>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielka Wygrana Większy Przegrany

M 0

MarkiZo

Użytkownik
Witam serdecznie głupio generalnie o tym pisać ale topiący chwyta się brzytwy kilka miesięcy temu grałem na CoinPoker, i udało się zdobyć nie małą sume mianowicie około 140tyś wypłaty na portfel krypto niby wszystko git potem na binance trochę potradewałem żeby wyglądało dobrze obrót pieniędzy i też wziąłem kredyt na 100tyś bo sądziłem że spłace wciągu kilku tygodni wpłaciłem żeby wszystko jak najbardziej wyglądąło na to że robię obrót krypto, i co się stało w momencie gdy miało dojść do wypłaty przez zen na początku wpłaty po 3tyś wszystko dobrze aż do momentu gdy chciałem przelać 50tyś moje konto na binance nagle znikło konto na zen tak samo po kilku miesięcznej batalii konto zostało odzyskane ale co się dzieje widzę że ktoś regularnie z mojego konta przelewał środki na inny portfel krypto pomimo tego że potrzeba potwierdzenia odciskiem i twarzy moje konto zostało wyczyszczone, mało tego dostałem wezwanie z US i mam do zapłacanie 16tyś podatku za "UKRYWANIE MAJĄTKU" aktualnie nie mam pieniędzy żeby nawet to spłacić, czy ktoś wie jak sobie z tym radzić boje się zgłosić sprawe na policję bo jeszcze dojdą do tego że miałem pieniądze z kasyna nie wiem co robić jakieś rady. Z góry przepraszam jeśli jest to nieczytelne i niezrozumiałe ale piszę w emocjach.

W 2,6K

wojna20

Użytkownik
A w tej bajce byly smoki?
Kolejny platny troll zeby zniechecic do gry w "nielegalnych"
tak samo jak ci "znikajacy" przestraszeni nowozarejestrowani userzy z wezwaniami do US xd

Otrzymane punkty reputacji: +224
M 0

MarkiZo

Użytkownik
nie jestem płatnym trollem poważnie mówie
jakiś dowód mam wysłać? nie zniechęcam do gry ja wygrałem tylko że zostałem ojebany z hajsu a US nawet nie pytało o to tylko właśnie o niezgłoszone krypto a tam było 1.06 bitcoina łącznie w szczytowym momencie
Post automatycznie złączony:

a wręcz polecam coinpoker bardzo szybkie wypłaty i no kyc tylko najlepiej logować się przez metamaska ale jak kto woli

Do góry Bottom