>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Counter-Strike 2

'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
Vitality vs Falcons / Vitality @ 1,82 betclic

Wczoraj zgodnie z planem Vitality do finału, szkoda że oddali wygraną mapę bo mielibyśmy gładkie 2:0.
Jak zdążę to dopisze parę słów, ale gram dziś króla Zywooo i spółkę.
Niestety mecz lada moment.
Vitality dla mnie to kolektyw, który jak jest w formie to mało kto może się postawić. Falcons jest już bez wątpienia mocne, ale są jeszcze rzeczy do poprawy, liczę że Apex i spółka to wykorzysta.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2711
kriksus 14,3K

kriksus

Użytkownik
Vitality vs Falcons / Vitality @ 1,82 betclic

Wczoraj zgodnie z planem Vitality do finału, szkoda że oddali wygraną mapę bo mielibyśmy gładkie 2:0.
Jak zdążę to dopisze parę słów, ale gram dziś króla Zywooo i spółkę.
1,9 na AdmiralBet. Ciekawe kursy naprawdę ciekawe :) Dawno nie oglądałem Falcons, może mam skrzywione postrzeganie ale, dam tak:
Handicap: Team Vitality (-1,5) @2,8 AdmiralBet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2453
kriksus 14,3K

kriksus

Użytkownik
FaZe - MOUZ @2.32 BETFAN

Zarządzający ekipą Faze pewnie sobie myślą:"na cholerę były nam te roszady?". Faze wygrał ze Spirit, powalczył z Vitality, natomiast Mouz zaliczyło dwie porażki z Falcons. Mouz to świetna ekipa, ale co przemawia za drużyną Neo? Dobre zgranie, Twistzz w formie, broky nie zawala, ostatni mecz raina. Dziwi trochę tak mała różnica w nagrodzie pieniężnej pomiędzy 3 a 4 miejscem. Boję się trochę o pomysły karrigana bo często jest świetnie, ale czasem tak potrafi przekombinować... Mimo wszystko mecz 50/50, stawiam na większy kurs.

Ostatnia edycja:
'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
12:00 / Liquid vs MiBR
Liquid @ 1,52 STS
Liquid 2:0 @ 2,65 STS

Witam, typ bez wątpienia ryzykowny, ale myślę że jak najbardziej realny.
Liquid zaczyna znów odgrzewany kotlet z Elige w składzie i myślą, że wejdą na szczyt? Nie widzę tego. Na pewno jeśli chcą, to takie spotkania trzeba wygrywać.
MiBR na prawdę błyszczy bo na swojej scenie pokazują dobrego csa a młodziak który dołączył z akademii G2 na prawdę wyrasta na topke, ale takich było już wielu. MiBR jest w formie i większe szanse zdecydowanie są na to, że ugrają swojego picka, ale ja mimo wszystko pójdę na przekór i zagram zwycięstwo Liquid w dwóch mapach. Oczywiście jeśli kurs na to zdarzenie był by koło 1,9 to bym na pewno to odpuścił, ale w takim przypadku w moich oczach jest to małe value.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4432
'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
16:30 / Navi vs Imperial / Navi 2:0 @ 1,85 STS 2:1

Bardzo przyjemny kurs na Navi.
Oczywiście bez wątpienia zawiedli w pro lidze, choć już się wydawało że myszy zostaną ograne, to skończyło się jak skończyło. Nie ma sensu porównywać poziomu obu ekip, bo między nimi jest przepaść. Skład Imperial, jeśli chodzi o ich scenę to wygląda przyzwoicie, ale co do Europy to nie ma podjazdu. Navi na pewno w pewnym stopniu podrażnione, uważam że dziś sobie nie pozwolą na jakąś porażkę, czy będą na tyle skupieni aby zakończyć to w dwóch mapach? Myślę że tak. Imperial oczywiście może zaskoczyć, ale ja tego zbytnio nie widzę.

Ostatnia edycja:
'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
Furia vs Mongolz / Mongolz @ 1,92 superbe
Na pierwszej mapie mieli trzy rundy mapowe...na drugiej mapie prowadzili 10-4...

Niestety nie mam zbytnio czasu, ale świetny jest dla mnie ten kurs na Mongolz. Dla mnie furia już zawsze będzie ekipą która jest jak tykającą bomba. Oczywiście kursy na podstawie formy obu ekip, Mongolz zdecydowanie pod formą, ale jak wszystko do czasu. Natomiast Furia zdecydowanie w formie jest, gdyby obie ekipy na ten moment prezentowały swoje najlepszy cs to bez wątpienia kursy na Mongolz były by znacznie mniejsze. Mongoły wiedzą, że pora ustabilizować wszystko i widzieliśmy świetny mecz, który był od początku do końca pod ich kontrolą, zdemolowani 9z.
Dziś uważam, że Mongolz mimo wszystko powinno być tutaj faworytem i uważam skorzystać z takiego kursu.

Ostatnia edycja:
kriksus 14,3K

kriksus

Użytkownik
Imperial - Team Venom
Handicap: Team Venom (+1,5) @1,9 betclic
Dokładny wynik: 2:1 @3,1 betclic (fajnie że to wyrwali, ale dzisiaj już raczej bez szans :()

Nie uważam Imperial za jakąś super mocną ekipę, jednakże faworytami są i to dość wyraźnymi. Widać że Venom dobrze pickuję mapy i na swoich wyborach potrafią powalczyć. Czuję tutaj niestety 2-1 dla Imperial, ale trzymam mocno kciuki za naszych!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +497
'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
Imperial - Team Venom
Handicap: Team Venom (+1,5) @1,9 betclic
Dokładny wynik: 2:1 @3,1 betclic

Nie uważam Imperial za jakąś super mocną ekipę, jednakże faworytami są i to dość wyraźnymi. Widać że Venom dobrze pickuję mapy i na swoich wyborach potrafią powalczyć. Czuję tutaj niestety 2-1 dla Imperial, ale trzymam mocno kciuki za naszych!
Trzymajmy kciuki! Również uważam że Imperial jest w zasięgu, tak jak obie mapy były na Aurorę. Osobiście pograłem naszych po @ 4,90 STS, 🇵🇱🇵🇱ale doskonale wiemy że typ bardziej życzeniowy bo szanse są małe, ale wcale nie jest to nierealne.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1869
'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
kriksus kriksus co dziś gramy? Rozum mówi szybkie 2:0 Aurora, ale pięknie było by wziąć chociaż mapę...w pierwszym meczu Aurora na początku mapy nie ogarniała samych siebie, by po czasie się obudzić i robić co tylko chcą, ale mimo wszystko mieliśmy w zasięgu. Zdecydowanie Aurora musi zagrać co najwyżej przeciętnie a my wznieść się na wyżyny. Nie ma co ukrywać, że świetnie nie graliśmy z Imperialem bo to jakich oni fragów nie zdobywali to Aurora na pewno takich błędów by nie popełniła. Chcę się zagrać coś na naszych, ale ciężko znaleźć jakiś sensowny argument.

Ostatnia edycja:
C 1,2K

chojny89

Użytkownik
szybkie 2:0? Nasi dwa dni temu jak grali przeciwko sobie nawiązali walkę, nie był to szybki przejazd. To co turcy odwalają i jak potrafią przegrywać wygrane mecze to są topką światową. Akcja maj3ra na d2 przeciwko faze gdzie przebija smoke na 3 sekundy do końca rundy? nie jestem wstanie tego zrozumieć jak takie coś może mieć miejsce na takim poziomie. Wczoraj tak samo z NaVi robli takie błędy, że żal było patrzeć i oddali wygrany mecz.
Ale z drugiej strony w meczu Venom-Imperial też niezłe kino było.

coś w strone mapy dla Venom albo over rund po ładnych kursach można złapać, ja bym raczej w tą stronę szedł.

