>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Szwedzka 2025

unicaja 96,1K

unicaja

Użytkownik
#2 Wadim Tarasienko poniżej 13.5 | 1.75 | forbet | wszystkie starty

Hmm trochę kosmiczna linia jak na Wadima, tym bardziej, ze ma dopiero czwartą średnią w drużynie. Goście skazani na pożarcie, aczkolwiek te trzy punkty może stracić chociażby na swoich zawodnikach, w świetniej dyspozycji Huckenbeck czy Douglas, a w drużynie gości jakiś niezły bieg może wyjść Lyagerowi. Nie widzę, też powodu, aby miał więcej niż 5 startów.
W miejsce Lyagera jedzie Kostygov, pod dwójką Persson jako gość i ZZ za Przemka a gospodarze jeśli db rozumiem ZZ za Kaja

K 10K

KubaGdz

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Czy przypadkiem nie ma z/z za Kaia?
Lyager chyba nie jedzie , w składzie jest za niego Kostygov. Ja sam pograne mam under Lebiedieva 12,5 over Zmarzlika over 12,5 oraz under Kolodiskiego 9,5 w superbecie wszystkie starty :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1160
karfus 219,1K

karfus

Znawca - Żużel
Trzeba byłoby zerknąć na svemo, ja na stronie Rospiggarny znalazłem tylko skład awizowany. Mimo wszystko under 13.5 Wadima i tak do gry

M 353

memlok

Użytkownik
Z tą Szwecja sobie trzeba troszkę dać spokój, bo tam sobie jaja robią przed samym meczem jeśli chodzi o skład. Trzeba by mieć dojścia jakieś kto jedzie lub nie, bo jak masz 2 minuty na postawienie meczu, to nawet nie zdążysz przemyśleć i walisz gafy na siłę.
Szkoda, że nie zdążyłem napisać analizy co do Lwów, 4 zawodników ekstraligowych plus solidny Oliwer od jakiegoś czasu i nic tam nie dzieje się ciekawego. Zaraz się okaże, że z handi 4,5 będzie problem…

Do góry Bottom