>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów kobiet 2025

M 112,8K

michalkin

Użytkownik
Nie rozumiesz w ogóle o co chodzi. Kolega podaje typy z KURSAMI, KTÓRYCH NIE MA.

Admini. Do usunięcia dyskusja.

Otrzymane punkty reputacji: +144
C 296,9K

czary-mary

Użytkownik
DOMINIKANA - USA
Typ: DOMINIKANA kurs 3.0

Turniej wkroczył w decydującą fazę. Oba zespoły walczą o play-off. Dominikanki zajmują 10 pozycję, natomiast Amerykanki 8. Dominikanki w końcu na ten turniej w podstawowym składzie na czele z Brayelin Martinez, Isabel Pena, Gaila, Jineiry Martinez. Po drugiej stronie Amerykanki znowu z wielkimi brakami, spokojnie można określić Je kadrą B.
Dominikanki w pierwszym spotkaniu trzeciego tygodnia przegrały po świetnym spotkaniu z bardzo mocnymi Chinkami 2:3. Spotkanie skończyły po 1 w nocy naszego czasu. Amerykanki grały że zdecydowanie słabszymi Tajkami. Wygrały co prawda 3:1, ale po drugiej stronie grała jedna zawodniczka Pimpichaya. Inne zawodniczki nie osiągnęły choćby dwucyfrowego wyniku. Mecz był stykowy, a wynik bardzo bliski. Zawodniczki skończyły grać dopiero o 4:30 naszego czasu.
Zdecydowanie wyżej cenię umiejętności i możliwości podstawowego składu Dominikanek, które w dodatku są w świetnej dyspozycji. Osiągnięcie B.Martinez 33 pkt w meczu z tak mocnymi Chinkami robi wielkie wrażenie. Do tego znakomita Gaila 22 pkt, Pena Isabel 14 pkt. Skrzydła w niesamowitym gazie. Ogólnie drużynowo zanotowały 10 bloków, 8 asów serwisowych i popełniły tylko 18 błędów własnych w długim 5 serowym spotkaniu z bardzo silnym rywalem. Amerykanki że zdecydowanie łatwiejszym rywalem, czyli Tajkami zanotowały 10 bloków, tylko 3 asy i popełniły, aż 26 błędów własnych w 4 setowym spotkaniu. Trzon zespołu stanowią Eggleston, A.Skinner, Rettke, Cutino. No krótko mówiąc nie do takiej mocy i tego potencjału przyzwyczaiły amerykanki. Widać, że tegoroczną VNL traktują jako mocniejszy trening. Co innego pokazują Dominkanki przywożąc na ostatni tydzień zmagań grupowych pełną pakę w doskonałej formie 🏐

amator7 7,3K

amator7

Użytkownik
Nie rozumiesz w ogóle o co chodzi. Kolega podaje typy z KURSAMI, KTÓRYCH NIE MA.

Admini. Do usunięcia dyskusja.
Masz wielki problem z tym to wycisz go i nie będziesz czytał.Ja tam nie mam nic przeciwko i cieszę się,że mogę skorzystać z jego analizy.A czy jeszcze się opłaca sam zdecyduje

M 112,8K

michalkin

Użytkownik
Polska 2.40
Jutro Brazylia bez Any Cristiny która dzisiaj zeszła w drugim secie z kontuzją. Strasznie słaba gra ze skrzydeł Brazylijek. Najlepiej punktujące zawodniczki to dwie środkowe co dużo mówi o sytuacji Brazylijek na skrzydłach. Długi mecz z Francuzkami też może dać się we znaki, Polska wypoczęta po dniu przerwy do tego na pewno pierwszy garnitur na Brazylię bez żadnego ogrywania i niepotrzebnych roszad. Myślę że jutro kursy będą już wyrównane i warto grać póki nie spadną
gdyby ktoś jeszcze chciał to jest boost na Polskę @2.55 superbet

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Belgia vs Serbia 0:3

Belgia bez Herbots to drużyna słaba - po prostu słaba. Z Włoszkami przegrały bardzo wyraźnie 0:3 -23 małych punktów. Wczoraj Belgijki przegrały z Holenderkami 1:3 -5 małych punktów ale to Holandia wczoraj zagrała na równie słabym poziomie.
Dziś ich przeciwniczkami są Serbki no już nie ma co ukrywać poziom dużo wyższy. Co prawda Serbki mają swoje problemy ale tutaj nie powinno być niespodzianki. Jeżeli Serbia wyjdzie swoim podstawowym składem liczę na 3 sety.

Serbia 3:0 2,05
Serbia -10,5 1,45

Turcja vs Włochy 2:3

Jest Vargas, Karakurt, Gunes, Sahin, Jack-Kisal - środkowa, która reprezentuje od Czerwaca Turcję. Brakuje Baladin.
Naprawdę bukmacherzy dają aż tak małe szanse Turczynkom? O mały włos Serbki wygrały seta z Włoszkami a na ten moment Turcja do drużyna zdecydowanie lepsza niż Serbia. Wydaje mi się, że tutaj ten mecz w 3 setach się nie zakończy.

powyżej 177,5 1,85

AKO: 2,68

Serbia -10,5
1,45
powyżej 177,5 1,85

Singiel: 2,05

Serbia 3:0
2,05

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2425
C 296,9K

czary-mary

Użytkownik
Serbia 3:0 Belgia kurs 1.90

To jedna z ofert, która trafia się bardzo rzadko. Perełka. Serbki co prawda grą nie powalają, ale to top 5 lub top3 na świecie, a da w swoim pierwszym garniturze. Po drugiej stronie słaba Belgia bez dwóch najlepszych zawodniczek. Szczególnie brak Herbots będzie bardzo odczuwalny. W tym składzie Belgia jest ultra słaba. Zdziwię się wielce, jeżeli Belgia wyjdzie w jakimkolwiek z setow z 20 pkt. To będzie szybki mecz do jednej bramki. Serbki łatwo i przyjemnie 3:0

Otrzymane punkty reputacji: +2569
S 7,3K

sudo

Użytkownik
Polecam jutro Japonki,nasze słabo dzisiaj wyglądały,Japonia ostatnio praktycznie miała Włoszki na widelcu,dla mnie jutro 90% Japonki biorą,do tego blednie kursy wystawione i Polki jako faworytki na pewno kursy sie odwroca takze lapcie poki zle wystawione

Otrzymane punkty reputacji: +365
prezes96 35,2K

prezes96

Użytkownik
Siatkówką kobiet się nie interesuje, ale może ktoś mi wytłumaczyć jak na takim poziomie można przegrać seta do 4?

M 3K

morgo

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
I to jeszcze wygrywając wcześniej 2 sety trzeba zaznaczyć. Czysta abstrakcja

A 611,8K

adams235

Znawca - Żużel
Panowie jakieś przewidywania odnośnie meczu Polek? Ja narazie do dubla wzielem Japonia +1.5 seta kurs 1.45 Fortuna bo wydaje mi się w miarę rozsądne,zastanawiam się jeszcze nad czystym winem Japonii ale chętnie posłucham ekspertów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +221
pinio1111 357,8K

pinio1111

Użytkownik
Japonia - Polska
Polska 1,80
Polska -1,5 seta 2,60
Niestety obrona wzięła górę nad blokiem

Zaznaczam, że czekam na składy i jeśli wyjdziemy z Czyrną i Korneluk to idę w stronę Polek.
Moim zdaniem po wczorajszej porażce z Brazylią, gdzie była spora szansa na ugranie czegoś więcej, bo to nie był dobry mecz naszych dziewczyn, dziś będzie pełna mobilizacja i gra na 100%.
Z pewnością Japonki, grające u siebie, będą równie zmotywowane, ale jednak przewaga na siatce będzie zdecydowanie na korzyść naszego zespołu. Japonki świetnie bronią, grają szybką siatkówkę, ale to nie jest ten sam zespół co jeszcze rok czy dwa lata temu.
Myślę, że jeżeli Polki wyjdą najmocniejszym składem, to powinny ten mecz wygrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +843
S 7,3K

sudo

Użytkownik
Panowie jakieś przewidywania odnośnie meczu Polek? Ja narazie do dubla wzielem Japonia +1.5 seta kurs 1.45 Fortuna bo wydaje mi się w miarę rozsądne,zastanawiam się jeszcze nad czystym winem Japonii ale chętnie posłucham ekspertów
Wczoraj pisalem powyzej ,ze spokojnie Japonia,gramy tragicznie i nie mamy czego szukac z lepszymi druzynami,podawalem,ze buk machnal sie wczoraj z kursami i dal 2 na Japonki

L 6,3K

luis11

Użytkownik
Wczoraj pisalem powyzej ,ze spokojnie Japonia,gramy tragicznie i nie mamy czego szukac z lepszymi druzynami,podawalem,ze buk machnal sie wczoraj z kursami i dal 2 na Japonki
Po co pisać, że bukmacher "machnął" się z kursem? W którym miejscu? Ja bym rozumiał, tak jak kolega parę tygodni temu podał kurs na win Chinek z Francją po kursie 2, gdzie prawidłowy przed meczem był 1.05, ale tutaj? Przed meczem był dokładnie taki sam kurs jak wczoraj, czyli 2.0 na Japonki. Po co pisać takie głupoty, żeby ktoś się tym sugerował i brał taki typ za "pewniak", bo błąd bukmachera, dramat.

Otrzymane punkty reputacji: +280
E 308

edziub

Użytkownik
Ja dziś myślę Włoszki wezmą 3-0. I chce dać na Czeszki z Holenderkami co myślicie ? I może Chinki na win ładny kurs 1,42🤑

S 7,3K

sudo

Użytkownik
Po co pisać, że bukmacher "machnął" się z kursem? W którym miejscu? Ja bym rozumiał, tak jak kolega parę tygodni temu podał kurs na win Chinek z Francją po kursie 2, gdzie prawidłowy przed meczem był 1.05, ale tutaj? Przed meczem był dokładnie taki sam kurs jak wczoraj, czyli 2.0 na Japonki. Po co pisać takie głupoty, żeby ktoś się tym sugerował i brał taki typ za "pewniak", bo błąd bukmachera, dramat.
Chlopie powinno byc 2 na Polki i 1,5 na Japonki wg formy czyli to nie jest pomyłka? Jak to nazwac? Nie ma nic lepszego jak sam nie pomagasz ludziom zarabiac tylko poerdzielenie o szopenie

Do góry Bottom