>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

34. kolejka Ekstraklasy [24.05.2025]

Status
Zamknięty.
ibis 1,8M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-05-18 o 19.38.32.png

Nie masz konta w Betters, nic straconego - załóż je wchodząc na betters.pl lub klikając w baner i odbierz 125 zł w gotówce + Freebet 25 PLN
1000x200.png

Ostatnia edycja:
unicaja 68,5K

unicaja

Użytkownik
Na moje oko powyższe posty powinny być w innym temacie ;) ale to na marginesie a teraz do rzeczy.

Dzisiaj betfan wystawił kursy podobnie jak rok temu w ofercie specjalnej na Multilige. Poniżej propozycje które przykuły mój wzrok najmocniej:

Przynajmniej jedna drużyna zdobędzie 10 rzutów rożnych @1,65

Fajny bet do dubla czy innego ako. Przed rokiem było podobne zdarzenie ale z dużo wyższym kursem, wówczas walcząca o życie Korona praktycznie pokryła linię w pierwszej połowie. Obecnie najbardziej liczę na cornery w Białymstoku gdzie gramy bezpośredni mecz o europejskie puchary. Pogoń musi wygrać aby się w nich znaleźć a potrafią nabic ich naprawdę sporo. Z drugiej strony jeśli szybko strzela gola to z kolei Jaga powinna ruszyć mocniej. Ten mecz najmocniej się wybija ale nie jest powiedziane że gdzie indziej nie padnie ta linia np. w Poznaniu czy Częstochowie gdzie walka będzie szła o tytuł a też wcale niekoniecznie musi iść gładko po myśli faworyta

Przynajmniej w dwóch meczach przerwa spowodowana piro potrwa min 7 minut @3,2

Rok temu mieliśmy taki zakład na min jeden mecz i bez warunków dodatkowych ale myślę że ciągle warto w to pójść. Wiadomo koniec sezonu, kibice ligowi po sobocie mają już wolne. Jest kilka spotkań o przysłowiową pietruszkę i koncentracja na wydarzeniach boiskowych może znacząco zmalec

W meczu padnie minimum 7 bramek @3,9

Tutaj liczę że postrzelaja mocniej na koniec. Mamy praktycznie 3 spotkania o coś ale aż 6 pozornie bez większej stawki a to może zwiastowac radosny futbol w takich meczach jak np. Radomiak - Motor Legia - Stal czy nawet Puszcza - Śląsk na pożegnanie obu ekip z Ekstraklasa przynajmniej na rok

Po strzale zawodnika piłka wyjdzie na aut @6
Gol samobójczy @2

Te zdarzenia chyba nie wymagają głębszej analizy. Napiszę tylko że to ekstraklasa a ona już wiele rzeczy widziała. Co do drugiego typu przy meczach o stawkę nie trudno o błąd a w tych luzniejszych nie trudno o rozluźnienie i bladzenie myślami o wakacjach

Na dwóch lub więcej stadionach padnie bramka w tej samej minucie? NIE @3,2

Nie wiem czy to nie pomyłka i nie powinien być taki kurs na tak ale pobralem dla fanu za drobne. Wcale nie tak łatwo żeby w tej samej chwili padły bramki dlatego myślę że warto zagrać nawet z ciekawości

Na koniec rodzynek czyli mecz przerwany przez wbiegniecie kibica na boisko @7 tu brak dodatkowych warunków może akurat coś komuś przyjdzie do głowy ciekawego...

Propozycje ułożone chronologicznie od tych najpewniejszych moim zdaniem rzecz jasna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +943
paga 49,5K

paga

Użytkownik
Piast niewygodny. Do tego zmotywowany zostanie przez Raków. Ciekawie zapowiada się spotkanie w Poznaniu.

maarcin14 1,7M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, Ekstraklasa
Godzinna: 17:30
Spotkanie: Legia Warszawa - Stal Mielec
Typ: Stal Mielec strzeli gola
Kurs: 1.53
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, w sobotę ostatnia kolejka Ekstraklasy, która wyłoni Mistrza Polski, o godzinie 17:30 rozpocznie się 9 spotkań, a w jednym z nich zagrają Legia Warszawa ze Stalą Mielec. Dla gości będzie to pożegnanie z Ekstraklasą, zajmują 16 miejsce i w przyszłym sezonie będą występować w Betclic 1 Lidze. W historii spotkań bezpośrednich Legii zawsze ciężko się grało ze Stalą, ostatni raz Mielec nie strzelił gola Legii w 2023 roku, od tamtej pory grali 3 mecze ligowe i jedno spotkanie sparingowe. Ostatnio Stal Mielec osiągała nieco lepsze wyniki, punktowała w 4 z 5 ostatnich spotkań, potrafiła strzelić 2 gole Radomiakowi, 3 Puszczy oraz 2 Zagłębiu Lubin. Myślę, że będą chcieli się w dobry sposób pożegnać z ligą i powalczą z Legią, typuję że goście strzelą gola.

