>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC Poland Darts Masters 2025 4-5.07.2025

hiro 111,7K

hiro

Użytkownik
Poland Darts Masters 2025 4-5.07.2025

piątek 19:00

Chris Dobey v Gyorgy Jehirszki
Gerwyn Price v Sebastian Bialecki
Rob Cross v Krzysztof Kciuk
Michael van Gerwen v Pero Ljubic
Stephen Bunting v Tytus Kanik
Luke Littler v Karel Sedlacek
Jonny Clayton v Krzysztof Ratajski
Nathan Aspinall v Radek Szaganski

sobota 19:00
ćwierćfinały
półfinały
finał

Otrzymane punkty reputacji: +1456
brodaty-zolw 85K

brodaty-zolw

Forum VIP
Z kim się widzimy na miejscu? Ja niedługo ruszam, zrobiłem kuponik na lepsze śledzenie i zapewne w aucie będę jeszcze cos montował. Póki co moim zdaniem valuebety.

Tytus Kanik powyżej 1.5 180s - 2.1/STS

Jaka twarz Tytusa zobaczymy dzisiaj? Tego z finału Mistrzostw Polski gdzie zagrał straszny piach i przegrał 0-6 czy może jednak tego z półfinału gdzie zagrał bardzo dobrego darta. Jest jeszcze trzecia twarz czyli ta z Playersow? Ja spodziewam się tutaj 8-9 legow, a Tytus w maxy potrafi. W Playersach zazwyczaj w takim formacie rzuca 2/3 maxy, wiec taki kurs na jego 2x180s uważam za przyjemne Value.

Clayton najwyższy C/O powyżej 89.5 - 1.55/superbet

Buki dały alternatywne linie, wiec trzeba korzystać, piękna linia na Claytona, który umie w zamki. Jakieś 101, 121 czy 96 robi tutaj robotę.

Kciuk (+3.5 handicap) - 1.62/superbet

Krzysiu bardzo przyjemnie podczas weekendu w Tarnowie, gdzie został deblowym Mistrzem Polski, a w singlu zabrakło szczęścia + drabinka była trudna. Liczę, ze zagra minimum 88 a to powinno starczyć na walkę z Crossem, który w Ameryce był mizerny. Cross również niezbyt dobrze wspomina Polskę, bo rok czy dwa lata temu przegrał z Ratajem i mocno narzekał na publikę. Dziś doping dla Polaków będzie ogromny, wiec Cross również może się mocno spalić.

Otrzymane punkty reputacji: +1295
kary12 20K

kary12

Użytkownik
Ja ruszam w sobotę na wydarzenie. W sumie zauważyłem całkiem ciekawą zależność apropo 180. W pierwszych rundach rzadko się zdarza, aby padła ona w pierwszym legu i tutaj wychodzę z propozycją. Dobey - Jehirszki, bez 180 w 1 legu @ 1.65
Darta śledzę od początku roku, więc nie kojarzę zbytnio Węgra. Dobey ma 36% 180 na lega, co jest całkiem niezłym wynikiem. Sprawdziłem kilkanaście spotkań tego sezonu Dobey'a i w niewielu trafiło się, aby rzucił 180 w pierwszym legu. Wiadomo, że to jest dart i tutaj dyspozycja chwili decyduje o takich rzeczach, ale za parę złotych myślę, że warto zaryzykować. Jak kogoś nie satysfakcjonuje kurs to można dorzucić to samo wydarzenie na mecz Clayton - Ratajski. W tamtym roku w pierwszej rundzie w pierwszych legach padły trzy 180' na osiem spotkań. Tak samo było również dwa lata temu.

Ostatnia edycja:
kary12 20K

kary12

Użytkownik
Bunting - Ratajski, bez 180 w 1 legu @ 1.62
Betclic

Jesteśmy po pierwszym dniu Poland Darts Masters. W ćwierćfinałach mamy siedmiu zawodników premier league oraz naszego polskiego orła Krzysztofa Ratajskiego, który po fantastycznym meczu pokonał Jonny'ego Claytona. Wczoraj dobrze udało się wytypować, że w pierwszym legu nie będzie 180-tki. Dzisiaj również pójdę w tę stronę. Uważam, że w spotkaniu Bunting vs Ratajski nie będzie 180 pkt w pierwszym legu. Mam wrażenie, że obaj zawodnicy potrzebują zagrać 2-3 legi, aby wejść na pełnych obrotach do meczu. Bunting wczoraj zwyciężył z Tytusem Kanikiem 6-3, pierwsze trzy legi zagrał przeciętnie jak na swoje możliwości. Mimo, że prowadził 2-1, to Tytus miał swoje szansę na wyjście na prowadzenie. Krzysztof w meczu z Claytonem był świetny na doublach, na dystansie to Jonny rzucał więcej.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +221
brodaty-zolw 85K

brodaty-zolw

Forum VIP
Kciuk wczoraj zawiódł mimo 5 lotek na 3 lega. Bardzo przyjemny mecz Tytusa i naprawdę szkoda, że nie był skuteczniejszy na dablu, bo była szansa na coś więcej.

Dzisiejsze mecze to takie typowe mecze Premier League, ale skupie się na jednej rzeczy.

MVG po meczu z Chorwatem trochę poddymił i powiedział, ze był pewny wygranej dlatego zagrał tak słabo. Moim zdaniem to zapowiedź tego, ze dziś będzie chciał być mocny czy się uda to nie wiem, ale kursy kuszą w szczególności, że Cross tez był wczoraj słaby.

MVG powyżej 2.5 180s - 2.2/superbet boost
MVG win - 1.8/superbet

Do góry Bottom