>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Żużel w Wielkiej Brytanii w sezonie 2025

BanksyGA 264K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Ponownie jak ktoś ma większą wiedzę to niech daje znać :D

Bewley powyżej 10,5 w 4 pierwszych startach @2,00 - Fortuna

Wychodzi mi tu bardzo prosta matematyka.

Bieg 4: Hagon/Mulford/Zagar - 3 pkt
Bieg 7: Rew/Zischke/Castagna - 3 pkt
Bieg 11: Musielak/Zischke/ZZ za Jeppesena (na pewno nie Rew, raczej też nie Zagar czyli Castagna/Lambert/Hagon) - 3 pkt
Bieg 13: Musielak/Kurtz/Zagar - 2-3 pkt

Wychodzi 11-12 pkt i wątpię, żeby to było mniej. Bewley jest cholernie szybki u siebie, Musielak ani Zagar raczej bez podjazdu, jedynie jakaś tasma/defekt popsują plany.

Ostatnio z Brummies u siebie (60-30) zdobył 12 pkt w 4. Z Witches 15 w 6. Z Lions 7 w 4 (2x na Fricke, 2x na Douglasa, 1x na Kurtza i taśma). Jeszcze wcześniej 13 w 5 na Witches.

Bewley punktuje bardzo dobrze, a punkty gubi jedynie na bardzo dobrych żużlowcach (typu Fricke/Kurtz). Dzisiaj jedzie z Zagarem, Rew i Musielakiem od których w Manchesterze powinien być zdecydowanie szybszy. Raz na Kurtza, ale tam może stracić punkt.

Zastanawialem się nad handicapem, ale linia ustawiona na 24,5. I Kurtz i Bewley pojadą 4 razy. ZZ za Jeppesena powinno zrobić więcej punktów niż sam Jeppesen. W ostatnim meczu (60-30) Rew i Zagar łącznie mieli 2 defekty i wykluczenie, a i tak przegrali niewiele ponad handicap. Wydaje mi się, że mecz może być bliżej 25 niż 30 i szkoda na to pieniędzy.

Z 5,7K

zdzisek729

Użytkownik
puki buki jeszcze nie wiedza poza 365 - macie z 5-10 minut zanim sts i inni zakumają . Wright nie jedzie - będzie z/z

Wright najwyższa średnia w zespole więc wszyscy mogą zastępowac

Otrzymane punkty reputacji: +236
Z 5,7K

zdzisek729

Użytkownik
sts już wie -14,5 po 1,37 minus podatek , ale betclik nie 1,65 bez podatku :) a jak ktoś middlea szuka to inni juz 18,5 (bez podatku) można złapać

ale linii na zawodników ani kursów dalej sts nie zmienił : Kvech i Klindt 2x są na Wrighta , Lawson 1 raz

Z 5,7K

zdzisek729

Użytkownik
ja poszedłem w over Lawsona (ostatnio 3,3,3,3def) - jesli masz wątpliwości co do handi można przecież smiało teraz po aktualizacji grac plus 18,5 po 1,95 - ja tylko podałem info o którym buki nie wiedziały i czego nie uwzględniały w kursach :)) Middla też już ....

ale widzę , że linia na Lawsona w betclik o 1 punkt w góre

Do góry Bottom