Villarreal - Betis
Betis DNB + O 1,5 G może napiszę coś tu jeszcze
Barcelona - Girona
BB:
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Yamal, Lamine - powyżej 1.5
Barcelona - liczba goli: powyżej 0.5
1.połowa - liczba goli: powyżej 0.5
Będzie prowadzić w dowolnym momencie Barcelona: Tak
Wygra wcześniej przegrywając Girona: Nie
Zawodnik - liczba popełnionych fauli: Roca, Joel - powyżej 0.5
3,00 w
Superbet
Miałem podać do typów jakiegoś BB w stronę Betisu (może coś później wyskrobię, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu - czyt.
Czy będzie mi się chciało...? 
), ale padło na Barcelonę. Znamy już składy, a mecz za niespełna niecałe 30 minut. Przypomnę wszystkim, że są to derby Katalonii, więc jakieś tam smaczki zapewne są, jednak nie ma co się oszukiwać. Różnica w klasie zespołów jest totalna.
Zresztą pisałem o nich ostatnio i jakimś cudem wyszarpali z bólem swoje
PIERWSZE zwycięstwo w tym sezonie z Valencią. Odnośnie samego typu to w składzie znalazł się Yamal więc liczę na minimum dwa celne strzały z jego strony, co moim zdaniem nie powinno być jakimś większym problemem. Po jego stronie będzie Roca Joel czyli zapewne zobaczymy faul na nastolatku.
Barcelona na pewno jest mocno podrażniona ostatnią porażką 4:1 z Sevillą, więc tutaj liczę w "derbach" na 107% z ich strony i zmazanie plamy tej kompromitacji bo jakże to inaczej nazwać. Warto wspomnieć też o tym, że Barcelona ma
LM we wtorek, ale to tylko Olympiakos i to u siebie... Zresztą się okaże czy to "tylko" czy "aż" Olympiakos za 2 dni.
Prywata - myślę, że w zimowym okienku transferowym możemy spodziewać się wylotu Roberta z klubu...
Pozdro!