugi turniej z rzędu, pokonując po drodze...średniaków i taka jest prawda. Mając takich rywali finał poprzedni jak i dzisiejszy nie był czymś ogromnym do osiągnięcia.
Saw, Pain, FQ czy Astralis, czyli worek który koło tier1 nawet nie stał.
Bardzo podobnych rywali Aurora, Astralis, B8 czy Gamer Legion, którego aż mi szkoda po tym meczu.
Majerek zagrał mecz życia, Gamer Legion ugrał dwie rundy! Dwie! Na dwóch mapach, dominacja to za mało powiedziane, ale nie uznaje tego spotkania jako wyznacznika. Może Panowie z GL tak wzięli do siebie grę z Rainem, że ich to sparaliżowało heh.
Jeżeli obie drużyny są w swojej dobrej formie to bez wątpienia Aurora jest dla mnie lepszą ekipą i uważam, że potwierdzą to dziś w finale podnosząc puchar, na który trochę już czekają.
Uważam, że Brazole ugrają max jedną mapę. Osobiście czyste zwycięstwo Aurory gram mocno i uważam to za dobry bet. Jak będzie? Przekonamy się po południu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1678
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
SAW - GamerLegion
Start 10:00
Zacznę od tego, że w meczu o 3 miejsce zobaczymy teoretycznie wyrównane zespoły. Zatem nie spodziewam się pogromów na mapach typu 13:2 czy 13:3. Więc tak jak wczoraj spróbuję pograć na eliminacje zawodników.
W głowie miałem dwa pomysły PR z GL lub aragornN z SAW. Postawie na tego drugiego z tego względu, że portugalska drużyna była już o krok od finału. Nie oszukujmy się takie rundy na wygranie meczu powinno się wygrywać. Słuchajcie oni przy wyniku 12:10 byli w CT, mieli 5 vs 3 z pełnym wyposażeniem!!! W konsekwencji lux ugrał clutcha 2 vs 1 potem wszystko się posypało.
A aragornN na tym turnieju ma świetne statystyki. Może oprócz meczu z Liquid ale tam były wyniki na mapach 13:4, 2:13, 1:13 a i tak robił kolejno 12, 12 i 11 eliminacji. Zaufam mu i program w jego kierunku. Druga mapa wybiera GL dlatego są wyższe kursy ale szczerze mówiąc nie widzę żeby to była jakaś wielka różnica dla tych typów.

Typy:
aragornN powyżej 13,5 eliminacji mapa 1 @1,82 9 a PR 16 eliminacji hahh zobaczymy jak druga mapa będzie wyglądać
aragornN powyżej 12,5 eliminacji mapa 2. @1.88
aragornN powyżej 13,5 eliminacji mapa 2. @2,25 - Typ Dnia!
aragornN powyżej 6,5 HeadShot'ow mapa 2. @1,85
betclic

@edit:
Po wyborze map jednak 2 wybrało SAW więc tym bardziej spoko, zobaczymy

@edit2:
najs na drugiej mapie wszystko weszło + +

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1538
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
SAW - GamerLegion na żywo
Mamy drugą mape i jest 9:8 a już mi wszystko w kierunku aragornNa weszło (jeśli chodzi oczywiście o drugą mape). Jak coś to można też polować na jego fragi na ewentualnej trzeciej mapie jak będzie. Na nuke też sobie fajnie radzi o ile do niej dojdzie, zobaczymy

@aragorNn 22 eliminacje na nuke a linie były over 13,5 i 14,5 jak ktoś skorzystał to się cieszę

Ostatnia edycja:
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Aurora - Legacy

Aurora to już zdecydowanie wyższy poziom niż wczorajsze SAW więc o eliminacje będzie trudniej. A lux to prowadzący więc z założenia dużo skupia się na drużynie. A n1ssim tego nie musi robić. Proste rozumowanie, mam nadzieję że poskutkuje

Typ: n1ssim więcej eliminacji niż lux w całym meczu
@1.95 betclic

@edit:
Pięknie dwie pierwsze mapy to dust2 i Mirage więc polecam różne kombinacje na XANTARES'a. On jest kozakiem na tych mapach z całej Aurory. Gram overy w jego kierunku

