>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami XI runda 2. Ekstraligi

Status
Zamknięty.
neutralny 704,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Tym razem 11. odsłona zaplecza Ekstraligi startuje już w czwartek meczem Stal Rzeszów z Unią Tarnów, który zapowiada się jednostronnym widowiskiem. Ciekawiej będzie w niedzielę, oba spotkania wydają się dość wyrównane. Unia Leszno i PSŻ Poznań rundę zakończą w kolejny czwartek starciem na Smoczyku.
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o 11. rundzie 2. Ekstraligi.

portowiecmks 16,3K

portowiecmks

Użytkownik
Jakieś typy na mecz Stali Rzeszów z Unią Tarnów ?
zastanawiam się nad overem 9,5 pkt Rewa, ma tylko bieg 13 trudny

Otrzymane punkty reputacji: +303
shingayi 8,9K

shingayi

Użytkownik
Zagar over 6,5 @ 1.70 Superbet

Żołnierz w sześciu (prawdopodobnie) startach siedem punktów powinien ogarnąć, zwłaszcza z tym numerem startowym. Niedawno na podobnym lotnisku w Krośnie trzasnął dwucyfrówkę, a koniec końców ktoś w tym Tarnowie musi robić punkty poza Lahtim i młodym Kowalskim.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4320
D 11,7K

damianex1

Użytkownik
Ciężko powiedzieć, plandeka w Rzeszowie, ma padać do 18. W tej chwili nie pada ale cały dzień ciężkie chmury nad miastem. Jak dla mnie to jeśli mecz sie odbędzie to nie z wynikiem -19.5 dla rzeszowa jaki widziałem na betclic.pl. w ostatnim meczu w takich warunkach było 0 ścigania, mecz na styku i kto jak wstartowal tak skończył i nie wydaje mi sie zeby tarnow tak wysoko przegrał. Na teraz to mecz sie zacznie pewnie po 20.

M 234

memlok

Użytkownik
Nie, mecz się nie zacznie o 20 tylko planowo. Od godziny w Rzeszowie jest pogoda, słońce się przebija- deszczu już radary nie pokazują. Dodatkowo za chwilę rusza procedura ściągania plandeki.

B 123K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Plandeka na torze, warunki trudne, duża wilgoć. W takich okolicznościach przyrody dobrze powinni radzić sobie Rew i Zagar. Słoweniec to w ogóle dziwny zawodnik, im trudniejsze warunki tym lepiej sobie radzi.
Zagar powyżej 6,5 punktów 1.75
Zagar +0,5 - Szczepaniaka 1 1.84

Oba typy z Fortuna
Stal -14,5 kurs 1,47 do dubla też wygląda dobrze (betfan)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4587
M 46,3K

murej

Użytkownik
majewski under 5,5 1,6 forbet Start w 15 (n)
Ostatnio dopiero 1 raz zrobił 5 pkt,myslę że Kowalski postara mu się pozabierać punkty.

Ostatnia edycja:
A 613,4K

adams235

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Klindt-Rew +0.5 2 kurs 2 Fortuna
Tak sobie myślę że to ma sens a kurs zacny,w przypadku remisu wygrywa Rew myślę że warto spróbować
R.Kowalski over 4.5 kurs 1.6 Fortuna
T.Lahti under 8.5 kurs 1.8 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4685
slomiany400 164,7K

slomiany400

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Klindt i Rew obaj minimum 10 pkt 2.70 betclic

Dwóch liderów każdy w swojej drużynie, jeden jedzie w 4 biegu z juniorami to 3 pkt od buta, drugi leci w łatwym 12 biegu, powinno wejść

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4839
B 152,1K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Wilki - Polonia 1 @2,00 Betfan

To spotkanie jest bardzo ważne dla układu tabeli, jednak obie ekipy najprawdopodobniej spotkają się jeszcze raz w połfinale rozgrywek, kwestia która druzyna będzie 2 a która 3 po rundzie zasadniczej.
Wilki są po dwóch porażkach z rzedu, sensacyjnie przegrali z Orłem Łódz i przegrali również w Rzeszowie, zapewne dziś zrobią wszystko aby nie przegrać trzeci raz z rzedu, rywal mocny bo Polonia Bydgoszcz, jednak Polonia u siebie a na wyjazdach to dwie różne ekipy. Ostatnio co prawda wygrali w Poznaniu ale przez dłuższy czas było blisko remisu. W Poloni bardzo słabo jeżdżą juniorzy, Kilku zawodników jest loterią jak Brenan, BUczkowski również nie błyszczy na wyjazdach. Wozniak też aż tak nie błyszczy jak z początku sezonu. W Krośnie jest jeden z cięższych torów w lidze i kilku zawodników może sobie nie poradzić. Uważam że o bonusa będzie walka do końca ekipa Wilków wywalczyła 41 pkt na torze Poloni. Wilki jak wygrają za 3 z Polonią to zrównają się z nimi punktami a Polonia ma jeszcze przecież spotkanie z Unią Leszno. Wilki wygrały rownież u siebie z hegemonem ligi Unią Leszno. Więc rywalizacja w 2 ekstralidze będzie ciekawa do końca. Typuję dziiaj 51-39. Nie wierze w Polonie na wyjazdach

Ostatnia edycja:
G 2,2K

Gazowany77

Użytkownik
Wilki - Polonia 1 @2,00 Betfan

To spotkanie jest bardzo ważne dla układu tabeli, jednak obie ekipy najprawdopodobniej spotkają się jeszcze raz w połfinale rozgrywek, kwestia która druzyna będzie 2 a która 3 po rundzie zasadniczej.
Wilki są po dwóch porażkach z rzedu, sensacyjnie przegrali z Orłem Łódz i przegrali również w Rzeszowie, zapewne dziś zrobią wszystko aby nie przegrać trzeci raz z rzedu, rywal mocny bo Polonia Bydgoszcz, jednak Polonia u siebie a na wyjazdach to dwie różne ekipy. Ostatnio co prawda wygrali w Poznaniu ale przez dłuższy czas było blisko remisu. W Poloni bardzo słabo jeżdżą juniorzy, Kilku zawodników jest loterią jak Brenan, BUczkowski również nie błyszczy na wyjazdach. Wozniak też aż tak nie błyszczy jak z początku sezonu. W Krośnie jest jeden z cięższych torów w lidze i kilku zawodników może sobie nie poradzić. Uważam że o bonusa będzie walka do końca ekipa Wilków wywalczyła 41 pkt na torze Poloni. Wilki jak wygrają za 3 z Polonią to zrównają się z nimi punktami a Polonia ma jeszcze przecież spotkanie z Unią Leszno. Wilki wygrały rownież u siebie z hegemonem ligi Unią Leszno. Więc rywalizacja w 2 ekstralidze będzie ciekawa do końca. Typuję dziiaj 51-39. Nie wierze w Polonie na wyjazdach
nie dwóch porażkach z rzędu bo wygrali w tarnowie jeszcze przed meczem w rzeszowie

B 152,1K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
nie dwóch porażkach z rzędu bo wygrali w tarnowie jeszcze przed meczem w rzeszowie
OK, nie ogładałem tego spotkania i mi unkneło, ale dobrze że panujesz nad całością. To kolejny argument że Wilki dziś wygrywają bo Polonia dostała lanie w Tarnowie jadać bez Kaia. Z Niemcem też by przegrali. Polonia tylko jest mocna u siebie

karfus 216,6K

karfus

Znawca - Żużel
Jamróg under 8.5 | betlic | 1.75 (pierwsze 5 startów)

Ciężkie biegi, forma daleka od ideału, pachnie mi tutaj underem. Nawet na swoim torze w Tarnowie, nie do końca dobrze sobie poradził, w Rzeszowie fatalny.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1138
M 234

memlok

Użytkownik
Dzień dobry. Uważałbym nad huraoptymizmem w stronę popularnej „Watahy”, owszem zgadzam się Juniorka Polonii jest doprawdy bardzo słaba, żeby nie nazwać tego gorzej(kibice nie mogą się doczekać kiedy Maks będzie mógł w końcu wyjechać na tor tak pozatym, wtedy coś ruszy może na tych pozycjach), ale pamiętajmy, że Piotrus Swiercz jest po urazie co było wczoraj dobrze widać w Lublinie. Kolejny aspekt, to Duńczyk Bjere, już w Rzeszowie było widać po 2 biegach, że rączka doskwiera i później przywoził same śliwki, a teraz będzie miał z kim walczyć na łokcie, bo wiemy jaka siła dysponują na seniorce Gryfy. No i na koniec Kubuś Jamrog, to jest jedna wielka zagadka co on dziś pokaże, jak pojedzie słabo, goście będą wozić choć raz w serii 1-5, to Wilkom nie pomoże nawet dyspozycja juniorów.

Otrzymane punkty reputacji: +98
B 123K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Bjerre poniżej 9,5- betfan 1.85 (5 startów)

Ciężki mecz do typowania, wynik może pójść w każdą stronę. Duńczyk w każdym z biegów ma trudnych rywali i na tym opieram swoją predykcje. Z całej drużyny Wilków żaden inny zawodnik nie ma tak trudnego układu biegów. No i może faktycznie jakieś problemy zdrowotne dolegają o czym wspomniał Kolega powyżej.
Pogoda w Krośnie też nie rozpieszcza, chłodno i mocny wiatr.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2042
maniek81 585,5K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Krosno - Bydgoszcz
Bjerre - Łoktajew [2] 1.75 betclic

Jeśli ktoś ma dziś pociągnąć wynik dla gości, to powinien to być Łoktajew. Woźniak notuje lekki regres, Buczek poniżej oczekiwań. Na trudnym torze w Krośnie Łoktajew powinien czuć się dobrze. Jeśli tylko nie przytrafi mu się żadna literka, to według mnie zrobi dziś więcej punktów od Bjerre. O Duńczyku zostało napisane co nieco wyżej, więc nie będę powielał tego samego. Idę w stronę Łoktajewa.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1048
B 123K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Krosno - Bydgoszcz
Bjerre - Łoktajew [2] 1.75 betclic

Jeśli ktoś ma dziś pociągnąć wynik dla gości, to powinien to być Łoktajew. Woźniak notuje lekki regres, Buczek poniżej oczekiwań. Na trudnym torze w Krośnie Łoktajew powinien czuć się dobrze. Jeśli tylko nie przytrafi mu się żadna literka, to według mnie zrobi dziś więcej punktów od Bjerre. O Duńczyku zostało napisane co nieco wyżej, więc nie będę powielał tego samego. Idę w stronę Łoktajewa.
Ja zagrałem w betfan tę parę Loktajew +0,5 po 1.85, zdecydowanie korzystniej niz w betclick. Loktajew to mistrz w zaliczaniu literek ale zna ten tor, bardzo dobre wyniki potrafił tu robić.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +574
karfus 216,6K

karfus

Znawca - Żużel
H2H Smektała - Nielsen | 1 | 1.65 | betclic (pierwsze 5 startów)

Ciężko tu cokolwiek porównywać, bo gdzie jak gdzie, ale w Lesznie Smektała MUSI dobrze pojechać. Praktycznie cała dotychczasowa kariera spędzona na tym torze, będzie motywacja i chęć dobrego wyniku. Co do Nielsena, zawodzi w tym sezonie, z resztą podobnie jak Smyk, aczkolwiek średnia wyjazdowa 1,273 to jest katastrofa, myślę, że dziś nie będzie lepiej bo w ekipie gości większe szanse na dobry wynik daje właśnie byłym zawodników Unii Leszno(szczególnie Smektała i Szlauderbach, w mniejszym stopniu Musielak i Teska), czy Nielsen miał okazję jakichś występów na Smoczyku, nie przypominam sobie, ewentualnie w Ekstralidze U24 jeszcze w barwach Ostrowa.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +730
K 538

krystek11

Użytkownik
Mania +5,5 1.6 BETFAN
U konkurencji linia o punkcik wyższa, na betclicku nawet 7 jest wystawiona. Do Leszna przyjeżdża Poznań więc możemy się spodziewać zmiany Kołodzieja po 3 startach. Myślę że te 6 punkcików Kacper uzbiera lekko.

unicaja 86,7K

unicaja

Użytkownik
Zengota - Kołodziej 1 @1,6 betfan

Tak jak kolega wyżej pisze trudno liczyć na 5 biegów Janusza z takim rywalem jak dzisiaj podejrzewam że jak nie 3 to 4 wyścigi i zjazd do bazy. U Grzesia z oddawaniem biegów juniorom wygląda średnio w zasadzie tylko w inauguracyjnym starciu z Tarnowem bieg oddany a tak to jechał full z wyjątkiem Rzeszowa gdzie wpadła śliwka i nie załapał się na nominki

Bieg 4 Mania - Smektala 1 @2,12 superbet

Za cały komentarz wystarczy chyba napisać że sts dał tu kursy odwrotnie i wg mnie tam są bardziej adekwatne

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +574
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom