>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC Fight Night: Usman vs. Buckley

anzelmo 515,2K

anzelmo

Użytkownik
Temat założony to jeden typek chociaż leci
Usman K. - Buckley J. Więcej sprowadzenia - Remis (Mecz) J. Buckley wygra walkę 3,3 fortuna

Walka wieczoru w Atlandzie .Stary doświadczony mistrz kontra bardzo groźny agresywny straiker .New mensa jest tutaj zdecydowanym faworytem myślę ze będzie spokojnie rozbijał swojego utytułowanego rywala i całkiem możliwe ze skończy go przed czasem. Obaj potrafią sprowadzać walki do parteru ale nie zawsze do tego darzą. Nigeryjski koszmar to bardzo dobry zapaśnik twardy charakterny ale juz wiekowy 39 na karku wraca po 2 latach ma 3 porażki na koncie. Buckley dobrze broni sprowadzeń ciezkie rence dobrze kopie kapitalne KO lata temu na Impie .... Colby Covicton świetny resler raz go sprowadził co za duzo mu nie dało jest na zielonej fali 6 wygranych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +785
ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
[email protected] betclic
Myślę, że walka ostatecznie 50/50 - Petroski jest underdogiem i jeśli nie wyłapie mocnego ciosu na początku, to jestem zdania że poprowadzi walkę pod swoje dyktando. To grappler, który będzie dążył do obalenia rywala. I powinno mu się to udać. Shahbazyan będzie dążył, żeby utrzymać te walkę w stójce. Ale jak tylko pojedynek przekroczy pierwsza rundę to Shahbazyan może mieć problemy kondycyjne. Nie lubi walczyć z zawodnikami o nastawieniu parterowym. Ma mocny cios i po prostu Petroski musi uważać szczególnie na początku.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +785
Do góry Bottom