Otrzymane punkty reputacji: +2948
jf-sebastian 2,6K

jf-sebastian

Użytkownik
Piast niewygodny. Do tego zmotywowany zostanie przez Raków. Ciekawie zapowiada się spotkanie w Poznaniu.
W programie „Moc Futbolu” na „Kanale Sportowym” na YouTube było łączenie telefoniczne z Aleksandarem Vukoviciem, który nie ukrywał, że jego drużyna może nie pomóc Rakowowi Częstochowa m.in. ze względu na trudną sytuację kadrową.

Otrzymane punkty reputacji: +190
S 15,2K

Szymon typuje

Użytkownik
Trudną sytuację kadrową to ma Frederiksen. Kontuzjowani są Murawski, Jagiełło, Thordarson (czyli 3 z 4 środkowych pomocników). Został Kozubal i młody (2008) Sammy Dudek. Zagrać dziś nie mogą też inni pomocnicy - Hakans i Walemark. Niepewny występ także młodzieżowca Lismana..

Także obok Kozubala zagra znów z musu Hotic, a jeśli ten jednak będzie łatał dziurę z boku pomocy, to w środku będzie musiał zagrać wspomniany Dudka. Możliwy jest też występ od początku Fiabemy, który nie zanotował w Lechu ani jednego udanego występu.

Do tego brak Salamona w obronie.

W Piaście problemem pewnie jest to, że niejednemu kończy się kontrakt po sezonie. Nie wiem dokładnie.

Także z jednej strony Lech u siebie (najlepszy bilans w lidze), z drugiej - olbrzymią presją i jej kompletny brak po stronie rywala.

Wg mnie jak już coś grać to w kierunku X2, ze względu na bardzo wysokie kursy.

jack13 485,7K

jack13

Użytkownik
Jagiellonia Białystok – Pogoń Szczecin - WYNIK 1:1
24.05.2025 godz 17:30
Typ: over 3.5 bramki
Kurs: 2.34
Buk: fortuna

Wiadomo jaką wagę ma ten mecz, jest to starcie o miejsce na podium i tym samym miejsce w Europejskich Pucharach. Jaga potrzebuje tutaj remisu by utrzymać trzecie miejsce, ale nie będzie z ich strony kalkulacji bo to nie jest ekipa która postawi na defensywą grę, to nie ich styl a też forma tej formacji w ostatnim czasie budzie wiele zastrzeżeń, do tego grają w domu. Pogoń na wyjazdach a w domu to dwie różne ekipy, kompletnie nie radzą sobie w delegacji a dziś muszą być ekipą która atakuje i Pogoń to zrobi, to odważna ekipa która nie boi się atakować ale też ma wielkie problemy w defensywie przy takim sposobie gry widzieliśmy to w wielu starciach w tym ostatnim starciu z Lechią zremisowanym 3:3, tych spotkań z wieloma straconymi bramkami było znaczniej więcej. Tutaj powinno coś szybko wpaść dla kogoś a wówczas mecz zrobi nam się bardzo otwarty.

Ostatnia edycja:
lukas88 834,5K

lukas88

Forum VIP
Lech Poznań – Piast Gliwice
24.05.2025 godz 17:30
Typ: 2 (+1,5)
Kurs: 1,87

Buk: Betclic

Nie śledzę i nie oglądam polskiej Ekstralkapy od dobrych kilkunastu lat bo mi oczy krwawią od patrzenia na poziom tej ligi, jednak po długiej przerwie postanowiłem zaryzykować za drobną stawkę w meczu o tytuł. Mianowice uważam że mimo sporej masówki na Kolejorza dziś Poznaniacy będą mieli ciężką przeprawę, nigdy w ostatnim czasie łatwo z Piastem im się nie grało, aby znaleźć dwubramkowa wygraną Lecha trzeba cofnąć się do 2020 roku. Uważam że Piast wykaże śląską solidarność i zagra dla Rakowa i postara się urwać punkty obecnemu liderowi tabeli. Jako dość bezpieczny typ pobieram handi na gości, którzy wyjazdy w tym sezonie mają bardzo dobre z czołówką:
Jaga- Piast 1-1
Pogoń- Piast 1-0
Raków- Piast 0-1
Legia- Piast 1-2

Nieco delikatniej:
Piast (+0,5) @ 3,35 Betclic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +943
maniek81 555,9K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lech Poznań - Piast Gliwice rzuty rożne h(0-1.5) [1] 1.65 betclic
Za szybko zaczęli bronić

Kolejorz ma wszystko w swoich rękach, musi wygrać i bez względu na wynik w Częstochowie będzie mógł świętować tytuł mistrza Polski. Jednak problemy kadrowe poznaniaków są duże. Do tego presja i za rywala Piast, z którym ostatnio Lechowi nie gra się lekko. To może być trudne spotkanie dla gospodarzy, jednak w Poznaniu mają świadomość o co dziś grają. Dlatego będą zdeterminowani i myślę, że będą sporo atakować. To powinno przełożyć się na sporą ilość rzutów rożnych. Myślę, że powinni spokojnie nabić więcej rogów od Piasta. Handicap na różne wygląda na ciekawą opcję i uważam, że jest duża szansa powodzenia zakładu.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom