#1 Dackarna - Piraterna
Oskar Paluch poniżej 5.5 | betfan | 1.85 (pierwsze 5 startów)
Chyba to będzie pierwszy występ Oskara na torze w Malili. Strasznie ciężkie biegi Palucha.
I Nazar Parnicki - Lyager - Przedpełski - Paluch
II Rasmus Jensen - Paluch - Lahti - Thoerblom
III Paluch - Jakobsen - Lahti - Lyager
IV Przemek Pawlicki - Timo Lahti - Paluch - Parnicki
Teoretycznie tylko 6 oczek do zdobycia, aczkolwiek w każdym biegu ma doświadczonych i obytych z Malilą zawodników.
#2 Smederna-Lejonen
Kacper Woryna powyżej 9.5 | Fortuna | 1.65 lub ewentualnie powyżej 10 | betfan | 1.85 (obydwa pierwsze 5 startów)
Woryna lata spędzone w Smedernie, a dzisiaj pod nieobecność Kubery oraz Zmarzlika, to on powinien ciągnąć Lejonen w tej potyczce, Wczoraj był bezbłędny komplet 12 oczek w 4 biegach. Biegi średnie, ale punkty powinien dowozić, prosty bieg numer 5, gdzie liczę na 3 oczka.
#3 Rospiggarna - Vastervik | 1 +5.5 | sts
Rospiggarna u siebie powinna być solidna, póki co komplet domowych zwycięstw. Vastervik jest mocne, ale myślę, że trzon drużyny gospodarzy Douglas, Tarasienko, Łaguta, Huckenbeck powinien trzymać wynik. Vastervik ma też słabe lub niepewne ogniwa, Mads Hansen lekki zjazd formy w tym sezonie, a także Smektała w składzie, raczej nie jest gwarantem punktów.
edit: Fatalny Huckenbeck, Łaguta dwa biegi jedzie pół okrążenia z przodu, aby później kolejne dwa ledwo wchodzić w łuki. Rospiggarna totalnie nie dojechała...
Dzień Dobry, kłaniam się serdecznie.
Dosyć ciekawe mecze dziś w Szwecji, wczoraj gdyby nie dziwne akcje Dudka i Woźniaka pewnie wygrałaby Indianerna, aczkolwiek nie ma co psioczyć ładnie hc posiadały w tym meczu. Dziś znowu na tapetę chce wziąć mecz Indian, bo w Smedernie nie pojawi się dziś Leon Madsen… jedyne co mnie martwi to że według radarów padało tam i będzie ciężki tor o ile w ogóle wystartują. I przez ten aspekt chyba odpuszczę ten mecz, aczkolwiek mam wrażenie, że goście tracą dużo przy braku Leona i skłaniałbym się ku gospodarzom tego pojedynku.
Kolejnym meczem na który chce zwrócić uwagę jest mecz pomiędzy Vargarna, a Lejonen, goście przyjeżdżają w masakrycznych ubytkach, brak Kubery, Woryny, a z drugiej strony nazwiska gospodarzy w ogóle nie powalają na kolana( akczolwiek duży plus, to ich trudny technicznie tor ) No i w końcu muszą coś zacząć punktować i kiedy jak nie dziś z taką osłabioną drużyną. Sam Bartek to za mało, numery 6 i 7 również zdecydowanie po stronię gospodarzy. 1.,35 ( Betclic) na Vargarne nie powala i w życiu bym się na to nie skusił. Ale na hc już tak, bo mam wrażenie że Lwy przyjadą tutaj tylko po bonus w takim składzie tylko tyle będą w stanie zrobić. Czuję jakieś 48-42, 50-40…
Na dwa ostatnie mecze nie wystarczy mi czasu, żeby coś klepnąć..
Edit… okazuje się, że za Naszego dominatora będzie stosowane zz , także mam nadzieję, że ktoś skorzystał z hc w stronę gospodarzy
Dziękuję za info. Aczkolwiek ruchy kursów tego nie odzwierciedlały i nawet delikatne hc na gospodarzy było w okolicach dwójki. Puentując oba mecze które analizowałem weszły pięknie i na tym pozostańmy.korzystaj ze swemo.se i będziesz to wiedział odpowiednio przed meczem - fb zespołów tez pomagają - jak wrzuciłeś analize to juz dawno było wiadome. Swemo.se to podstawa pod szwedzki żużel Mordo