>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Błąd w statystykach UEFA

Z 15K

Zarmii

Użytkownik
Witam, zagrałem over 25.5 fauli w meczu Breidablik - Egnatia z 15.07.2025

Oglądałem cały mecz i liczyłem przewinienia. Było ich około 28-29. Dziwnym trafem UEFA podała przebieg meczu na swojej stronie i nie uwzględniła fauli, które miały miejsce również też te które były w końcówce meczu za żółte kartki. Po prostu ich duży błąd. Oczywiście BetClic posiłkuje się ich wiarygodnością. Ja mam live stream na ten mecz i mogę rozpisać dokładne minuty tych fauli i ich liczbę.

Dostajemy info, że tylko kiedy UEFA zmieni te statystyki to wezmą to pod uwagę. Zostałem oszukany.

Czy mam szanse jeśli napiszę na maila UEFA po prostu załączając tego strema i wypisując wszystkie przewinienia, aby mogli to zmienić finalnie?

Czy raczej nie wezmą tego pod uwagę bo to "UEFA" co sądzicie? Walczyć ?

Proszę o rzetelne opinie bo może ktoś miał z czymś takim już styczność

OPTA niestety nie podała żadnych statystyk do wczorajszych meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +584
H 186,3K

hagi84

Użytkownik
walka z wiatrakami, nic Cie nie kosztuje napisanie maila, probuj, kombinuj - bedzie ciezko

Z 15K

Zarmii

Użytkownik
No tak, oni mogą sobie wpisać co chcą a BetClic niby powołuje się na źródło UEFA... A OPTA nie podała.

Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Niestety raczej sprawa przegrana. Te wszystkie "Zbuki" mają w regulaminie że mogą sobie wszystko zmienić, odkręcić i generalnie robić po swojemu jak chcą i z kim chcą.

Z 15K

Zarmii

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Nie do końca, BC mi pozwolił w drodze wyjątku po wypisaniu minut fauli i udostępnienia stream zweryfikować temat :)

Otrzymane punkty reputacji: +56
Z 15K

Zarmii

Użytkownik
Finalnie wygląda to tak :

Witam Panie Kamilu,

Kontaktuję się w nawiązaniu do Pana zgłoszenia dotyczącego błędnego rozliczenia kuponu.

Uprzejmie informuję, że Dział Sportu zweryfikował zapytanie dotyczące zakładu o numerze referencyjnym: 68767b43b937b7872f08fee5 i w geście dobrej woli, zakłady Breidablik Kopavogur - KF Egnatia Rrogozhine zostały ponownie rozliczone na korzyść klienta. Zostało to już poprawione, a wygrana dodana do konta gracza.

Panie Kamilu, przepraszam za wszelkie niedogodności i życzę wysokich wygranych na naszej stronie."

Nie wolno się poddawać i walczyć o swoje !

A 48,7K

ar0nek

Użytkownik
Finalnie wygląda to tak :

Witam Panie Kamilu,

Kontaktuję się w nawiązaniu do Pana zgłoszenia dotyczącego błędnego rozliczenia kuponu.

Uprzejmie informuję, że Dział Sportu zweryfikował zapytanie dotyczące zakładu o numerze referencyjnym: 68767b43b937b7872f08fee5 i w geście dobrej woli, zakłady Breidablik Kopavogur - KF Egnatia Rrogozhine zostały ponownie rozliczone na korzyść klienta. Zostało to już poprawione, a wygrana dodana do konta gracza.

Panie Kamilu, przepraszam za wszelkie niedogodności i życzę wysokich wygranych na naszej stronie."

Nie wolno się poddawać i walczyć o swoje !
Pewnie jakieś grosze, inaczej by nie popuścili

Do góry Bottom