>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - opinie

mxt2 0

mxt2

Użytkownik
Do wyboru są opcje Aktualizuj oraz Wyjdź. Po wybraniu Aktualizuj, apka się niby aktualizuje i wraca do wyboru opcji Aktualizuj oraz Wyjdź. Po wybraniu Wyjdź można pobrać ponownie i potem się aktualizuje poprawnie. Nie zmienia to faktu, że soft jest kiepsko napisany, bo nie komunikuje użytkownikowi w czym jest problem.

P 3,8K

Pirania

Użytkownik
Pół dnia nie potrafią jednego meczu rozliczyć (Inter), blokada pieniędzy , za rzekomy brak obrotu (oczywiście było wszystko ok, wypłacili po 3h), te ich cashouty to działają ale tylko wtedy jakbym pasuje….nawet flagi Anglii nie umieją wstawić ( jest 🇬🇧) w sekcji piłka nożna. Moja cierpliwość się skończyła🤮

pawelo2893 129,8K

pawelo2893

Użytkownik
Ktoś grał kartki po tych zmianach? Zniknął opis z liczeniem kartek (2ŻK - 3 kartki, etc.) przy zakładzie, w regulaminie są tylko punkty na kartki. Zmienili sposób liczenia i teraz kartka to po prostu kartka?

K 224,5K

kossma

Użytkownik
Powiadomienie z dzisiaj od STS na apce, o nowej (która to już)
Wersji4.07(5000),
Tu w oststnim punkcie napisano: "poprawiono problem z procesem aktualizacji aplikacji"
- Noooo, nie do wiary😱. Czyżby miała w końcu stać się przydatna?

marasspec 32,6K

marasspec

Użytkownik
Witam
Napisałem prośbę do sts o całkowite zamknięcie konta .Sts odpisał żebym zrobił sobie sefie z dowodem itd .Czy to jest normalne ??? czy naprawdę nie mogę zamknąć konta bez żadnych ich idiotycznych wymysłów ???

RBR1one 740,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Ktoś grał kartki po tych zmianach? Zniknął opis z liczeniem kartek (2ŻK - 3 kartki, etc.) przy zakładzie, w regulaminie są tylko punkty na kartki. Zmienili sposób liczenia i teraz kartka to po prostu kartka?
Wszystko zostalo po staremu. Jesli w zakladzie na kartki nie ma przedrostka, ze chodzi o zolte kartki to znaczy, ze liczone jest wszystko lacznie z czerwona ktora to jest liczona za 2 a dwie zolte i w konsekwencji czerwo za 3.

Do góry Bottom