>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi (Cały świat)

F 1,2M

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka wnba
Godzina: 17:30
Spotkanie: Waszyngton-Chicago
Typ: Angel Reese over 16.5 zbiórek
Kurs: 3.5
Bukmacher: betclic
Analiza: Pod nieobecność drugiej wysokiej zawodniczki Cardoso, Reese wykręca świetne liczby pod koszem. Ale nie tylko bo dużo trafia i też asystuje. Mystics jest rywalem jak najbardziej w zasięgu Sky, dlatego można się spodziewać wielu minut dla Angel.

Ostatnia edycja:
R 2,3M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Koszykowka Indonezja
Godzina: 13:00
Spotkanie: Pelita Jaya – Satria Muda
Typ: poniżej 164,5 pkt
Kurs 1,47
Bukmacher: Fuksiarz
Post w dziale:
Analiza

Na sobotę proponuję jeszcze cos z koszykówki. Tym razem mecz z play-off w Indonezji. Typowo jak dla mnie jak play-offy to under. Najwyższą linię proponuje Fuksiarz 164,5 punktu. W ramach H2H wygląda ok, bo historycznie tylko raz przekroczyli te linię po dogrywce. Dziś liczę, że Pelita będzie chciała doprowadzić do remisu w tej rywalizacji i w mojej opinii wygrają to spotkanie obroną. Historycznie w ich meczach zdobywali łącznie 152, 149, 168 (po dogrywce ), 138, 152, 155, 145.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2292
F 1,2M

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka summer league nba
Godzina: 23:30
Spotkanie: okc-indiana
Typ: Ajay Mitchell 25 lub więcej pktow
Kurs: 4.5
Bukmacher: go+bet
Analiza: Mitchell kręci się w okolicach 20 pktow praktycznie w każdym meczu ligi letniej. To jeden z najlepszych zawodników w Las Vegas, bardzo aktywny gracz w ataku. Po raz kolejny powinien być liderem, a że jest w dobrej formie to jest szansa na jego solidny wynik biorąc pod uwagę rywala.

R 2,3M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Koszykówka Kolumbia
Godzina: 00:30
Spotkanie: Paisas – Caimanes del LLano
Typ: powyżej 160,5 pkt na farcie po dogrywce
Kurs 1,75
Bukmacher: Betfan
Post w dziale:
Analiza

Na poniedziałek, a właściwie już na noc z niedzieli na poniedziałek proponuje koszykówkę z Kolumbii i niestandardowo jak dla mnie typ na over punktowy w finale play-off. W ramach H2H flashscore pokazuje, że spotkali się tylko raz wczoraj w nosy i razem rzucili 199 pkt. A na dzisiejszy mecz buk proponuje linię 160,5 pkt. Popatrzyłem na poprzednie mecze gospodarzy i ich zdobycze punktowe i wygląda to bardzo zachęcająco: 104, 108, 74, 97, 84, 89, 104, 7970, 94. W meczach wyjazdowych zdarzały się wpadki po 70 kilka punktów, ale we własnej hali jest siła. Gości też trzymają poziom i wykręcają wyniki koło 80 oczek stad uważam, że linia 160,5 zostanie pokonana

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2921
R 2,3M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Koszykówka Portoryko
Godzina: 02:00
Spotkanie: Capitanes de Arecibo – Indios de Mayaguez
Typ: poniżej 179,5 pkt
Kurs 1,41
Bukmacher: Forbet
Post w dziale:
Analiza

Powiedzieć, że kiepska oferta na wtorek to jakby nic nie powiedzieć, ale grać trzeba nie ma odpuszczania. Dlatego trochę na siłę, ale wybrałem ulubiony rodzaj zakładu na under w meczu koszykówki. Pod typ wybrałem spotkanie w Portoryko. To szóste spotkanie w ćwierćfinale play-off. W dotychczasowych 5 wcześniejszych meczach padały takie sumy punktów (od najnowszych): 161, 172, 169 (po dogrywce), 190, 163. Jak widać tlko raz poszaleli i polecieli z punktami, wiec liczę, że dziś w nocy przypilnują defensywy, bo to może być ostatni mecz dla gości, jeśli dziś przegrają. We wcześniejszych meczach w ramach sezonu regularnego padały: 170, 193, 156, 156, . Potencjał na under w mojej opinii jest. Najwyższa linia do grania undera jest w Forbet.

Otrzymane punkty reputacji: +3040
pukon 1,6M

pukon

Użytkownik
Mecz Towarzyski
Holandia - Chiny 19:30
Chiny / 2.1
Ekipa holenderska, dopiero niecały tydzień w przygotowaniach, nowy szkoleniowiec, to będzie jego pierwszy kontakt z zespołem, nie mają jeszcze swojej optymalnej kadry - np. w porównaniu do ostatnich el. ME brakuje m.in. Kraaga, Franke, Kloofa, Haarmsa, to tylko ci mocniejsi z eliminacji. W jednym z wywiadów (na stronie ich federacji), nowy holenderski szkoleniowiec wspomniał, że zaczynają te przygotowania z trochę odmłodzoną kadrą, ale z czasem będą dołączać ci bardziej ograni/doświadczeni w kadrze, więc ten mecz z Chinami jeszcze nie w ich optymalnym zestawieniu. To, co udało mi się znaleźć o chińskiej drużynie - są znacznie dłużej w przygotowaniach, grali już m.in. sparingi z Kolumbią u siebie, tam skład był podobny do tych z el. do AsiaCup, skład muszą już mieć blisko optymalnego, ze względu na główny turniej na kontynencie. Holandia przygotowuje się do prekwalifikacji MŚ, Chiny do głównego turnieju AsiaCup, oba starty na początku sierpnia. To tylko gra towarzyska, więc wynik nie ma większego znaczenia i pewnie żaden nie zdziwi jakoś mocno, ale spróbuję tutaj trochę przeciwko ekipie gospodarzy, mają ostatnio jednak istotniejsze zmiany w swojej kadrze, może od razu nie będzie to tak dobrze funkcjonowało jeszcze. (sts)
76-84

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1995
louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Mecz Towarzyski
Holandia - Chiny 19:30
Typ over 145.5 punktu w meczu kurs 1.44 Ladbrokes
Ja pewnie przegapił bym ten mecz ale na szczęście mamy na forum nieocenionego Pukona
Pod wpływem lektóry jego analizy spróbuję overa punktów w meczu dość niska linię z niskim kursem do kuponu aco

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +899
R 2,3M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Koszykówka Portoryko
Godzina: 02:15
Spotkanie: Indios de Mayaguez - Capitanes de Arecibo
Typ: poniżej 173,5 pkt kilka za dużo, 176 wrzucili
Kurs 1,43
Bukmacher: Forbet
Post w dziale:
Analiza

Na dzisiejszą noc propnuję ostatnie spotkanie w Portoryko. To decydujące siódme spotkanie w ćwierćfinale play-off. Do tej pory jest remis 3:3. W dotychczasowych 6 wcześniejszych meczach padały takie sumy punktów (od najnowszych): 161, 161, 172, 169 (po dogrywce), 190, 163. Jak widać tylko raz poszaleli i polecieli z punktami, wiec liczę, że dziś w nocy przypilnują defensywy, bo to będzie ostatni mecz dla którejś z drużyn i odpadnięcie z play-offów. We wcześniejszych meczach w ramach sezonu regularnego padały: 170, 193, 156, 156, . Potencjał na under w mojej opinii jest. Najbezpieczniejssza linia do grania undera jest w Forbet, choć aż o 5 punktów niższa niż we wtorek, gdy proponowałem under 179,5.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom