>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Półfinały i mecze o 5-6 miejsca w 2. Ekstralidze

A 624,7K

adams235

Znawca - Żużel
Generalnie pograłem grubo każdy handi na Łódź czyli 9.5 potem 8.5 i 6.5
Uważam że Łódź ma duże szanse nawet na czysty win i za drobne kurs 4.7 też pograłem
Sitkowi zatarł się najlepszy silnik w piątek,Krakowiakowi wypadł bark,Walasek wczoraj upadek i chłop ledwo chodzi a wiadomo że Becker po mocnej kontuzji i myślami w innym klubie
Dodatkowo L.Becker under 11.5 kurs 1.75 Fortuna bo to 5 biegów

M 679

memlok

Użytkownik
Chyba dawno nie widziałem tak spokojnej Polonii przynajmniej po wypowiedziach zawodników i trenerów..
Krosno znowu kombinuje z torem i żeby nie wykombinowali tak jak w meczu z Łodzią.
Ja mam osobiście wrażenie, że ten mecz pójdzie w stronę Bydgoszczy mimo, że tutaj potrafiło przegrać nawet Leszno. Tyle, że wtedy w jakiej formie był Kubuś Jamróg plus przyzwoity mecz pojechał Berge, który w tym sezonie jest bardzo dziwnym zwornikiem- co nawet kibice Krosna mocno podkreślaja

Edit Berge juz z Jamrogiem pokazali to o czym pisałem- mimo że nie ma jeszcze powtórki biegu

Ostatnia edycja:
M 679

memlok

Użytkownik
Brak pytań, idealnie trafione kombinacje z torem, zabili samych siebie- chcieli wygrywać starty i mknąć tylko zapomnieli, że w Bydgoszczy są świetni startowcy z Szymkiem na czele

P 0

pete99

Użytkownik
Generalnie pograłem grubo każdy handi na Łódź czyli 9.5 potem 8.5 i 6.5
Uważam że Łódź ma duże szanse nawet na czysty win i za drobne kurs 4.7 też pograłem
Sitkowi zatarł się najlepszy silnik w piątek,Krakowiakowi wypadł bark,Walasek wczoraj upadek i chłop ledwo chodzi a wiadomo że Becker po mocnej kontuzji i myślami w innym klubie
Dodatkowo L.Becker under 11.5 kurs 1.75 Fortuna bo to 5 biegów
Będzie ciżeko coś ugrać , /zagar melepeta 0 pkt

dx2 347,9K

dx2

Użytkownik
Leszno (19,5)-Rzeszow 1 @1.72

Cos czuje, ze moze tu byc niezle lubudu. Kto tu jest lepszy wiadomo, a jeszcze taki niesmak po pierwszym meczu ktory Rzeszow wygral jednym punktem. Spodziewam sie, ze tu bedzie pokaz sily gospodarzy.

husarz22 226,5K

husarz22

Forum VIP
Co myślicie o meczu Łódź vs Ostrovia?
Czy Łódź to bierze po kursie @1.60? Albo jakieś punkty zawodników np undery Szostaka albo Bertnzona?

B 189,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Zengota +9,5 @1,57 STS
9+2

Też uważam że Unia zleje dziś Rzeszów, na każdej pozycji ogromna przewaga. Odpuszczą trochę jak Kołodziej pojedzie 3 razy. A jeśli chodzi o Zengotę to on nie oddaje biegów, srednia na bieg prawie 2,00. W lesznie tor ma obcykany, ostatnio w SEC w Lesznie 12 pkt. W rundzie zasadniczej 6 pkt u siebie z Rzeszowem i 8 z Krosnem gdzie zdarzyły mu się dwie śliwki. Wczesniejsze wyniki kozackie na Smoczyku blisko kompletu. Teraz najważniejsza część sezonu i Grzegorz wie ze jest liderem i na pomyłki nie ma już czasu 10 pkt w takim spotkaniu to obowiązek dla Niego.

Ostatnia edycja:
G 111,6K

gkskubik

Znawca - Żużel
Orzeł - Ostrovia

Oliver Berntzon over 7,5 @ 1,75 Betclic

Szwed w polskiej lidze w tym sezonie nie zachwyca. Do lidera mu sporo brakuje, raczej przeplata solidne zawody z tymi dużo słabszymi. Tor w Łodzi jednak dobrze poznał ścigając się na nim w zeszłym sezonie i nawet nieźle sobie na nim radzi. W tym roku pojechał już w fazie zasadniczej i punktował 10+2 (2,2*,3,2,1*). Niewykluczone, że w następnym sezonie znowu reprezentować będzie klub pod wodzą łódzkiego trumniorza. Konkurencja wystawiła linię oczko wyżej dlatego w tę uderzam.

Pozdro!

Edit/ jeśli ktoś ma kilka buków pod ręka i kręcą go rozjazdy w kursiwach to Betclic ma bez podatku 2,00 na gospodarzy, a STS 2,67 na gości.

Ostatnia edycja:
F 14,7K

funers

Użytkownik
Myślę żeby pograć dzisiaj stal handi -8,5, uwazam że u siebie są mocni i mogą rozjechać wlokniarza. Betclic 2,1 kurs ma na to a sts np 1,65. Na betclicu bez podatku myślę że wart ryzyka singiel, co myślicie ?

Do góry Bottom