>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Aktualizacja dowodu osobistego

G 0

guardian_angel

Użytkownik
Witam,

Wróciłem do gry po bardzo długiej przerwie, podczas której wymieniałem dowód. Moje konto jest w pełni aktywne, kilka wypłat już poszło i znalazło się na koncie w kilka minut - natomiast w danych osobowych zauważyłem stary numer dowodu. Czy mam sobie zawracać tym głowę i zwracać się do Fortuny o aktualizację?

RBR1one 747K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Witam,

Wróciłem do gry po bardzo długiej przerwie, podczas której wymieniałem dowód. Moje konto jest w pełni aktywne, kilka wypłat już poszło i znalazło się na koncie w kilka minut - natomiast w danych osobowych zauważyłem stary numer dowodu. Czy mam sobie zawracać tym głowę i zwracać się do Fortuny o aktualizację?
Nie. Jak beda chcieli to sami sie upomna. Ich sprawa nie twoja.

N 3,3K

nn89

Użytkownik
Mylisz się, zgodnie z regulaminem w przypadku zmiany danych to użytkownik jest zobowiązany niezwłocznie zgłosić ten fakt Fortunie.
W przypadku jakieś dodatkowej weryfikacji przy dużej wypłacie mogą mieć argument, że grałeś na nieaktualnych danych i nie zgłosiłeś tego faktu.

K 229,8K

kossma

Użytkownik
System powinien wysłać powiadomienie. Ja tak miałem i dostałem też od razu propozycję weryfikacji danych na koncie od Fortuny (nie jedyny buk zresztą), na co przystałem. Skoro masz inaczej to lepiej skontaktuj się mailowo i też przy okazji się zweryfikuj. Ja mam spokój już któryś rok, spoko z wypłatami, bez zaległości. Nie ma co czekać moim zdaniem, bo albo sysem pogubił albo celowo zapomniał.

Do góry Bottom