>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Temat z analizami XII runda 2.Ekstraligi

unicaja 95,3K

unicaja

Użytkownik
Dziś zaczynamy 12 rundę na zapleczu Ekstraligi a dokończymy ją za tydzień hitem Bydgoszcz - Leszno

Tarnów - Łódź
Milik under 7.5 @1,75 betclic

Ostatnio Vaszek jedzie fatalnie nawet wczoraj w słabo obsadzonych ME par dwa zera i zjazd do bazy. Dziś trudny numer startowy, statystycznie Czech pokrył powyższą linię 2/10 kolejek i to u siebie z obiema Uniami. W obecnej formie wydaje się to mało prawdopodobne

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3133
Parkinson 116,1K

Parkinson

Użytkownik
Dziś zaczynamy 12 rundę na zapleczu Ekstraligi a dokończymy ją za tydzień hitem Bydgoszcz - Leszno

Tarnów - Łódź
Ostatnio Vaszek jedzie fatalnie nawet wczoraj w słabo obsadzonych ME par dwa zera i zjazd do bazy. Dziś trudny numer startowy, statystycznie Czech pokrył powyższą linię 2/10 kolejek i to u siebie z obiema Uniami. W obecnej formie wydaje się to mało prawdopodobne
STS najpierw wyjechal z linia 4.5 na milika, teraz 5.5 😅
1753005142403.png

Parkinson 116,1K

Parkinson

Użytkownik
1753005256611.png
a to nie jest przypadkiem tak ze Heleniakowi zalegaja z platnosciami i jego silnik jest w fatalnym stanie? poprawcie mnie jesli sie myle ;)

unicaja 95,3K

unicaja

Użytkownik
Przy okazji meczu w Rzeszowie łysy w parkingu mówił że ponad 40 biegów jedzie Heleniak bez serwisu ale ostatnio z Poznaniem mówili że ma nową jednostkę bodajże. Aczkolwiek wynik był jaki był

N 182,9K

nemsik

Użytkownik

Tarnów - Łódź

Ajj juz nie ma w ofercie ;/

maniek81 595K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Poznań - Krosno
Douglas (-0.5 pkt.) - Musielak [1] 1.67 betfan

Idę tu w kierunku Douglasa, który notuje kolejny dobry sezon i na swoim torze jest mocny. Musielak wczoraj start w Daugavpils, więc długa podróż do Poznania, w związku z tym liczę trochę na jego zmęczenie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2155
B 123,8K

bartezgambler

Znawca - Polityka
M. Andersen poniżej 6,5 - STS 1.70, fortuna 1.84

Dramatyczne są te mecze z udziałem zawodników Tarnowa, cóż nauka za własne pieniądze 🫣

Andersen ma być rezerwowym jechać ma Hansen. Fortuna lepszy kurs więc dołożyłem jeszcze. Myślę że podzielą się startami. Pogoda w Tarnowie słaba, pada deszcz. Trudne warunki będą promować też Zagara. Poza tym w betfan jest Kowalski powyżej 6,5 po 1.75

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +586
shingayi 8,9K

shingayi

Użytkownik
Poznań - Krosno 1 @ 2.00 Superbet

edit: samym Douglasem się meczu nie wygra :(

W Poznaniu ostatnio pojedynczy zawodnicy zaczynają wyglądać lepiej, zwłaszcza mam na myśli Smyka który się przebudził, do tego jest ultra mocny Douglas i bardzo solidna juniorka. Kluczem powinna być postawa duetu Nielsen - Szlauderbach którzy prezentują loteryjną formę, ale uważam, że u siebie ogarną temat.
W Krośnie słaby ostatnio Jamróg, do tego z przygodami i nieco poobijany po wczorajszym IMP-ie, Musielak wczoraj na Łotwie też zawiódł. Wilki po mocnym starcie sezonu ostatnio już nie takie groźne, uważam, że gospodarze to dzisiaj wezmą, liczę też na superprzewagę i że uda się być może na początku spotkania odskoczyć na 8 oczek zanim goście się spasują 😉

Ostatnia edycja:
M 353

memlok

Użytkownik
Gumazi, taki dosyc, dosyć. Aczkolwiek śmieszna sytuacja, po wypowiedzi w studio przedmeczowym Patryka Wojtyły kursy zaczęło pikować w dół szczególnie na hc w stronę Łodzi

Edit i masz już wypowiedź samego zawodnika, czuję ból ale będzie dobrze

A co do meczu, nie ma Waszki, który i tak nic nie jedzie w tym sezonie. Powrót Szweda do składu ostrowa według mnie i tak nic nie pomoże, uważam że Łódź w końcu fajnie się zaprezentuje na tle poturbowanej Ostrovii- brak Luke to już standard, ale brak Frederika..
Wyczuwam pewne zwycięstwo Orła

Otrzymane punkty reputacji: +119
B 162,8K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Cook poniżej 9.5 @1.70 Betclic

Myślę że to najlepszy typ z żużla na dziś. Leszno czeka ciężkie zadanie w Bydgoszczy. Cook na smoku to wymiata ale nie ma xo się oszukiwać rywale jacy tam pezyjezdzaja często są cieniem. Dziś na ciężkim terenie gdzie Bydgoszcz jest dopasowana będzie mu ciężko wykręcić średnia 2 na bieg. Od niego i Zengoty zależy czy Leszno będzie wstanie powalczyć.