@edit2:;to lecimy
Przy 2:1 dla Aurory gram powyżej 15,5 XANTARES'A @1.65 BETCLIC

@Przy wyniku 5:2 dokładam powyżej 14,5 eliminacji XANTARES @1.70

@edit3:
XANTARES MASZYNA przy 7:9 na dust2 już moje propozycje siedzą.
Następna mapa Mirage też można coś w jego kierunku pograć. Ale UWAGA! TRZECIA mapa to train i ja tam odpuszczam granie na niego, średnio mu tam idzie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1918
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Aurora - Legacy
Mapa 2. mirage

Z tego co widzę, to 5 razy Aurora grała Mirage na tym turnieju. A Wicadia tylko raz nie przekroczył linii 15,5 eliminacji było to na przegranej mapie z Heroic 13:4, wówczas Wicadia zdobył 15 fragów więc był bardzo blisko.

Typ:
Wicadia mapa 2. powyżej 15,5 eliminacji @1.62
Wicadia mapa 2. powyżej 16,5 eliminacji @1.85
Wicadia mapa 2. powyżej 9,5 Headshotów @1.80
betclic

@edit: Wlazło w ostatniej rundzie ale ważne że siedzi. Statystyki Wicadia: 17 eliminacji (10 HS)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1538
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Mapa 3 - train
Ostatnia szansa Legacy na jakiś kontakt.. zaczynają w CT więc to powinien być dla nich jakiś handicap. Każdy underdog ma szansę zdobyć dobry wynik po tej stronie.
Tak jak pisałem odpuszczam grę w stronę XANTARES'A pomimo dwóch znakomitych map

Jak już to pograłbym coś w stronę fragów zawodników Legacy.. zobaczymy..jak coś to dodam coś na 4. mapę inferno o ile w ogóle ją zobaczymy

husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Mapa 5. - nuke
Niestety zaspałem inferno więc teraz czas na ostatnią mapę. Idę w stronę Wicadi. Rozkręca się z mapy na mapę. Mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie

Typy:
Wicadia 5. mapa powyżej 15,5 eliminacji @1,65
Wicadia 5. mapa powyżej 16,5 eliminacji @1,88
betclic

14 eliminacji...

Ostatnia edycja:
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
FUT - Nemiga
Póki co 1:0 dla Nemigi..dość niespodziewanie bo nie są faworytami.
Polecam teraz grać różne overy w stronę zawodników FUT. Mimo, że ancient wybrała Nemiga to FUT zaczyna po CT.
Ja akurat wybrałem cmtry do overa ale inni z FUT też do gry ...

cmtry powyżej 13,5 eliminacji mapa 2. @1.70
cmtry powyżej 14,5 eliminacji mapa 2. @1.98

@ładnie weszło już przy wyniku 7:6
Cmtry ma już aktualnie15 eliminacji. Więcej mnie nie interesuje....

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +318
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
FUT - Nemiga
Mamy 1:1
Decydująca mapa to dust2 polecam iść konkretnie w dwóch zawodników FUT.
Na tej mapie najlepiej sobie radzi dem0n i dziugss

Więc idę w jednego i drugiego
Typy:
dem0n powyżej 14,5 eliminacji mapa 3. @1.70 11
dziugss powyżej 14,5 eliminacji mapa 3. @1.88 18
betclic

Ostatnia edycja:
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Finał CCT Season 3 Europe Series 9
Venom - Nemiga
Na betclic tylko 1.60 na Venom trochę mało a ryzyko dość spore, raczej będzie over 2.5map .ale uważam, że ekipa Innocenta powinna sobie poradzić. Zaprezentowali fenomenalną formę w półfinale na ECSTATIC. Tylko czy to wystarczy?
Czekam jakie będą mapy i zadecyduje co pograć. Pewnie jakieś typy na eliminacje się pojawią,.jak coś to będę edytować.
Start zaplanowano na 19:40

Podzielcie się swoimi propozycjami. Ktoś coś gra w tym meczu?