'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
szybkie 2:0? Nasi dwa dni temu jak grali przeciwko sobie nawiązali walkę, nie był to szybki przejazd. To co turcy odwalają i jak potrafią przegrywać wygrane mecze to są topką światową. Akcja maj3ra na d2 przeciwko faze gdzie przebija smoke na 3 sekundy do końca rundy? nie jestem wstanie tego zrozumieć jak takie coś może mieć miejsce na takim poziomie. Wczoraj tak samo z NaVi robli takie błędy, że żal było patrzeć i oddali wygrany mecz.
Ale z drugiej strony w meczu Venom-Imperial też niezłe kino było.

coś w strone mapy dla Venom albo over rund po ładnych kursach można złapać, ja bym raczej w tą stronę szedł.
Ona była nawiązana nie przez naszą dobrą grę, tylko przez fatalną grę Aurory. Po drugie jest to turniej tier2, więc wiele błędów "dużych" ekip można jakoś wytłumaczyć. Po trzecie mówię, Aurora musi zagrać max przeciętnie abyśmy byli w stanie ich wziąć. Po za tym, gdyby na miejscu imperialu wczoraj był ktoś stabilny to z naszych nie było by co zbierać. Sam hyper mówił, że te T2 ekipy topowe często eksperymentują i ryzykują i tutaj może być szansa dla nas.
Znów całym sercem za naszymi, może zagram ich mapę, ale dziś poprzeczka z parteru ląduje na szczycie.
Jazda Panowie 🇵🇱

kriksus 14,3K

kriksus

Użytkownik
kriksus kriksus co dziś gramy? Rozum mówi szybkie 2:0 Aurora, ale pięknie było by wziąć chociaż mapę...w pierwszym meczu Aurora na początku mapy nie ogarniała samych siebie, by po czasie się obudzić i robić co tylko chcą, ale mimo wszystko mieliśmy w zasięgu. Zdecydowanie Aurora musi zagrać co najwyżej przeciętnie a my wznieść się na wyżyny. Nie ma co ukrywać, że świetnie nie graliśmy z Imperialem bo to jakich oni fragów nie zdobywali to Aurora na pewno takich błędów by nie popełniła. Chcę się zagrać coś na naszych, ale ciężko znaleźć jakiś sensowny argument.
Dopiero wróciłem i chyba dobrze bo jak już pisałeś szybkie 2:0 bardzo możliwe i raczej nic do grania tylko do oglądania. Ja wczoraj miałem takie przemyślenia po akcjach naszych, a Aurora w formie to każdą drużynę może pokonać. Turniej tier2? A przypadkiem nie było ostatnio dramy z jakimś kobiecym zespołem czy też turniejem w Arabii o zależność punktów VRS z nagrodami pieniężnymi? Jeśli tak to tu jest sporo do zarobienia, więc odpuszczania raczej nie powinno być. Wczoraj zostaliśmy lekko upokorzeni na tym Overpassie ze słabszą ekipą więc spodziewam się tego samego, oglądamy :)

'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
Dopiero wróciłem i chyba dobrze bo jak już pisałeś szybkie 2:0 bardzo możliwe i raczej nic do grania tylko do oglądania. Ja wczoraj miałem takie przemyślenia po akcjach naszych, a Aurora w formie to każdą drużynę może pokonać. Turniej tier2? A przypadkiem nie było ostatnio dramy z jakimś kobiecym zespołem czy też turniejem w Arabii o zależność punktów VRS z nagrodami pieniężnymi? Jeśli tak to tu jest sporo do zarobienia, więc odpuszczania raczej nie powinno być. Wczoraj zostaliśmy lekko upokorzeni na tym Overpassie ze słabszą ekipą więc spodziewam się tego samego, oglądamy :)
Venom właśnie wygrało overpassa! Coś pięknego! Aurora nie istniała, czekamy na mirka.
Odnośnie punktów vrs to te zasady od dawna są do zmiany. Pain będzie z stage 3 na majorze... Gdzie w tym sezonie 7 na 17 (?) mają. Śmieszne to jest, ale co zrobić, możemy tylko czekać.

'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
Aurora vs Furia / Aurora @ 2,35 betclic brawa dla furii

Mało stabilna forma Aurory sprawia, że mamy na nią piękny kurs. Gdyby Aurora była w swojej optymalnej formie to jestem przekonany, że 1,80 to max co byśmy zobaczyli. Do tych przed majorowych turniejów zawsze podchodzę z lekkim dystansem, mimo stawki pieniężnej.
Furia gra bardzo dobrze i nie można im tego odmówić. Po drugiej stronie Aurora, która jeśli zagrała by na swoim poziomie to by ten dzisiejszy mecz mogła spokojnie wygrać. Uważam, że Furia w końcu wróci do swojej przeciętnej gry bo młody na awpce nie jest na tyle stabilny jeszcze a Yekindar to jest jak ruletka z tymi entry.
Powiem tak, jeśli zestawić obie ekipy które są w formie to dla mnie górą bez chwili zawahania jest Aurora. Jeśli majer i spółka będą grać to co na Venom i mieć takie zaćmienia, to uważam że Furia może wygrać. Mimo wszystko, myślę że już w tych PO zobaczymy grę Aurory do której nas przyzwyczaili i nie wybaczył bym sobie, gdybym odpuścił 2,35 na ich zwycięstwo przeciwko Furii. Ja to próbuje.

Ostatnia edycja:
'Corek 472,8K

'Corek

Znawca - e-sport
Navi vs Furia
Navi @ 2,40 betclic
Navi +1.5 @ 1,70 betclic

Super finał! Zdecydowanie nie zawiódł, choć Navi mogło to zamknąć 3:0. Brawo dla Furii za powrót!

Znajdę chwilę to coś dopisze, ale nadal gram przeciwko Furii i czekam na ich porażkę, gramy bo5 więc czeka nas sporo emocji
Furia zagrała świetny mecz na Aurore.
Navi z Mongolz nie wiele brakowało, aby odpadło, ale mimo to nadal idę za intuicją i gram Navi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1678
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
A co tu dopisywać. Furia bez formy, nieobliczalna zawsze może przegrać, za to NaVi w potężnej formie i mają cały map pool o wiele lepszy. A tak poważnie to tylko przestrzegam przed graniem przeciwko Furii. NaVi nie jest zbyt mocne - trafili po prostu na słaba Aurorę co ledwo wygrała z nami i Mongołów bez formy od dłuższego czasu. Moim zdaniem nieobiektywnie podchodzisz do Furii i dlatego postanowiłem napisać pierwszy post od X lat by przestrzec innych graczy bo mogą czerpać z Twoich typów ale akurat tutaj będzie wpadka.

husarz22 392,6K

husarz22

Forum VIP
Pograłem under fragów w0nderful'a. Troche na przekór bo w ostatnich dwóch meczach przeciwko MongolZ i Aurorze miał najwięcej fragów z Navi. Natomiast uważam, że to był jego max. Widziałem te akcje jak np 1 vs 4 na pistolce na nuke. Wątpie żeby podtrzymał ta swoją dyspozycję w finale i to przeciwko Furii....

Typ: w0nderful ponizej 29,5 eliminacji (mapa 1 i 2) @1.82

Łącznie 23 eliminacje Ukraińca na dwóch mapach

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2758
husarz22 392,6K

husarz22

Forum VIP
CS2 live
FURIA - Natus Vincere
Typ: eliminacje zawodnika mapa 4. : YEKINDAR powyżej 16.5
@2.15 betclic

Początek 4. mapy około 21:05
Próbuje dla lepszego oglądania. Chłopak słabo wszedł w mecz. Trochę faluje. Ale gdzie ma się obudzić jak nie na jednej ze swojej najlepszych map? FURIA łapie kontakt....ciekawe czy to będzie tylko jedna mapa, czy może coś wiecej....Navi ma niestety mocnego dd2

ehh zabrakło 2 fragów ale to była szybka mapa 13:5

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +894
Do góry Bottom