>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Superpuchar Superpuchar Polski 2025 18:00 Lech Poznań - Legia Warszawa [13.07.2025]

Status
Zamknięty.
ibis 1,9M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-07-4 o 11.37.06.png

Spotkanie zostanie rozegrane w Poznaniu, na stadionie przy ulicy Bułgarskiej. Gospodarzem będzie mistrz Polski – Lech Poznań, a gościem zdobywca Pucharu Polski – Legia Warszawa. Transmisję ze spotkania przeprowadzi TVP.

Zrzut ekranu 2025-07-4 o 11.36.07.png

Nie masz konta w Betcris, załóż je klikając w baner i odbierz 3x 110 PLN bez ryzyka na start z naszym kodem: FORUMBUKbetcris_baner_bonus_2024_1000x200_new.jpg

maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
Nie wiedziałem gdzie wkleić więc zrobiłem nowy temat, w razie co proszę o przeniesienie

Dyscyplina: Piłka Nożna, Superpuchar Polski
Godzina: 18:00
Spotkanie: Lech Poznań - Legia Warszawa
Typ: Legia strzeli gola
Kurs:
1.61
Bukmacher: Betclic

Witam, w niedzielę odbędzie się mecz o Superpuchar Polski, który rozpocznie sezon 2025-2026 w Polsce. Zmierzą się Mistrz Kraju, a więc Lech Poznań oraz zdobywca Pucharu Polski, czyli Legia Warszawa. Mecz odbędzie się w Poznaniu i rozpocznie się o godzinie 18. Moim typem na to spotkanie jest gol strzelony przez drużynę Legii. Lech ma problemy kadrowe, nie wiadomo w jakim składzie wystąpią, co jest szansą dla Legii. Legia ma już za sobą mecz o coś w tym sezonie, kilka dni temu pokonali 1:0 Aktobe w kwalifikacjach do Ligi Europy. Wcześniej Legia rozegrała 4 sparingi, w których łącznie strzeliła 10 goli. Ostatni raz Legia nie strzeliła bramki w meczu w spotkaniu właśnie z Lechem, miało to miejsce 11 maja w ramach 32 kolejki Ekstraklasy. Ostatnie starcie w Poznaniu pomiędzy Lechem a Legią skończyło się wygraną 5:2 gospodarzy, a więc Legia z pewnością ma rachunki do wyrównania. W niezłej formie jest Skhurin, Gual też potrafi strzelać, oprócz tego Bichakhchyan również szuka sporo okazji do strzału. Uważam, że kurs 1.61 na gola Legii jest z pewnością warty ryzyka, i tak typuję.

Otrzymane punkty reputacji: +1328
K 4,1K

krystian95

Użytkownik
Typ: Lech Poznań
Kurs: 1,73
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Dla mnie zdecydowanym faworytem tego meczu jest Lech. Jasne, Legia ma pierwsze oficjalne przetarcie za sobą. Wypadło ono raczej przeciętnie, bo z Kazachami w el. LE udało się wygrać zaledwie 1:0 i teraz Warszawiaków czeka trudny mecz w Kazachstanie. Spodziewam się, że to właśnie rewanż w pucharach będzie dla Legii priorytetem.
Odnośnie składów, to jak wyżej zostało wspomniane, Lech bez kilku ważnych graczy. Walemark, Gholizadeh, Murawski i Hakans nie będą dostępni. W Legii ostatnio z powodu urazu nie zagrali Goncalves i Vinagre. Oyedele jest już praktycznie poza klubem, a nowy nabytek Stojanovic ciągle najpewniej poza kadrą.
Kurs na Lecha może nie jest najwyższy, ale myślę, że gospodarze zwyciężą. Grają przed własną publicznością, co na pewno ich uskrzydli. Dodatkowo jak wspominałem dla Legii występy w pucharach są kluczowe, a mając przed sobą daleką podróż i zapewne trudny pojedynek, w jutrzejszym meczu oczekiwać rotacji.

Otrzymane punkty reputacji: +582
ibis 1,9M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Lech - Legia
podwójna szansa remis @ 1.74
Fortuna

Superpuchar powinien oznaczać, że za tydzień staruje najlepsza liga świata - ekstraklasa. Legia ma już za sobą pierwszy poważny mecz w tym sezonie w ramach kw. do europejskich pucharów. Jak w tym meczu wypadli, niech każdy odpowie sobie sam. Najbardziej śmieszy mnie fakt, ze Legia chciała ten mecz przełożyć, to chce zostawić bez komentarza i cieszę się, że Lech na to się nie zgodził.
Z racji, że to początek sezonu, ciężkie nogi i w niektórych głowach jeszcze wakacje to uważam, że ten mecz będzie nudny i beznadziejny. Podwójną szansa remis uważam, że warta do gry w Fortunie, bo oferują naprawdę niezły kurs. Ten mecz być może skończy się skromnym zwycięstwem jednej z drużyn, ale na grad goli bym tutaj nie liczył.

Otrzymane punkty reputacji: +582
maniek81 586,7K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lech Poznań - Legia Warszawa [1X i poniżej 3.5 bramek] 1.75 efortuna
Słaby mecz Lecha

Superpuchar Polski i nasz klasyk. Ciężko powiedzieć jak do meczu podejdą goście, którzy chcieli ten mecz przełożyć z uwagi na dwumecz w europejskich pucharach. Jedno jest pewne, priorytetem dla stołecznych jest rewanż z Aktobe, a zaliczka z Warszawy jest najmniejsza z możliwych. Dlatego tu upatruję małej przewagi na korzyść Lecha, któremu zapewne bardziej będzie zależało przed kompletem własnej publiczności. Należy mieć jednak na uwadze, że gospodarze nie zagrają w optymalnym zestawieniu. Nie zagrają chociażby Murawski i Golizadeh, czyli dwa mocne ogniwa poznańskiej drużyny. Do tego mamy wejście w sezon, czyli drużyny są po mocnych okresach przygotowawczych. To wszystko składa i się na małą ilość goli i biorąc pod lupę wszystkie okoliczności z lekką przewagą na korzyść Lecha typuję 1X i poniżej 3.5 bramek.

Ostatnia edycja:
stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Godzina 18:00
Spotkanie : Lech Poznań : Legia Warszawa
Typ: obie drużyny over 1.5 kartki
Kurs: 1,80
Bukmacher: Superbet

No to mamy pierwszy mecz o trofeum i to na dodatek Lecha z Legią i trudno to spotkanie nazwać " meczem przyjażni " bo zapewne będą tutaj ostre cięcia tak jak to przeważnie bywa a ostatnie parę meczy to typ na który stawiam wchodził , napewno Lech tutaj jest faworytem bo po pierwsze grają u siebie a po drugie Legia zapewne nie wystąpi w optymalnym składzie bo jak wiemy grają rewanż z Aktobe i po skromnym 1:0 u siebie trzeba będzie nie żle się napocić aby nie odpaść już w pierwszej rundzie , sędzia jak dla mnie też odpowiedni jeżeli chodzi o karteczki bo jest nim pan Łukasz Kużma i liczę że dziś będzie miał sporo powodów aby wyciągnąć karteczki a że to tylko po dwie dla każdej z drużyn i po całkiem nie złym kursie to idę w ten typ !

Otrzymane punkty reputacji: +2355
L 2,9M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Lech - Legia, obie strzelą @1.65 Superbet

Lech po raz kolejny jest jednym z głównych kandydatów do mistrzostwa Polski, ale najpierw jednak przedsezonowa rozgrzewka, a tutaj klasyk z Legią. Wojskowi dobrze zaakcentowali swoje kwalifikacje w Lidze Europy i mimo małych problemów wygrali ostatecznie 1-0 z Kazachami. Myślę, że jeśli Legia zagra na porównywalnym poziomie co w meczu ostatnim tylko jeszcze skuteczniej, to także defensywa Lecha powinna skapitulować. W takich meczach nie ma wg. mnie faworyta. Sytuacja kadrowa po obu stronach nie jest zła

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2929
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom