>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VIII runda Ekstraligi

dx2 320K

dx2

Użytkownik
Namówił mnie kolega @bartek2701 żebym wystawił typ

Gorzów - GKM 2 1.90
superbet (8 pkt przewagi i zakład siedzi)
Normalnie to bym sobie darowal, ale ze tak nam pan kozaczyl z rana na czacie, to wykaze sie rowniez zlosliwoscia.
Tak sie konczy wypominanie innym typow, deprecjonowanie kogos i nazywanie kogos szyderczo "ekspertem".

Jak to latwo stawiac sie w roli jedynie oceniajacego, nie piszac analiz i usprawiedliwiajac to sloganami "nie chce mi sie" lub "nie mam czasu". A ja ci powiedzialem: pisz te analizy, to zycie cie wyjasni. Jak widac czasami to sie dzieje praktycznie od razu. I co ? Miales duzy kurs, a nawet blisko nie bylo. EKSPERCKOOOO !!!

Bedziesz zlosliwy dla innych, inni beda zlosliwy dla Ciebie. I z tym typem Cie zostawiamy na koniec.

slomiany400 136,2K

slomiany400

Użytkownik
Normalnie to bym sobie darowal, ale ze tak nam pan kozaczyl z rana na czacie, to wykaze sie rowniez zlosliwoscia.
Tak sie konczy wypominanie innym typow, deprecjonowanie kogos i nazywanie kogos szyderczo "ekspertem".

Jak to latwo stawiac sie w roli jedynie oceniajacego, nie piszac analiz i usprawiedliwiajac to sloganami "nie chce mi sie" lub "nie mam czasu". A ja ci powiedzialem: pisz te analizy, to zycie cie wyjasni. Jak widac czasami to sie dzieje praktycznie od razu. I co ? Miales duzy kurs, a nawet blisko nie bylo. EKSPERCKOOOO !!!

Bedziesz zlosliwy dla innych, inni beda zlosliwy dla Ciebie. I z tym typem Cie zostawiamy na koniec.
ssij dziadek, masz ignora na czacie, to mnie tu nie zaczepiaj

i zacznij dodawać bukmachera do postów jak dajesz analizy

i przestań pisać pod typ analizy

dx2 320K

dx2

Użytkownik
Kultura zwyciezyla.

Zaczepiaj ??? Przewin czat z rana i pozniej pisz o zaczepianiu, bo hipokryzja bije na kilometr.
"Analize pod typ" masz wypisz, wymaluj powyzej. Hipokryzja bis.

Zostawiam Cie z ekspercka analiza. Zycze ci bys te analizy pisal, a nie stawial sie w roli komentatora jedynie. Tak, to kazdy potrafi.
Jezeli nie zrozumiales teraz tej roznicy, to juz nic nie pomoze.

Ostatnia edycja:
slomiany400 136,2K

slomiany400

Użytkownik
Masz dziadek i zamknij już jape
Post automatycznie złączony:

Kultura zwyciezyla.

Zaczepiaj ??? Przewin czat z rana i pozniej pisz o zaczepianiu, bo hipokryzja bije na kilometr.
"Analize pod typ" masz wypisz, wymaluj powyzej. Hipokryzja bis.

Zostawiam Cie z ekspercka analiza. Zycze ci bys te analizy pisal, a nie stawial sie w roli komentatora jedynie. Tak, to kazdy potrafi.
Jezeli nie zrozumiales teraz tej roznicy, to juz nic nie pomoze.
Idź tam dalej pisz na czacie o rondonie i innych swoich idolach dziadku

Załączniki

dx2 320K

dx2

Użytkownik
OK, pradziadek, prababcia i prawnuczka..
Tylko nie stawiaj sie znowu jedynie w roli komentatora rzeczywistosci i czyis typow, bo czekamy na Twoje przedmeczowe eksperckie analizy w dzialach. Wtedy zycie znowu CIe wyjasni szybciej niz myslisz.

Przyklad z rana to idealna "karma", ale widze ze niczego CIe to nie nauczylo...

slomiany400 136,2K

slomiany400

Użytkownik
OK, pradziadek, prababcia i prawnuczka..
Tylko nie stawiaj sie znowu jedynie w roli komentatora rzeczywistosci, bo czekamy na Twoje przedmeczowe eksperckie analizy w dzialach. Wtedy zycie znowu CIe wyjasni szybciej niz myslisz.
ostatni mój post w twoja stronę, bo na więcej nie zasługujesz

Wyżej ci pokazałem jak życie mnie wyjaśni :) właśnie zgarniam w konkursie 500 zł od fortuny, a ze wszystko zgadzało się w mojej analizie i typ, który nie wszedł to trudno, ale ja nie będę płakał z tego powodu

W Gorzowie odpalił Paluch, który niespodziewanie zrobił 13 pkt, a po stronie GKM zassał Fricke.
Małkiewicz, który jest jednym z lepszych juniorów tez niestety dzisiaj się nie popisał, ale takiej osobie jak ty ciężko pojąć, bo jedyne co w analizie potrafisz napisać, to na jakich kortach grają i jakiej rangi jest turniej MZ

dx2 320K

dx2

Użytkownik
Rozumiem, kazde wytlumaczenie dobre. Mysle, ze mogl tu rowniez zadzialac obfity opad deszczu w okolicy rownika.

Nie zapomnij rozdzielic tych 500 zł wsrod tych, ktory zasugerowali sie Twoim typem na Grudziadz. To wspaniale, ze proponujesz typ przedmeczowo piszac analize, a pozniej pokazjesz jakis inny trafony typ, o ktorym nikt nie wie. To doprawdy wspaniale, istota forum typersko-bukmacherskiego. Dozywotni szacun.

Serio, odkryles meritum bukmacherki: podawac publicznie ludziom typ, ktory nie wchodzi, a pokazywac inny, ktory trafiles (i jak zrozumialem - to nawet niezagrany za pieniadze, tylko oddany w jakims konkursie). IKS DE i nic wiecej. Standing ovation ! 🥳

Ostatnia edycja:
Z 3,9K

zdzisek729

Użytkownik
Panowie , prosze schowajcie swioje kutasy , według rozmiaru jest 11-11 . lóźna guma . Nie kłoćcie się dziewczyny bo nie ma o co . W s p ó ł p r a có j m y !!! at all

dx2 320K

dx2

Użytkownik
Ale na tym polega wlasnie caly komizm sytuacji.
Chlop bawił sie w naczelnego recenzenta forum, gral wielkiego bossa i wypominał ludziom typy na czacie, a gdy już sam napisal typ z analiza, przegral z kretesem i potraktowano go ta sama miarą co on innych, to nie wytrzymal :whistle:

Od razu widac jednakowy standard w podejsciu. On recenzowac analizy innych moze, a inni jego nie moga. Typowa moralnosc Kali'ego.

Ostatnia edycja:
slomiany400 136,2K

slomiany400

Użytkownik
Panowie , prosze schowajcie swioje kutasy , według rozmiaru jest 11-11 . lóźna guma . Nie kłoćcie się dziewczyny bo nie ma o co . W s p ó ł p r a có j m y !!! at all
Zdzichu masz racje, nie ma ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ale kto by się spodziewał 13 pkt Palucha, bo 6 pkt Maxa, to przewidziałem w analizie, ze jak nie pojedzie na swoim poziomie, to nie będzie plonów!

//
Żeby nie było spamu, to spotkał się ktoś gdzieś z dokładnymi wynikami do obstawienia na caly mecz, czy to juz trochę odrealniony pomysł

B 136K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Nie ma nigdzie czegoś takiego w polskich bukach. Po drugie to już totolotek byłby. I kursy nie byłyby większe niż 2 z hakiem na najbardziej prawdopodobny wynik. Jeśli się ktoś tym interesuję i przede wszystkim ogląda to jest wstanie wytypować wynik bardzo bliski jaki będzie w meczu ale o końcowym wyniku innym często decyduję taśma defekt czy wykluczenie a tego nie jesteśmy wstanie przewidzieć

slomiany400 136,2K

slomiany400

Użytkownik
Nie ma nigdzie czegoś takiego w polskich bukach. Po drugie to już totolotek byłby. I kursy nie byłyby większe niż 2 z hakiem na najbardziej prawdopodobny wynik. Jeśli się ktoś tym interesuję i przede wszystkim ogląda to jest wstanie wytypować wynik bardzo bliski jaki będzie w meczu ale o końcowym wyniku innym często decyduję taśma defekt czy wykluczenie a tego nie jesteśmy wstanie przewidzieć
pytam z ciekawości, bo co kolejkę jakiś trafiam w konkursie fortuny i można byłoby sobie rzucać jakieś drobne pod zabawę :p

C 1,5K

czubus2

Użytkownik
Faktycznie taka informacja się pojawiła. Jak oni to chcą zrobić. Przecież musi być 2 Polaków na 1-5
Post automatycznie złączony:

Dlaczego nie można? Do składu wpisza za Fajfera jakiegos juniora, a z rezerwy zmieniać go będzie Bednar. Bednar może jechać za każdego seniora. Nie może tylko jechać za polskiego u24 (Kroka).
Przecież związek się zabezpieczył na takie sytuacje i nie można już tak robić

C 1,5K

czubus2

Użytkownik
Da
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Można tak robić! Bednar od poczatku jedzie i wyjedzie juz do 1 biegu.
Sam nie wprowadzaj ludzi w błąd. Jeśli ma jechać Bednar za Fajfera to musi być Fajfer wpisany do składu lub inny Polski senior. Ta sama sytuacja co była w Poznaniu i specjalnie po to ścigali Orwata

karfus 173,6K

karfus

Znawca - Żużel
Jak komus to będzie przydatne, to Gorzów dzis pojedzie bez Fajfera. Bednar za niego
Bednar nie może być bezpośrednio w składzie za Fajfera ze względu na limit Polaków, może jechać z ewentualnej rezerwy czyli dalej będzie ustawiony pod numerem 16

#1 H2H Oskar Paluch - Wiktor Przyjemski O. Paluch (-0.5) - W. Przyjemski (+0.5) (wszystkie starty się liczą) | Paluch (-0.5) | 1.70 | forbet

Dwa dni temu znakomita jazda Oskara w wygranym meczu z Grudziądzem, 13 oczek w pięciu startach. Dziś liczę na podtrzymanie formy, oraz większej ilości startów od Wiktora.

#2 H2H M. Vaculik (-2.5) - D. Kubera (+2.5) (wszystkie starty się liczą) | Vaculik -2.5 | forbet | 1.75

I tutaj raczej też przynajmniej jeden start więcej Vaculika. Martin ostatnio praktycznie same dwócyfrówki, u siebie jest mega mocny. Natomiast u Domina zauważalny lekki spadek formy, a przede wszystkim dużo jazdy w ostatnim czasie, sobota- Rzeszów, niedziela-Toruń,
wczoraj-Abensberg okraszony upadkiem no i dzisiaj 4 dzień z rzędu-Gorzów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +152
Do góry Bottom