Ostatnia edycja:
unicaja 95,3K

unicaja

Użytkownik
Loktajew - Cook 1 @1,75 betclic

Dla porównania w betfanie 1,47 przy handi -0,5.
Cook opisany powyżej zaś Oleksandr lider Polonii przesunięty pod 13. Początek mega ciężki ale dostaje pole D albo C a z nich będzie bliżej do tej najlepszej ścieżki w Bydgoszczy

Ostatnia edycja:
G 84,1K

gkskubik

Znawca - Żużel
Kacper Andrzejewski over 1,5 @ 1,70 STS 5(2,3,0)

Zdaję sobie doskonale sprawę z tego z jaką formacją młodzieżowców przyjeżdżają goście, a to od biegu numer 2 w dużej mierze będzie zależało to czy zakład wejdzie czy nie. Mania i Mencel jednak nie są nieomylni. Liczę na to, że Kacper nie zaśpi na starcie i dojedzie do optymalnej ścieżki przy płocie i dowiezie choćby 2 punkty. Jako, że linia jest o oczko niższa niż w FB i BC to zaryzykuję licząc się z tym, ze u młodzieżowców w meczu o taką stawkę nic nie jest pewne i wszystko może się zdarzyć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +682
M 50,1K

murej

Użytkownik
Parnicki under 6,5 1,9 Forbet Zaczęło się po myśli 1,0,1,a potem to już dramat :)

1.Kai,Pickering,Wozniak
2.Łoktajew,Kołodziej,Andrzejewski
3.Kai,Brennan,Kołodziej
4.Buczkowski,Kai,Cook
Mimo że ukrainiec nie zawodzi w tym sezonie,to dzisiaj wyjątkowo ciężkie zadanie.3 razy jedzie na Huckenbecka,do tego Łoktajew,Brennan u siebie czy 2x Kołodziej.Pewnym jestem tylko tego że zdobędzie punkt na Andrzejewskim.

Ostatnia edycja:
A 614K

adams235

Znawca - Żużel
Ja.Kolodziej under 10.5 kurs 1.84 STS
B.Cook under 9.5 oraz 8.5 STS kurs 1.7
To.Brennan under 6.5 kurs 1.7 STS
G.Zengota over 8.5 kurs 1.9 Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +350
maniek81 595K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Huckenbeck - Kołodziej [1] 2.10 betclic
Aj, było blisko, tylko zwrot

Huckenbeck w ostatnim czasie notuje zwyżkę formy. Po krótkiej przerwie związanej z urazem wygląda lepiej, jak z początku sezonu. Wczoraj znakomity występ w SEC i dziś na swoim torze liczę, że także zaliczy dobry występ. Janek z kolei swoje jedzie, przywozi dużo trójek, ale czasami zdarzy się wpadka, a dziś rywal mocny. Typ z serii 50/50, ale z uwagi na kurs spróbuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +231
A 614K

adams235

Znawca - Żużel
Juniorski Rzeszów +3.5 kurs kurs 1.7 STS,tory są podobne,jest plandeka plus słabe starty Seniuka daje nadzieję że Rzeszów nie przegra 5;1
Berntzon under 8.5 kurs 2.01 STS
M.Nowak over 6.5 kurs 1.84 STS

karfus 217,3K

karfus

Znawca - Żużel
#1 Ostrovia Ostrów - Stal Rzeszów | 2 | 1.45 | betfan

Ciągle mam wrażenie, że Rzeszów lepiej się prezentuje na wyjazdach niż u siebie, a ten dzisiejszy mecz musi po prostu wygrać. Głośno się mówi o pierwszej czwórce, mobilizacja i chęci są, potrzeba jeszcze dobrej jazdy i 3 punktów dzisiaj. Stal ma do dyspozycji najmocniejszy skład, natomiast w Ostrowie ciągle brakuje dwóch liderów Beckera i Jakobsena. Na torze plandeka, więc tor może być zagadką zarówno dla gości jak i gospodarzy, więc ten atut toru będzie troszkę mniejszy.

#2 Paweł Sitek over 5.5 | betclic | 1.65

W meczu w Rzeszowie typowałem under Sitka, spadla z nieba ulewa i sądziłem, że sobie nie poradzi, na ciężkim torze, a on jeździł jak profesor i rozstawiał bardziej doświadczonych zawodników po torze. Dwa dni temu Sitek w Łodzi niesamowity mecz, w ostatnich domowych meczach ligowych nie może przekroczyć liczby 5 oczek, ale dzisiaj powinno się mu to udać. Nie mam najlepszego zdania o juniorach z Rzeszowa, jeśli w Rzeszowie Sitek był znacznie lepszy i szybszy to dzisiaj u siebie tego overa zrobi, a myślę też że dostanie więcej niż 3 starty. Całkiem nie tak dawno Rzeszów rywalizował w DMJ na tym torze i tam również Sitek byłnieuchwytny.

Do góry Bottom