>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami IX runda IMŚ - GP Polski we Wrocławiu

neutralny 730,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Przed nami ostatnie rundy SGP 2025. Cały czas trwa zażarta walka między Bartkiem Zmarzlikiem, a Bradyk Kurtzem. Australijczyk znakomicie dotrzymują kroku faworyzowanemu Polakowi i sprawia, że cykl do końca pozostanie bardzo interesujący. Dużo wyjaśni się dziś, we Wrocławiu na torze Sparty, którą reprezentuje właśnie Kurtz. Możemy się więc spodziewać, że Brady dziś nie jest na straconej pozycji.
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o GP Polski we Wrocławiu.

B 189,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Jason Doyle Top 8 @1,50 fortuna
TOP 10 @1,35

Doyle dopiero 13 w klasyfikacji generalnej. Stało się tak dlatego nie wystąpił w kilku turniejach z powodu kontuzji. Być może otrzyma stała dzika karte na przyszły sezon ale aby tak bylo musi się zaprezentować dobrze w dwóch ostatnich rundach. PO kontuzji jego wyniki nie są spektakularne ale tor we Wrocławiu jest jednym z jego ulubionych w ekstralidze. W lidze w tym roku zdobył 20 pkt, takie asy jak Kurtz czy Laguta mieli z nim problem . W DPŚ również był swietny. We Wrocławiu nie sa aż tak ważne pola startowe tor jest dlugi tu liczy się sprzęt. Top 8 to na spokojnie myślę że Jason osiągnie.

Dwóch Polaków w Top 10 @1,48

Wydaje mi się że to bardzo pewny typ. Zmarzlik oczywiście etatowy finalista nie podlega żadnej dyskusji że będzie w Top 10. Kubera awans uzyskał z GP Chalange, on miał kryzys w środku sezonu widać że jedzie coraz lepiej i pewniej i w Motorze Lublin jest wiodącą postacią. Dziś może pojechać treningowo ale uważam że mimo wszystko na Top 10 może liczyć. Kecha Huckenbecka, Janowskiego kolejnego Polaka powinien wyprzedzić. Vaculik czy Fricke również formą nie powalają. Na samego Kuberę jest 1,62 na Top 10 no właśnie ale to tylko żużel i taki Janowski który jest bez formy na swoim obiekciee również może być w 10tce, dlatego wolę postawić na dwóćh Polaków niż na samego kuberę.

Jednak najbardziej czuję że dzisiaj świetny wynik zrobi Doyle

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2205
E 1,1K

evnt

Użytkownik
Jason Doyle Top 8 @1,50 fortuna
TOP 10 @1,35

Doyle dopiero 13 w klasyfikacji generalnej. Stało się tak dlatego nie wystąpił w kilku turniejach z powodu kontuzji. Być może otrzyma stała dzika karte na przyszły sezon ale aby tak bylo musi się zaprezentować dobrze w dwóch ostatnich rundach. PO kontuzji jego wyniki nie są spektakularne ale tor we Wrocławiu jest jednym z jego ulubionych w ekstralidze. W lidze w tym roku zdobył 20 pkt, takie asy jak Kurtz czy Laguta mieli z nim problem . W DPŚ również był swietny. We Wrocławiu nie sa aż tak ważne pola startowe tor jest dlugi tu liczy się sprzęt. Top 8 to na spokojnie myślę że Jason osiągnie.

Dwóch Polaków w Top 10 @1,48

Wydaje mi się że to bardzo pewny typ. Zmarzlik oczywiście etatowy finalista nie podlega żadnej dyskusji że będzie w Top 10. Kubera awans uzyskał z GP Chalange, on miał kryzys w środku sezonu widać że jedzie coraz lepiej i pewniej i w Motorze Lublin jest wiodącą postacią. Dziś może pojechać treningowo ale uważam że mimo wszystko na Top 10 może liczyć. Kecha Huckenbecka, Janowskiego kolejnego Polaka powinien wyprzedzić. Vaculik czy Fricke również formą nie powalają. Na samego Kuberę jest 1,62 na Top 10 no właśnie ale to tylko żużel i taki Janowski który jest bez formy na swoim obiekciee również może być w 10tce, dlatego wolę postawić na dwóćh Polaków niż na samego kuberę.

Jednak najbardziej czuję że dzisiaj świetny wynik zrobi Doyle
Dwóch polaków w top10 też fortuna?

F 14,7K

funers

Użytkownik
Wie ktoś może jak sts rozlicza zakłady h2h między zawodnikami? Po pierwszych pięciu biegach, czy kto wyżej w turnieju będzie w przypadku awansu obu do finału? Tych NPCtów z czatu nawet mi się pytać nie chce bo sami nie wiedzą pewnie.

Siurkacz 11K

Siurkacz

Użytkownik
Jak masz napisane samo h2h i nic wiecej to rozliczaja buki zgodnie z tabela na koniec zawodów

Otrzymane punkty reputacji: +62
C 0

chojny89

Użytkownik
dzięki, grałeś to może? miałem zagrany under 11.5 w betclicku po kursie 1.65, ale byłem przekonany, że stawiam over. Nie wiem jak ja to zrobiłem oO
Wygląda na to, że na over był kurs ~2 , nie wiem...

Do góry Bottom