>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami V runda 2. Ekstraligi

Status
Zamknięty.
neutralny 715,1K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Wydaje się, że V runda na zapleczu może stać pod znakiem gospodarzy. Jak myślicie, kto z gości ma największe szanse, aby urwać wyjazdowe punkty?
W tym temacie typujemy i dyskutujemy o V rundzie 2. Ekstraligi.

S 138,8K

scrobek

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Ekstraliga, I liga, II lig
Godzina: 14:30
Spotkanie: Stal Rzeszów - Orzeł Łódź
Typ: Jacob Thorssell poniżej 10,5 pkt. (Liczy się 5 pierwszych startów)
Kurs: 1,70
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: Ekstraliga, I liga, II liga V runda 2 Ekstraligi
Analiza:

Dziś w Rzeszowie zainaugurujemy V kolejkę Ekstraligi. Stal Rzeszów podejmował będzie Orła Łódź. Pogoda w Rzeszowie niepewna, więc może być troszkę niespodzianek jeśli chodzi o wyniki

Typuje poniżej 11 punktów zawodnika gospodarzy Szweda Jacoba Thorssella. Jednym z powodów to na pewno to, że zawodnik z Rzeszowa na pewno może potracić punkty z swoimi kolegami z drużyny (Raz Przedpełski, 2 x Klindt, 1 x Nowak). Obecnie na torze leży plandeka, co może sądzić, że atut własnego toru gospodarzy został zatracony. Nieobliczalny zespół z Łodzi z znającym tutejszy tor trenerem Januszem Ślączką może sprawić kłopoty. W obecnym sezonie Szwed na torze w Rzeszowie zdobył raz 11 oraz raz 9 punktów. Dziś typuje zdobycz mniej niż 11 punktów zawodnika gospodarzy

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2669
B 165,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Buczkowski powyżej 10,5 @1,70 STS

Ponownie linia 10,5 na Krzyska, myślę że ją ponownie pokryje przy sportowej 2. POznań to nie jest jakiś wielki zespół. Dwa razy na Douglasa jedzie, zawodnicy typu Smektała czy Nielsen są do objechania na spokojnie przez Krzyska. Buczek jeśli chodzi o starty na domowym torze to jest w Top 3 ligi. Tylko defekt czy tasma może pozbawić go 11 pkt z takim rywalem. Jestem przekonany że linia podskoczy z biegiem dnia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +946
A 617,8K

adams235

Znawca - Żużel
T.J Musielak under 4.5 kurs 1.7 STS
Trudny tor jest w Bydzi dla mlodych,linia uważam trochę z kosmosu ,bieg młodzieżowy mimo wszystko mega wyrównany ,dla mnie bet dnia

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +946
maniek81 595,4K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Bydgoszcz - Poznań [Łoktajew powyżej 8.5 pkt.] 1,70 forbet

Idę konsekwentnie w stronę Łoktajewa. Ostatnio się nie powiodło, ale w końcu musi się spasować z bydgoskim torem, który przecież uwielbia. Dużo trenował w ostatnich dniach, do tego przyjeżdża Poznań, była drużyna, więc motywacja będzie. No i liczę w końcu na mecz bez żadnej literki w jego wykonaniu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +789
unicaja 95,9K

unicaja

Użytkownik
Ktoś ma jakieś info nt tego toru w Bydgoszczy, jak im poszło z przesiewaniem tych kamieni? Gdzieś mi mignęło że na treningach już wyglądało to o wiele lepiej niż w poprzednich meczach domowych. Jeśli usunęli i tor faktycznie będzie bardziej bydgoski można w ciemno grać overy liderów Gryfów. Jest ktoś może z Bydgoszczy i może to potwierdzić?

T 2,8K

tomekel

Użytkownik
Fogo Unia Leszno - Malesa Ostrów Wlkp.

Nazar Parnitskyi Over 8.5 1.8 Sts

Nazar w meczach u siebie jak dotąd legitymuje się średnia na bieg 2.455. Widać , że jest idealnie dopasowany na torze im. A. Smoczyka. Dziś w Lesznie słonecznie i ciepło taka sama pogoda jak w poprzednich dwóch meczach z Tarnowem i Bydgoszczą. Warunki będą podobne jak w tamtych spotkaniach nie powinno go nic zaskoczyć. Forma świetna co pokazują również dobre występy w Szwecji. Jak dla mnie linia spokojnie do pokrycia powinien zakręcić się w okolicach 10 - 11 pkt. Powodzenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom