>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP French Open 2025 (25.05.2025 - 08.06.2025)

louisarmstrong 2,1M

louisarmstrong

Użytkownik
Jannik Sinner Over 9 Aces & Carlos Alcaraz Over 4 Aces kurs 4.50 williamhill
Asy minimalnie 8-7
Carlos Alcaraz wins the match and both players win a set kurs 2.88 Betfair

Wiele o meczu napisano , ja już wiele nie będę pisał.Wydaje mi się że bardzo blisko 50/50 , kursy wystawione tez to sugerują choć niektóre buki minimalnie faworyzują Włocha.Owszem Janik jest chyba w życiowej formie ale moim faworytem jest Lolek , broni tu tytułu , miał także finał w turnieju olimpijskim no i wygrał ostatnio w Rzymie.
Wydaje mi się że Włoch może zacząć mocno i na Livie pojawi się coś więcej na Carlosa.
W 3 sety nie wierzę.

Ostatnia edycja:
G 16K

gracz83

Użytkownik
Kolega na górze pisał że Hiszpan triumfował 2razy - na Rolandzie i Wimbledonie, dlatego pytam może u mnie jakiś błąd na stronach jest, z tego co wiem to triumfował 4razy?z góry dzięki za info

wawo 47,1K

wawo

Użytkownik
Bo napisales ze to szosty szlem ktory wygra ktos z dwojki Sinner Alcaraz. A razem maja juz 7. Dzis 8

adik1992 715,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kolega na górze pisał że Hiszpan triumfował 2razy - na Rolandzie i Wimbledonie, dlatego pytam może u mnie jakiś błąd na stronach jest, z tego co wiem to triumfował 4razy?z góry dzięki za info
przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Będzie to szósty szlem z rzędu, który wygra ktoś z dwójki SInner i Alcaraz. Sinner wygrał 3 szlemy a Alcaraz 2. Nie pisałem ile mają szlemów całościowo. Tylko że zaczyna się ich dominacja i będą dzielić między siebie szlemy.

adik1992 715,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Nie napisałeś ze z rzedu.
A no tak. Stwierdzenie, że na ostatnie 6 szlemów licząc z obecnym RG wygra ktoś z dwójki Alcaraz lub Sinner to nie to samo co z rzędu. Mój błąd :)

ed. Wawo zamiast na forum to udzielaj się na trybunach bo Cie nie słychać

Otrzymane punkty reputacji: +1048
Do góry Bottom