>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter-Strike 2

'Corek 442,5K

'Corek

Znawca - e-sport
M80 vs OG / M80 @ 1,65 STS

Witam, dziś sobie tak próbuje. Obecnie jest to dla mnie półka wyżej. OG stało się drużyną, której priorytetem jest promowanie i zarabiane na zawodnikach.
Od dawna nie prezentują nic wielkiego, przeplatane mecze, bez szans na walkę z tier1. Trzeba się cieszyć, że nasz fiku opuścił ich szeregi. Bardzo dobrze zagrali na Blascie i jeśli przeniosą tą grę na dzień dzisiejszy to jestem spokojny. Oczywiście bez szaleństw, bo nie jest to żaden turniej tier1, ale widząc obsadę to spokojnie mogą triumfować na końcowym etapie. Zobaczymy co się wydarzy, ponieważ gramy online więc wszystko możliwe.
Czysto teoretycznie to M80 powinno sobie spokojnie poradzić.

Ostatnia edycja:
'Corek 442,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Big vs OG / Big @ 2,20 betclic

Witam, brnę dalej w porażkę OG, która wczoraj się nie udała. Dziś większy kurs a ja widzę większe szanse, coś się tu gryzie heh. M80 wczoraj przeszło obok meczu, widać było gołym okiem,cze nie ma tam potężnej motywacji. Skąd takie stwierdzenie? M80 w przypadku obowiązku zachowywania broni, awp ostatnie a gość leci odbijać pake 1v4.
Mnóstwo akcji, których rzadko u nich dostrzec, Panowie zagrali sobie chyba 4funa bo wyglądało to bardzo przeciętnie.
Dziś BiG a mając w drużynie tabsena, nie można powiedzieć, że tam braknie motywacji bo tabsen cię zje i zamknie w szafie na tydzień bez dostępu do jedzenia. OG w tym momencie stoi po około 1,5 i kogoś tu mocno ponosi, ale buki zobaczyły wczoraj łatwe zwycięstwo i już lecą z kursami w dół. BiG niedawno z nimi przegrało, dziś widzę tutaj rewanż. Oczywiście to nie jest żaden mecz ekip tier1, ale nie widzę tego faworyzowania OG. Dziś gram Niemiecką formację i znów liczę na porażkę OG

husarz22 277,3K

husarz22

Forum VIP
Betera - ARCRED
Godzina 16:00 start

Betera rozdrażniona dwiema porażkami z rzędu. Wczoraj ze Spartą a dzisiaj przed chwilą skończyli z forze Reload. Myślałem, że wygrają decydującą mape nuke bo pierwsza połowke wygrali 7:5 po terro. Niestety nie udało się. Uważam, że będą chcieli szybko się zrehabilitować i zamkną ten mecz w dwóch mapach. ARCRED skillowo dużo słabsze.
Typ ; Betera handicap (-1,5) map
@2.29 STS

13:6 i 13:5

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +179
husarz22 277,3K

husarz22

Forum VIP
Fnatic - Reason
Trudno mi sobie wyobrazić, że Fnatic przegra ten mecz na LANie na Reason. Mimo, że Reason u siebie bo turniej rozgrywany w Gdańsku. Stary wyjadacz KRIMZ z ekipą powinien przejechać się po naszych zawodnikach. Fnatic jest stawiane w roli faworyta do wygrania tego całego Betclic Clash Summer 2025. Więc nie był bym sobą gdybym tego nie zagrał, choćby za symboliczną stawkę bo to oczywiście nie jest żaden pewniak.
Start 11:00

Typ; fnatic DW 2:0
@1.88 betclic

tym razem nie pykło

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom