>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami NBA PLAY-OFFS 2024/2025 (typy, analizy, komentarze)

Status
Zamknięty.
ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Haliburton over 34.5 pkt,zb,[email protected] betclic
Rozgrywający Pacers to kluczowa postac dla zespołu z Indiany i choć wielu nie zapowiada, że w drugim meczu będzie jednym z najlepiej rzucajacych to ja pozostaje przy swoim i wierzę, że może wykręcić dobre liczby punktowe. Haliburton może odpalić zza łuku w każdej chwili. A asysty i zbiorki też powinny być jego mocna strona. Oby tylko nie bylo blowoutu.

Ostatnia edycja:
Semtex 313,7K

Semtex

Użytkownik
Over 227.5 pts OT @1.87 Pinnacle

Wezmę tu over, bo po tym pierwszym spotkaniu, to tak mi się zdaję, że obie drużyny mogą trochę więcej wycisnąć. Oklahoma zagrała jak na siebie słabą pierwszą połowę, prowadzili tam 12 punktami chyba, ale kurde Pacers po dwóch kwartach mieli 20 strat, strasznie ich dojechała obrona OKC i tam powinno być z +30 do przerwy gdyby ofensywnie Thunder zagrali na swoim poziomie, ale rzucali 35% z gry, a gwizdków za bardzo nie było i Pacers ciągle byli w meczu. Wynik ogólnie jakiś niski nie był, 221 punktów l, ale trochę przestojów w grze OKC było i fatalna końcówka z ich strony, a z drugiej trochę farta Indiany. Oprócz SGA, to reszta drużyny słaba dyspozycja strzelecka i to właśnie ze strony OKC liczę na poprawę, oni muszą mocno wejść w mecz i przycisnąć Pacers.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +403
Semtex 313,7K

Semtex

Użytkownik
Alex Caruso Over 9.5 pts @1.90 ruskie klony

11 i 20 punktów w dwóch pierwszych meczach, tutaj ogólnie linia i tak poszła w górę, bo przed G1 7.5 było, a z Nuggets 6.5/7.5 przez większość spotkań. Caruso dostaje zdecydowanie najwięcej minut z ławki w tej serii, jest potrzebny w obronie i swoje zawsze zrobi, nie tylko do bronienia guardów, bo jak trzeba switchować to i Siakama może na siebie wziąć i utrudnić mu grę. To jest właśnie taki gość, którego wpuszczasz żeby jak najbardziej ograniczył i trochę zbił po łapach najlepszego ofensywnie grajka u przeciwników jak ktoś się akurat odpali. Myślę, że dzisiaj znowu jakieś 27/28 minut dostanie, ponieważ Pacers szybko grają i trzeba się będzie za nimi nabiegać. Przy takim czasie gry powinien 10 punktów zrobić, trójki nieźle rzuca, a w tych meczach z Pacers ładnie na kosz wjeżdża, czy jakieś FT wymusi, Indiana nie ma takich mocnych obrońców, więc chyba trochę łatwiej mu się przedrzeć.

Ostatnia edycja:
Cabron 144,4K

Cabron

Znawca - Polityka
Tak, wiem, że finałów się nie gra ogląda, ale game 7 dla lepszego oglądania sobie program.
Wymyśliłem w fortunie ciekawy BB i widzę spore szanse.
Pascal Siakam powyżej 0,5 bloków+przechwytów
Caruso powyżej 0,5 przechwytów
Nembhard powyżej 0,5 "trójki"
Pacers handicap +17,5
Holmgren under 11,5 zbiórek
SGA under 7,5 asyst
@3,00 Fortuna

Króciutko :
Siakam dotychczas w każdym meczu pokrywał ową linie i to zazwyczaj z nawiązką. Dzisiaj będzie bitwa na tablicach, więc jeden blok, czy przechwyt powinien być formalnością.
To samo w przypadku Caruso. Maszynka obronną do przechwytów i dotychczas 3,4,5,2 przechwyty.
Żadnego nie zanotował w game 6, ale tutaj Indiana dosyć szybko odjechała i nie był to mecz walki, taki jaki zapowiada się dzisiaj.
Nembhard tylko raz nie trafił żadnej trójki w finałach, ale przy gorzej nie do końca dysponowanym Haliburtonie dzisiaj będzie miał więcej okazji do rzutów i ta jedna musi wpaść.
Dodatnie handi na pacers również do gry, bo nie chce mi się wierzyć, że Pacers po tak pięknej grze w tych playoffach dostaną dzisiaj blowout.
Shai dwukrotnie rozdał więcej, niż 7 asyst w tych finałach, ale dzisiaj będzie o to trudno. Pacers całkiem nieźle go odcinają od gry w wielu momentach i zmuszają Williamsa do izolacji, czy po prostu rozbijają zagrywki rozpoczęte przez Shaia.
Przy wyrównanym meczu i wątpliwej strzelaninie + taktyce pacers, która polega na jak najczęstszym zmuszaniu Shaia do oddania piłki zanim jeszcze thunder na dobre rozpoczną zagrywkę, to wydaje mi się, że under jak najbardziej do gry.

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Świetne do oglądania finały, strasznie szkoda tej kontuzji Haliburtona w ostatnim meczu. Chłop na cały następny sezon z głowy, świetnie wszedł w to spotkanie i była duża szansa na to, że ten mecz będzie bardziej wyrównany. Gratulacje do Oklahomy, najlepsza sportowo drużyna przez cały sezon zdobywa ten tytuł. Bardzo dobrze się ich oglądało, a to dopiero początek tej drogi. Bardzo fajnie, że te finały były mimo wszystko mega wyrównane i czapki z głów przed Indianą. Widzimy się w następnym sezonie!

Otrzymane punkty reputacji: +2793
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom