>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Raczej wątpię aby Ci dali gdziekolwiek taką możliwość. Na Etoto na pewno nie ma takiej

T 10

timek88

Użytkownik
Zakłady długoterminowe:

Brazylia top3 1,72

Nie stawiał bym Brazylii gdyby nie ich drabinka... Mają najłatwiejszą drabinkę z możliwych Egipt/Tunezja, Iran/Serbia... i już półfinał - czy można było o łatwiejszą drabinkę? No wydaje mi się, że nie.
W Półfinale powinni zagrać z USA bądź Kubą a więc również przeciwnik do pokonania - zwłaszcza, że USA kadrowo wygląda słabiutko.

Polska V 3,75

Polacy już z trudniejszą drabinką Kanada/Turcja, Japonia i Włochy/Francja no ale ... Jak chcemy zabrać mistrzostwo Włochom to musimy pokonać każdego. Kadrowo uważam, że wyglądamy bardzo dobrze na szczęście obyło się bez większych kontuzji przed turniejem i jedziemy na pewno w roli faworyta. Oczywiście Włosi, Francuzi będą groźni ale taki kurs uważam, że warto złapać.

For fun:

Kuba w półfinale 4,25
Kuba 1-2 17,00

Po takim kursie pobrałem dla zabawy ale i dla większych emocji. Na pewno zakład, który ma szanse.
Kuba ma dość łatwą drabinkę - oczywiście to jest Kuba i mogą Oni przegrać z każdym jednak również i mogą wygrać z każdym.
W swojej grupie top2 powinni zrobić spokojnie. W 1/8 finału mają Słowenia/Niemcy/Bułgaria a więc drużyny zdecydowanie w zasięgu.
Słowenia duże straty na przyjęciu - brak Cebulji i Mozic na pewno mocno osłabiają drużynę.
Niemcy bez L. Weber, M. Karlitzek, R. Schott, J. Tille czy J. Zenger. Oczywiście Niemcy będą groźni.
Bułgaria w swoim najmocniejszym zestawieniu.
Jeżeli w 1/8 Kuba pokona którą z drużyn w ćwierćfinale trafi nadal na tą samą grupę bądź USA, którzy zagrają bez M. Andersona, D. Smith, M. Holt, T. DeFalco, T. Jaeschke, A. Russell, G. Muagututia - No dla mnie USA kompletnie wypada z roli jakiegoś tam faworyta.
Półfinał to Brazylia vs Kuba i tutaj Brazylia również jest do pokonania.
Oczywiście to bardziej dla zabawy ten typ ale ... uważam, że jest szansa.

Japonia w ćwierćfinale 1,4
Francja w ćwierćfinale 1,4
Serbia w ćwierćfinale 2,3

Japonia w 1/8 finale prawdopodobnie będzie mieć Holandę - Holandia bez Nimira więc jest to Holandia z 50% możliwościami.
Francuzi będą mieć prawdopodobnie Ukrainę więc również powinni sobie dość łatwo poradzić.
Serbowie uważam, że awansują do ćwierćfinału. W 1/8finale zagrają z Iranem - Iran zagra bez Ebadipoura i Amina i J. Karimi dość spore osłabienia.

Najlepiej punktujący zawodnik:

Marlon Yant 13,00

For fun również zagrane ale jeżeli Kuba dotrze do półfinału to jest spora szansa. Był On niedawno najlepiej punktującym zawodnikiem VNL - oczywiście należy pamiętać, że wielu zawodników albo nie grało albo grało mniej. Jest to pierwszy wybór do ataku w reprezentacji Kuby

Wszystkie kursy i typy z Etoto
Rozumiem, że kurs 4 na awans Brazylii do finału (buki z rodziny betonred) to spore value, przykładowo sts 1,5, lvbet 2, 888starz 1,85

Załączniki

T 1,7K

tommyjohnson

Użytkownik
II półfinalista - Słowenia @6 Sts

Zdaje sobie sprawę z osłabień drużyny Słowenii w postaci Mozicia i Cebulja. Mimo to, uważam, że na ten moment zespoły Kuby i Usa są spokojnie do ogrania i to Słowenia zamelduje się w półfinale z tej części drabinki.

Moją uwagę zwróciła też grupa H, gdzie bezapelacyjnie prym wiedzie Brazylia. Przy aktualnych problemach reprezentacji Serbii widzę tutaj szansę na awans dla drużyny Chin. Podopieczni Vitala Heynena pokonali zresztą Serbów 3:0 w Lidze Narodów. Takie zdarzenie wyceniane jest przez Sts na kurs 6. Wstrzymam się jednak z tym zakładem, bo Chiny grają w 1 kolejce z Brazylią, więc bardzo prawdopodobne, że będzie możliwość złapania jeszcze wyższego kursu niebawem.

Otrzymane punkty reputacji: +111
G 12K

GórnyŚląsk1989

Użytkownik
13.09.2025. godzina 11 30
Niemcy-Bułgaria typ 2 kurs 1.98[/ICONPLUS]
Niemcy na tym turnieju będą mocno osłabieni, jest co prawda Grozer ale ma już 41 lat i wieku się nie oszuka. Bułgarzy w najmocniejszym składzie z bardzo dobrą grą w ostatnim czasie. Dwa ostatnie mecze między tymi zespołami w tym roku, to dwa zwycięstwa Bułgarów.

14.09.2025 godzina 8 00
Ukraina-Belgia typ 2 kurs 1.9
Ukraina lekko osłabiona. Belgia w najmocniejszym składzie i mnie osobiście jako całość po prostu bardziej przekonują. Dwa ostatnie mecze między tymi zespołami, to dwa zwycięstwa Belgów.

Dodatkowo puszczam coś na faworytów
Włochy-Algieria under 127.5 punktu kurs 1.85
Francja- Korea under 129.5 punktu kurs 1.85
Słowenia-Chile typ 1 i -17.5 punktu handicap

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +98
pinio1111 377,7K

pinio1111

Użytkownik
13.09.2025. godzina 11 30
Niemcy-Bułgaria typ 2 kurs 1.98
Niemcy na tym turnieju będą mocno osłabieni, jest co prawda Grozer ale ma już 41 lat i wieku się nie oszuka. Bułgarzy w najmocniejszym składzie z bardzo dobrą grą w ostatnim czasie. Dwa ostatnie mecze między tymi zespołami w tym roku, to dwa zwycięstwa Bułgarów.

14.09.2025 godzina 8 00
Ukraina-Belgia typ 2 kurs 1.9
Ukraina lekko osłabiona. Belgia w najmocniejszym składzie i mnie osobiście jako całość po prostu bardziej przekonują. Dwa ostatnie mecze między tymi zespołami, to dwa zwycięstwa Belgów.

Dodatkowo puszczam coś na faworytów
Włochy-Algieria under 127.5 punktu kurs 1.85
Francja- Korea under 129.5 punktu kurs 1.85
Słowenia-Chile typ 1 i -17.5 punktu handicap
Niemcy mocno osłabieni??? Serio???
Oprócz braku dobrego zmiennika na sypie dla Zimmermanna, ten zespół prezentuje się kadrowo znacznie lepiej niż na IO i poprzednich MŚ. Georg ma w końcu równorzędnego zmiennika i sądzę nawet, że to John będzie grał więcej od niemieckiego weterana. Fromm był niczym piąte koło u wozu w tej kadrze i niczego nie wnosił na zmianach. Do tego środek jeden z najlepszych na świecie, owszem nie ma Maase, ale jest Torwie, który i tak będzie zmiennikiem bo tam Brehme i Krick są pewniakami. Na przyjęciu też to wygląda dobrze. Owszem nie ma Schotta i Karlitzka, ale to tylko na +, bo Röhrs i Mohwinkel na tą chwilę są znacznie lepszymi siatkarzami.
Ja tam widzę Niemców w czwórce, a z kolei nie daję większych szans Słowenii. Dziury po Mozicu i Klemenie nie da się łatwo załatać. Bracko to nie ten poziom, więc zostają im dziadkowie Urnaut i Ziga. Słabo to przyjęcie wygląda, bardzo słabo. Wiem, że w sparingach próbowany był nawet Mujanovic na przyjęciu, żeby wzmocnić siłę ataku, ale sorry z atakującego nie zrobisz przyjmującego w kilka tygodni.
Uważam, że Niemcy powinni wygrać tą grupę. Patrząc na drabinkę, to jest to dla nich niepowtarzalna szansa do tego by zdobyć medal, a nawet awansować do finału. Nie ma tam zespołu z którym by nie mogli wygrać, bo Brazylia wcale nie jest taka mocna jak wskazują kursy, USA nie ma jakości w ataku i przyjęciu, Kuba to Kuba i nigdy nie wiadomo co zagrają, a o Słowenii już pisałem. Moi ulubieni Bułgarzy powalczą, ale to chyba jeszcze dla nich za wcześnie żeby odpalili.
Niestety spóźniłem się tu z wpisem, bo na tą chwilę już widzę tylko do pobrania:
Niemcy wygrają grupę 3,10
Ale wcześniej pograłem Niemcy miejsca w grupie 1-2 1,50
Niemcy awansują do półfinału 6,00
Niemcy top 3 17,50
Niemcy top 2 30,00
Jeżeli ktoś znajdzie obecnie inne opcje oprócz zwycięstwa w grupie, to polecam grać w stronę podopiecznych Winiara, bo kursy są mocno przegięte.

paga 51,1K

paga

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
No pewnie. Niemcy WIN. Ludzie, pokażcie te kupony i za ile to gracie, bo to co się dzieje na tym forum i przerzucanie się większymi kursami to śmiech na sali, kiedy typy są naprawdę życzeniowe i z kosmosu. Sam w to chłopie nie wierzysz, a robisz śmietnik.

Jeżeli pokażesz kupon z Niemcami w top3 za przynajmniej dwie stówy z kursem 17,50, a Oni będą na pudle sam dorzucam blikiem tysiaka na Twój numer. Pasuje?

Otrzymane punkty reputacji: +745
zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Ja za 200 zł tego nie zagrałem co pisałem ale za skromne 40 zł jest - A to dowód.

Zrzut ekranu 2025-09-12 195507.png

B 145,8K

bartezgambler

Znawca - Polityka
No pewnie. Niemcy WIN. Ludzie, pokażcie te kupony i za ile to gracie, bo to co się dzieje na tym forum i przerzucanie się większymi kursami to śmiech na sali, kiedy typy są naprawdę życzeniowe i z kosmosu. Sam w to chłopie nie wierzysz, a robisz śmietnik.

Jeżeli pokażesz kupon z Niemcami w top3 za przynajmniej dwie stówy z kursem 17,50, a Oni będą na pudle sam dorzucam blikiem tysiaka na Twój numer. Pasuje?
Gość jest srogim mitomanem.
Ja podbijam oświadczenie kolegi paga.
Jeśli zostaną spełnione warunki o których wspomniał, wpłacam 1000 na wybrany cel charytatywny.

Otrzymane punkty reputacji: +98
K 21,2K

kretmmz

Użytkownik
Ja również uważam, że Niemcy mogą być czarnym koniem tego turnieju. Co prawda nie do końca zgadzam się z Pinio, bo mimo tego, że John i Rohrs zagrali nieźle w lidze narodów to nie mają takiego ogrania na dużych turniejach jak Weber czy Karlitzek, gdzie szczególnie ten drugi jak był w formie to dawał skuteczność na lewym, gdzie przez lata jej brakowało. Doskonały środek, którym przy dobrym przyjęciu myślę, że będą prać ile wlezie, tak samo odejście do prawego również powinno być. Jest to solidna i dobrze poukładana drużyna. Śmiało mogą zaskoczyć, a kursy na Brazylię wg mnie są również mocno przesadzone. Widzieliśmy na IO jaki poziom sportowy prezentowali Niemcy w meczu z Francją.

Ale tu chodzi głównie o kursy. Kurs na dojście do półfinału 6? A kurs na 1-2 to 30. Czyli wystarczy wygrac mecz w półfinale i to daje X5. Na Brazylia vs Niemcy w półfinale nie sądzę aby kurs na Niemcy był w okolicach 5, raczej koło 3.00, jeśli faktycznie by trafiło na Brazylię.

Tu chodzi o znalezienie value, jeśli będzie mecz gdzie znam, że ktoś na 60% przegra, ale na niego kurs będzie 10, to wezmę go z pocalowaniem ręki.

Póki co mam postawione 3-0 w meczu Słowenii i 3-0 w meczu Kanady.

Powodzenia wszystkim

pinio1111 377,7K

pinio1111

Użytkownik
Ja również uważam, że Niemcy mogą być czarnym koniem tego turnieju. Co prawda nie do końca zgadzam się z Pinio, bo mimo tego, że John i Rohrs zagrali nieźle w lidze narodów to nie mają takiego ogrania na dużych turniejach jak Weber czy Karlitzek, gdzie szczególnie ten drugi jak był w formie to dawał skuteczność na lewym, gdzie przez lata jej brakowało. Doskonały środek, którym przy dobrym przyjęciu myślę, że będą prać ile wlezie, tak samo odejście do prawego również powinno być. Jest to solidna i dobrze poukładana drużyna. Śmiało mogą zaskoczyć, a kursy na Brazylię wg mnie są również mocno przesadzone. Widzieliśmy na IO jaki poziom sportowy prezentowali Niemcy w meczu z Francją.

Ale tu chodzi głównie o kursy. Kurs na dojście do półfinału 6? A kurs na 1-2 to 30. Czyli wystarczy wygrac mecz w półfinale i to daje X5. Na Brazylia vs Niemcy w półfinale nie sądzę aby kurs na Niemcy był w okolicach 5, raczej koło 3.00, jeśli faktycznie by trafiło na Brazylię.

Tu chodzi o znalezienie value, jeśli będzie mecz gdzie znam, że ktoś na 60% przegra, ale na niego kurs będzie 10, to wezmę go z pocalowaniem ręki.

Póki co mam postawione 3-0 w meczu Słowenii i 3-0 w meczu Kanady.

Powodzenia wszystkim
Dlatego napisałem "na tą chwilę". Moritz miał praktycznie cały sezon stracony, do tego nigdy nie uważałem go za wybitnego zawodnika. W Rohrsie widzę zdecydowanie większy potencjał.
Co do Linusa, to tu nie ma tematu, bo wiadomo że gdyby nie konflikt z Michałem, to byłby tu na bank.

P 9,2K

PitaRajt66

Użytkownik
Co sądzicie o AKO: USA,Kanada,Słowenia,Polska,Kuba ( chodzi mi o bardzo wysoką stawkę kilkanaście kuponów) na takim ako z jednego kuponu mam zysk 450zł. Niby pewniaki 100% ktoś może to uwalić macie jakieś opinie z góry dzięki

pinio1111 377,7K

pinio1111

Użytkownik
Co sądzicie o AKO: USA,Kanada,Słowenia,Polska,Kuba ( chodzi mi o bardzo wysoką stawkę kilkanaście kuponów) na takim ako z jednego kuponu mam zysk 450zł. Niby pewniaki 100% ktoś może to uwalić macie jakieś opinie z góry dzięki
Teoretycznie wszystko powinno siąść, ale jeżeli miałbym się czegoś obawiać to Kuby.
Oczywiście mogą sklepać Portugalię 3:0, ale oni potrafili wygrać z Polską, grając naprawdę niesamowitą siatkówkę, po czym w meczu gwarantującym im finał VNL przegrać z Chinami.

Otrzymane punkty reputacji: +346
T 27,3K

tadzin

Użytkownik
kurs na wejscie do polfinalu to 9 nie 6. czyli na ten ewentualny polfinal to jest 3 kursu na niemcow czyli wrecz za malo

mnie bardziej bawi ze nikt nie ogarnal ze brazka ma autostrade do finalu i nie ma na swojej drodze nikogo sensownego a kursy sa kretynskie. jedyny sts ogarnal i dal 1.5, inni od 2 do 2.5. a farmazonskie buki to i mialy nawet po 3 albo4 .

K 21,2K

kretmmz

Użytkownik
kurs na wejscie do polfinalu to 9 nie 6. czyli na ten ewentualny polfinal to jest 3 kursu na niemcow czyli wrecz za malo

mnie bardziej bawi ze nikt nie ogarnal ze brazka ma autostrade do finalu i nie ma na swojej drodze nikogo sensownego a kursy sa kretynskie. jedyny sts ogarnal i dal 1.5, inni od 2 do 2.5. a farmazonskie buki to i mialy nawet po 3 albo4 .
pinio wstawił 6 i do tego się odnosiłem. Ale jeśli jest gdzieś 9 to wtedy lepiej zagrać 9 niż 30.

Zibi to ogarnął (masz na poprzedniej stronie), ale jednak półfinał nadal trzeba wygrać. 1.50 to dla mnie mało, nie znamy jeszcze pełni dyspozycji drużyn dla których przecież ten turniej to turniej główny w tym roku. Jednak nadal takie 2-2.5 to bardzo duże value

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
Zibi to ogarnął (masz na poprzedniej stronie), ale jednak półfinał nadal trzeba wygrać. 1.50 to dla mnie mało, nie znamy jeszcze pełni dyspozycji drużyn dla których przecież ten turniej to turniej główny w tym roku. Jednak nadal takie 2-2.5 to bardzo duże value
"ogarnal" i zagral debilne top3 po 1.72. to niesamowite ogarniecie. w tej chwili jeszcze cos o nazwie lebull ma 2.8 na awans brazki do finalu (po podatku 2.46), chociaz to 1.72 to tez nie uwzglednia podatku czyli to naprawde 1.51 lol

K 21,2K

kretmmz

Użytkownik
Zdziwiłeś się, że "nikt nie ogarnal ze brazka ma autostrade do finalu", on to szczegółowo opisał.. to, że zagrał niższy kurs to już zupełnie przecież inna kwestia

Do góry Bottom