>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter-Strike 2

'Corek 460,7K

'Corek

Znawca - e-sport
Vitality vs Falcons / Vitality @ 1,82 betclic

Wczoraj zgodnie z planem Vitality do finału, szkoda że oddali wygraną mapę bo mielibyśmy gładkie 2:0.
Jak zdążę to dopisze parę słów, ale gram dziś króla Zywooo i spółkę.
Niestety mecz lada moment.
Vitality dla mnie to kolektyw, który jak jest w formie to mało kto może się postawić. Falcons jest już bez wątpienia mocne, ale są jeszcze rzeczy do poprawy, liczę że Apex i spółka to wykorzysta.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1838
kriksus 13,4K

kriksus

Użytkownik
Vitality vs Falcons / Vitality @ 1,82 betclic

Wczoraj zgodnie z planem Vitality do finału, szkoda że oddali wygraną mapę bo mielibyśmy gładkie 2:0.
Jak zdążę to dopisze parę słów, ale gram dziś króla Zywooo i spółkę.
1,9 na AdmiralBet. Ciekawe kursy naprawdę ciekawe :) Dawno nie oglądałem Falcons, może mam skrzywione postrzeganie ale, dam tak:
Handicap: Team Vitality (-1,5) @2,8 AdmiralBet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2022
kriksus 13,4K

kriksus

Użytkownik
FaZe - MOUZ @2.32 BETFAN

Zarządzający ekipą Faze pewnie sobie myślą:"na cholerę były nam te roszady?". Faze wygrał ze Spirit, powalczył z Vitality, natomiast Mouz zaliczyło dwie porażki z Falcons. Mouz to świetna ekipa, ale co przemawia za drużyną Neo? Dobre zgranie, Twistzz w formie, broky nie zawala, ostatni mecz raina. Dziwi trochę tak mała różnica w nagrodzie pieniężnej pomiędzy 3 a 4 miejscem. Boję się trochę o pomysły karrigana bo często jest świetnie, ale czasem tak potrafi przekombinować... Mimo wszystko mecz 50/50, stawiam na większy kurs.

Ostatnia edycja:
'Corek 460,7K

'Corek

Znawca - e-sport
12:00 / Liquid vs MiBR
Liquid @ 1,52 STS
Liquid 2:0 @ 2,65 STS

Witam, typ bez wątpienia ryzykowny, ale myślę że jak najbardziej realny.
Liquid zaczyna znów odgrzewany kotlet z Elige w składzie i myślą, że wejdą na szczyt? Nie widzę tego. Na pewno jeśli chcą, to takie spotkania trzeba wygrywać.
MiBR na prawdę błyszczy bo na swojej scenie pokazują dobrego csa a młodziak który dołączył z akademii G2 na prawdę wyrasta na topke, ale takich było już wielu. MiBR jest w formie i większe szanse zdecydowanie są na to, że ugrają swojego picka, ale ja mimo wszystko pójdę na przekór i zagram zwycięstwo Liquid w dwóch mapach. Oczywiście jeśli kurs na to zdarzenie był by koło 1,9 to bym na pewno to odpuścił, ale w takim przypadku w moich oczach jest to małe value.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1527
Do góry Bottom