@edit:
Ok pierwsza mapa train więc tak:
Venom wygra mapa 1 z handicap (-2,5) @1.80 13:5 w plecy
Flayy powyżej 15,5 eliminacji @1.65 13 eliminacji
betclic

Ostatnia edycja:
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Venom - Nemiga
1:0 dla Nemigi
Z bólem serca ale postawie na kogoś z Nemigi..nasi kompletnie słabo zagrali w CT..bo te 4 rundy w terro jeszcze może by pasowały ale po zmianie stron kompletna klapa
Myślę, że riskyb0b będzie gdzieś na górze tabeli. Ten rusek ma jedne z lepszych statystyk z tej drużyny na DD2....

Typy na 2. Mapę:
riskyb0b powyżej 13,5 eliminacji @1.65
riskyb0b powyżej 14,5 eliminacji @1.90
Betclic

@edit:
przy wyniku 9:7 riskyb0b uzyskuje 15 eliminacji więc na spokojnie weszło

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +831
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Venom - Nemiga
1:1
mapa 3: Ancient

haha niesamowite, Polacy zrobili to i ugrywają dusta2!
więc teraz liczę, że pójdą za ciosem i wygrają ten finał ale widzę, że będzie bardzo ciężko...
Jak kursy się pojawią to na 3. mapę będę grał na over eliminacji Qlocuu.. różnie sobie radzi na ancient'cie. Ale musi w końcu odpalić bo coś słabo w tym finale mu idzie
Ogólnie kusi też znów pograć na flayy bo tu awp będzie bardzo ważna, ale wolę jednak odpuścić.... Taką mam czutke, zobaczymy
GL Venom!!!

@edit: ojj słabo 13:2 dla Nemigi

Ostatnia edycja:
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
The MongolZ - Heroic
Start 8:00
UWaga!
Mega ryzykowny typ ale nie bez szans już mówię dlaczego.
Zastępca Sensu czyli controlez jest wrzucony na głęboką wodę.
Debiut na Heroic, które PGL Masters Bucharest 2025 zagrało nawet przyzwoicie.
Jedynie to się obawiam o to że będą bardzo wyrównane mapy.
Gram na under jego eliminacji na dwóch mapach..to znaczy jest szansa, że na jednej może zagrać słabiej i wtedy zakład powinien wejść
.
Tak jak mówię ryzyko spore bo narazie to pierwszy jego mecz więc stawka 1/10 ale próbuje

Typ: controlez poniżej 26,5 eliminacji mapa 1. i 2
@2.00 betclic

ehh szkoda ale nie spodziewałem się że urwie aż 19 fragów na overpassie....

Ostatnia edycja:
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
Natus Vincere - Astralis
Ciekawie zapowiada się ten mecz. Przed sobą staną dwie legendarne już drużyny. Według bukmacherów sporym faworytem jest NaVi ale wątpię żeby to był jakiś pogrom przez zawodników Aleksib. Mój typ będzie dużo zależeć od indywidualnych umiejętności snajpera Astralis czyli device'a.
Tym razem pójdę nie tyle w eliminacje, co w headshoty. Przedstawię jego statystki z poprzedniego turnieju bo są najświeższe i chyba najbardziej świadczą o jego formie.
Rozegrał on 8 map i na 6 z nich miał 5 lub więcej HS (przypomnę że z Aurora nie grał).
Te mapy, w których nie osiągnął 5 HS to Mirage z B8 (4HS) oraz nuke z Legacy (3HS).
Są rundy pistoletowe i force na których myślę, że się wykaże.

Typy:
device powyżej 4,5 headshotów mapa 1. @1,78 3HS
device powyżej 4,5 headshotów mapa 2. @1,85 4HS
betclic

Ostatnia edycja:
husarz22 465,8K

husarz22

Forum VIP
FaZe - Virtus pro
Mapa 2: Mirage

Wybór faze więc zaczynają po terro. To jest bardzo życzeniowy typ aby jcobbb w końcu pokazał swój potencjał. Miał już dobre momenty w Faze ale obecnie trochę słabiej mu idzie. Liczę jednak, że teraz mu będzie wchodzić. Wiem, że stać go na to

Typ: jcobbb powyżej 14,5 eliminacji @1.90 betclic

11 eliminacji, najlepiej z drużyny no ale brakło

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom