Prawdę mówiąc nie mam 100% pewności, ale jeśli zajmą ostatnie miejsce to niby dlaczego mieliby nie spaść?
Nie no kolega miał rację, było gładko i szybkoWielkie dzięki za nic !!! Jak się nie znasz to po co zgrywasz fachurę i piszesz o jakichś promkach dnia? Wiadomo było że Serbia tutaj będzie walczyć, a mecz z Włochami po prostu odpuścili. Grać Ukrainę po takim kursie?
.
.
.
A tak serio to tylko odpłacam pięknym za nadobne. Życzę więcej pokory i lepszych typów w przyszłości, bo nawet w swojej analizie odnosisz się do argumentów innych osób nazywając je "idiotycznymi". Wykorzystam to że wstawiam posta by podziękować każdemu za włożoną pracę i dzieleniem się jej efektami. Dział o siatkówce trzyma generalnie poziom i lubię tu zaglądać od czasu do czasu. Zapraszam również do działu o boksieTam też raz na wozie, raz pod wozem, ale każdy się interesuje i można wyhaczyć perełki
![]()
O 16:30 pojedynku Serbów z Ukrainą.
Dla Ukraińców to już 3 spotkanie w ciągu 3 dni. Dodajmy, że zarówno wczoraj jak i przedwczoraj rozbierali spotkania 5 setowe. Oba mecze zagrali niemal identycznym składem. W środę ledwie wygrali z Holandia, co chwały im nie przynosi, natomiast wczoraj wielki dla nich wynik, tie-break i porażka z Włochami. Spotkanie zakonczyli po 19. Blisko 6 godzin gry w dwa dni. Dziś na przeciwko Serbowie, którzy w środę w godzinę z prysznicem polegli z Włochami. Jednak uważam, że ten mecz odpuszczali. Wiedzą z kim mogą i musząc szukać punktów. Zajmują ostatnie miejsce w lidze i jak powietrza pragną punktów. Kiedy jak nie dzisiaj? Kiedy jak nie z Ukrainą? Kiedy jak nie ultra wymęczonym przeciwnikiem po dwóch bardzo wymagających spotkaniach.
Serbowie co prawda słabi personalnie jak nigdy, ale nadal w ich składzie znajdziemy bardzo solidnych zawodników jak Luburic, Ivovic, Todorovic, Peric. Zawodnicy z klubów polskich czy też rosyjskich, a więc klasowych. Osobiście nie wyobrażam sobie spadku Serbów, których trenuje bardzo dobry trener Cretu. Ukraińcy grają bardzo dobrze w tej edycji LN. Tymbardziej chwała im za to, bo są beniaminkiem. Ale ich sklad to solidny monolit, nie żadni świetni gracze. Dziś zmęczenie na pewno da im się we znaki, a po drugiej stronie Serbowie walczący "o życie", czyli pozostanie w siatkarskiej elicie.
Poza tym od kiedy na zespół klasy Ukrainy wystawiany jest tak niski kurs. W mojej opinii kurs 3.20 na Serbów jest jak najbardziej do gry. Bukmacher sugeruje się aktualnymi wyniki, ale jest wiele znaków zapytania i drugie dno w tym spotkaniu. Zdecydowanie kurs 3.20 na Serbów jest do pobrania
Wielkie dzięki, za info. Akurat nie mogę oglądać, a dzięki tej informacji szybko obstawiłem +3.5 w 1 secie dla ChinBułgarzy z Palevem zamiast Simeona.
No ciekawie, ciekawie.
Mają 16 13 i dali tak dupki... dziwne te usa, słabe nazwiska A nagle wypalają z forma..Niemcy w składzie z Grozerem, Brandem, Rohrsem, Krickiem, Kratę, Tille, czyli tym co mają najlepsze na tym turnieju. Po drugiej stronie Amerykanie w wyjściowej szóstce bez Enslinga i również bez Garcii na ataku, czyli kompletna niespodzianka. Do tego bez zbierającego najlepsze oceny przyjmującego Robinsona. Kurs na Niemców 2.67 kompletnie wystawiony z czapy. W mojej opinii są zdecydowani faworytami tego spotkania. Tym bardziej, gdy widzę takie zestawienie personalne. Oba zespoły walczą o play-offy, tylko zwycięstwo utrzymuje ich w grze. Według mnie dziś powinno być przyjemne dla Niemców. Poprzednio na tym turnieju przegrywali z Turkami i Japończykami. Jednak personalnie nie grali wcale źle. Wystarczy, żeby zagrali to samo l, a dziś łatwo i przyjmie zgarną zwycięstwo. Michał Winiarski za sterami, więc na pewno będzie wola walki o awans do samego końca. Dziś wystawiając Grozera, czyli lidera, mentora i gwiazdę zespołu już na starcie to potwierdza. Jak dla mnie zdecydowanie Niemcy @2.67
Jak miałbym coś grać to over punktowy.Panowie nie potrzebne spiny tu są widzę. Lepiej powiedzcie jak Serbia dziś z Kanadą?