>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów mężczyzn 2025

pinio1111 360,6K

pinio1111

Użytkownik
Oglądałem mecz Polska-Iran lub Kuba i komentatorzy mówili że Chiny nie mogą spać, ale nigdzie nie weryfikowałem tej informacji
Prawdę mówiąc nie mam 100% pewności, ale jeśli zajmą ostatnie miejsce to niby dlaczego mieliby nie spaść?
To że organizują turniej finałowy nie wpływa na punkty zdobyte w fazie zasadniczej.

Otrzymane punkty reputacji: +586
pinio1111 360,6K

pinio1111

Użytkownik
Wielkie dzięki za nic !!! Jak się nie znasz to po co zgrywasz fachurę i piszesz o jakichś promkach dnia? Wiadomo było że Serbia tutaj będzie walczyć, a mecz z Włochami po prostu odpuścili. Grać Ukrainę po takim kursie?
.
.
.
A tak serio to tylko odpłacam pięknym za nadobne. Życzę więcej pokory i lepszych typów w przyszłości, bo nawet w swojej analizie odnosisz się do argumentów innych osób nazywając je "idiotycznymi". Wykorzystam to że wstawiam posta by podziękować każdemu za włożoną pracę i dzieleniem się jej efektami. Dział o siatkówce trzyma generalnie poziom i lubię tu zaglądać od czasu do czasu. Zapraszam również do działu o boksie :p Tam też raz na wozie, raz pod wozem, ale każdy się interesuje i można wyhaczyć perełki;)
Nie no kolega miał rację, było gładko i szybko😉
Nie ma sensu się pastwić nad kimś kto wypisuje banialuki typu, że Lozano rotuje Kisilukiem i Nalozhnym, gdzie pierwszy miał tylko epizody w tej edycji LN, a drugi był jako turysta na drugim turnieju i nie ma nawet minuty spędzonej na parkiecie. Jak to przeczytałem to już miałem pogląd na to kto to pisze😉🤣
Każdy kto ma jakąkolwiek elementarną wiedzę na temat tej repy, wie że tam na przyjęciu są nie do ruszenia Yanchuk i Kovalov, a pierwszym po nich jest Poluian. No ale, co tam, ważne że promka była z kursem 1,60😉

Otrzymane punkty reputacji: +586
C 309K

czary-mary

Użytkownik
O 16:30 pojedynku Serbów z Ukrainą.
Dla Ukraińców to już 3 spotkanie w ciągu 3 dni. Dodajmy, że zarówno wczoraj jak i przedwczoraj rozbierali spotkania 5 setowe. Oba mecze zagrali niemal identycznym składem. W środę ledwie wygrali z Holandia, co chwały im nie przynosi, natomiast wczoraj wielki dla nich wynik, tie-break i porażka z Włochami. Spotkanie zakonczyli po 19. Blisko 6 godzin gry w dwa dni. Dziś na przeciwko Serbowie, którzy w środę w godzinę z prysznicem polegli z Włochami. Jednak uważam, że ten mecz odpuszczali. Wiedzą z kim mogą i musząc szukać punktów. Zajmują ostatnie miejsce w lidze i jak powietrza pragną punktów. Kiedy jak nie dzisiaj? Kiedy jak nie z Ukrainą? Kiedy jak nie ultra wymęczonym przeciwnikiem po dwóch bardzo wymagających spotkaniach.
Serbowie co prawda słabi personalnie jak nigdy, ale nadal w ich składzie znajdziemy bardzo solidnych zawodników jak Luburic, Ivovic, Todorovic, Peric. Zawodnicy z klubów polskich czy też rosyjskich, a więc klasowych. Osobiście nie wyobrażam sobie spadku Serbów, których trenuje bardzo dobry trener Cretu. Ukraińcy grają bardzo dobrze w tej edycji LN. Tymbardziej chwała im za to, bo są beniaminkiem. Ale ich sklad to solidny monolit, nie żadni świetni gracze. Dziś zmęczenie na pewno da im się we znaki, a po drugiej stronie Serbowie walczący "o życie", czyli pozostanie w siatkarskiej elicie.
Poza tym od kiedy na zespół klasy Ukrainy wystawiany jest tak niski kurs. W mojej opinii kurs 3.20 na Serbów jest jak najbardziej do gry. Bukmacher sugeruje się aktualnymi wyniki, ale jest wiele znaków zapytania i drugie dno w tym spotkaniu. Zdecydowanie kurs 3.20 na Serbów jest do pobrania
✅✅✅ Serbia 3:0
Tak jak pisałem, Ukraińcom zabrakło siły, a Serbowie to beproblemowo wykorzystali
Kurs 3.20 złapany. Grającym gratuluję ✅
Natomiast malkontenci i wynalazki jak Estera nagle ucichli. Zero wyśmiewanych głosów, bo mocny typ z bardzo dobrym kursem wszedł jak w masło.

Odnośnie spadków. Od tego sezonu nie ma już zespołów nietykalnych. Tak jak u Pań kiedyś Koreanki nie spadały, pomimo ostatniego miejsca w tabeli. Tak w tym sezonie już opuściły elitę. Tak samo u mężczyzn. Kto zajmie ostanie miejsce bez względu czy organizuje finały, czy nie spada z ligi.

Otrzymane punkty reputacji: +4375
K 18,8K

kretmmz

Użytkownik
Polecam na jutro:
Bułgaria - Polska, Polska -1.5 seta 1.47

Uważam, że po meczu z Kubą wyjdziemy zmotywowani i nawet jeśli dokonamy zmian w trakcie, to że każdy z zawodników będzie tak samo mocno zmotywowany i zorientowany na wynik, a Bułgaria jest zdecydowanie słabszą druzyną. Wręcz uważam, że mogą przegrać z Chinami, albo mieć bardzo duże problemy i wtedy kursy słabną

Polska -2.5 pkt w 1 secie. 1.75

Niemcy +12.5. 1.43 Uważam, że śmiało mogą pokonać Amerykanów, 50/50, więc biorę handi, który może pokryć nawet wynik 0:3.

Iran +15.5, 1.52. Iran gra dobrą siatkówkę, a Francuzi nie spinają się by wygrywać sety wysoko jeśli się ich nie rozdrażni. Także myślę, że sety mogą być wyrównane a sam Handicap jest wysoki.

pinio1111 360,6K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bułgarzy z Palevem zamiast Simeona.
No ciekawie, ciekawie.

Otrzymane punkty reputacji: +153
J 2K

jakxx88

Użytkownik
Witam. Z racji że Chiny będą gospodarzem turnieju głównego vnl to awansuje pierwsze ,7 drużyn z tabeli plus wspomniane Chiny?
Wczoraj Ukraina zmarnowała dużą szansę na awans, dziś Słoweńcy i siebie z Włochami bardzo ciężko mecz ale jeśli chcą awansować muszą wygrać..
Co myślicie o meczu Niemcy z USA bo zwycięzca Jeszcze zostaje w grze, jak dla mnie 50/50 a że wyższy kurs na Niemcy to spróbuję w ich stronę..

C 309K

czary-mary

Użytkownik
Niemcy w składzie z Grozerem, Brandem, Rohrsem, Krickiem, Kratę, Tille, czyli tym co mają najlepsze na tym turnieju. Po drugiej stronie Amerykanie w wyjściowej szóstce bez Enslinga i również bez Garcii na ataku, czyli kompletna niespodzianka. Do tego bez zbierającego najlepsze oceny przyjmującego Robinsona. Kurs na Niemców 2.67 kompletnie wystawiony z czapy. W mojej opinii są zdecydowani faworytami tego spotkania. Tym bardziej, gdy widzę takie zestawienie personalne. Oba zespoły walczą o play-offy, tylko zwycięstwo utrzymuje ich w grze. Według mnie dziś powinno być przyjemne dla Niemców. Poprzednio na tym turnieju przegrywali z Turkami i Japończykami. Jednak personalnie nie grali wcale źle. Wystarczy, żeby zagrali to samo l, a dziś łatwo i przyjmie zgarną zwycięstwo. Michał Winiarski za sterami, więc na pewno będzie wola walki o awans do samego końca. Dziś wystawiając Grozera, czyli lidera, mentora i gwiazdę zespołu już na starcie to potwierdza. Jak dla mnie zdecydowanie Niemcy @2.67 ✅

✅✅✅ Niemcy 3:2

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2188
adrianabch 2,2K

adrianabch

Użytkownik
Niemcy w składzie z Grozerem, Brandem, Rohrsem, Krickiem, Kratę, Tille, czyli tym co mają najlepsze na tym turnieju. Po drugiej stronie Amerykanie w wyjściowej szóstce bez Enslinga i również bez Garcii na ataku, czyli kompletna niespodzianka. Do tego bez zbierającego najlepsze oceny przyjmującego Robinsona. Kurs na Niemców 2.67 kompletnie wystawiony z czapy. W mojej opinii są zdecydowani faworytami tego spotkania. Tym bardziej, gdy widzę takie zestawienie personalne. Oba zespoły walczą o play-offy, tylko zwycięstwo utrzymuje ich w grze. Według mnie dziś powinno być przyjemne dla Niemców. Poprzednio na tym turnieju przegrywali z Turkami i Japończykami. Jednak personalnie nie grali wcale źle. Wystarczy, żeby zagrali to samo l, a dziś łatwo i przyjmie zgarną zwycięstwo. Michał Winiarski za sterami, więc na pewno będzie wola walki o awans do samego końca. Dziś wystawiając Grozera, czyli lidera, mentora i gwiazdę zespołu już na starcie to potwierdza. Jak dla mnie zdecydowanie Niemcy @2.67
Mają 16 13 i dali tak dupki... dziwne te usa, słabe nazwiska A nagle wypalają z forma..

supermario 369,4K

supermario

Użytkownik
Co myślicie o meczu naszych w siatę, będzie rehabilitacja za lanie od Kubańczyków, czy kolejne męczarnie tym razem z Bułgarami ?

W końcu gramy u siebie, więc wypadałoby wygrać przed własną publicznością, druga kompromitacja z rzędu chyba nie przejdzie, czy jednak przejdzie.

Rosną kursy na over 3,5 seta, linie spadają na over w meczu, na Fortunie zleciało teraz na 176,5 pkt. co by sugerowało 3 szybkie sety, lub gładkie 3:1 ewentualnie

Chciałem grać over w meczu, jednak się obawiam teraz, ewentualnie lokomotywę na naszych ;)

A 40,1K

Antongno

Użytkownik
Kolejna przyjemna analiza pisala wylacznie pod typ. Zdecydowanie niemcy bez szans na awans i Grozer od 3 seta juz na lawie, wiec mozna ksiegowac kolejna wtope... no ale trafiles tych serbow, brawo 1 typ z 5 wtop ?
Dlaczego nie komentowałeś po pierwszym secie? Teraz jesteś dopiero mądry? Czary-mary akurat wiele razy udowodnił, że na siatkówce się zna i to, że ostatnio mniej trafionych typów to zupełnie tego nie przekreśla. Poza tym mecz się jeszcze nie skończył.

C 309K

czary-mary

Użytkownik
Kolejna przyjemna analiza pisala wylacznie pod typ. Zdecydowanie niemcy bez szans na awans i Grozer od 3 seta juz na lawie, wiec mozna ksiegowac kolejna wtope... no ale trafiles tych serbow, brawo 1 typ z 5 wtop ?
Ale z cb mały, żałosny człowieczek...
Wczoraj się już wystarczająco ośmieszyłes/osmieszylas. Skąd się biorą takie wynalazki...

Otrzymane punkty reputacji: +393
L 6,3K

luis11

Użytkownik
Ale z cb mały, żałosny człowieczek...
Wczoraj się już wystarczająco ośmieszyłes/osmieszylas. Skąd się biorą takie wynalazki...
Zrobił się wysyp takich osób na forum, serio podziwiam, że dalej dzielisz się swoimi typami, bo zdecydowana większość tutaj na to nie zasługuje.

Czlowieku, ty trafiles jeden typ i juz sie uznajesz za Boga, wez spojdz na swoje "promocje" i "okazje" co w 2 typie - przynosisz swoja akytywnoscia jedynie korzysc dla bukmachera na tym forum - ludzie traca tysiace a Ty robisz nic innego jak wciskasz ludziom gowno zawiniete w kolorowy papierek.
Czyja wina, że ludzie tracą tysiące ? Chyba nie gościa który sie dzieli swoimi przemyśleniami, weż ochłoń 😅

K 8,9K

KubaGdz

Użytkownik
Kurs na Niemcy po ogłoszeniu szóstek był mega kuszący, więc również pograłem. To tylko sport. Panowie nie ma co się spinać, Stany graja ponad stan.

Do góry Bottom