Na moje oko powyższe posty powinny być w innym temacie

ale to na marginesie a teraz do rzeczy.
Dzisiaj
betfan wystawił kursy podobnie jak rok temu w ofercie specjalnej na Multilige. Poniżej propozycje które przykuły mój wzrok najmocniej:
Przynajmniej jedna drużyna zdobędzie 10 rzutów rożnych @1,65
Fajny bet do dubla czy innego ako. Przed rokiem było podobne zdarzenie ale z dużo wyższym kursem, wówczas walcząca o życie Korona praktycznie pokryła linię w pierwszej połowie. Obecnie najbardziej liczę na cornery w Białymstoku gdzie gramy bezpośredni mecz o europejskie puchary. Pogoń musi wygrać aby się w nich znaleźć a potrafią nabic ich naprawdę sporo. Z drugiej strony jeśli szybko strzela gola to z kolei Jaga powinna ruszyć mocniej. Ten mecz najmocniej się wybija ale nie jest powiedziane że gdzie indziej nie padnie ta linia np. w Poznaniu czy Częstochowie gdzie walka będzie szła o tytuł a też wcale niekoniecznie musi iść gładko po myśli faworyta
Przynajmniej w dwóch meczach przerwa spowodowana piro potrwa min 7 minut @3,2
Rok temu mieliśmy taki zakład na min jeden mecz i bez warunków dodatkowych ale myślę że ciągle warto w to pójść. Wiadomo koniec sezonu, kibice ligowi po sobocie mają już wolne. Jest kilka spotkań o przysłowiową pietruszkę i koncentracja na wydarzeniach boiskowych może znacząco zmalec
W meczu padnie minimum 7 bramek @3,9
Tutaj liczę że postrzelaja mocniej na koniec. Mamy praktycznie 3 spotkania o coś ale aż 6 pozornie bez większej stawki a to może zwiastowac radosny futbol w takich meczach jak np. Radomiak - Motor Legia - Stal czy nawet Puszcza - Śląsk na pożegnanie obu ekip z
Ekstraklasa przynajmniej na rok
Po strzale zawodnika piłka wyjdzie na aut @6
Gol samobójczy @2
Te zdarzenia chyba nie wymagają głębszej analizy. Napiszę tylko że to
ekstraklasa a ona już wiele rzeczy widziała. Co do drugiego typu przy meczach o stawkę nie trudno o błąd a w tych luzniejszych nie trudno o rozluźnienie i bladzenie myślami o wakacjach
Na dwóch lub więcej stadionach padnie bramka w tej samej minucie? NIE @3,2
Nie wiem czy to nie pomyłka i nie powinien być taki kurs na tak ale pobralem dla fanu za drobne. Wcale nie tak łatwo żeby w tej samej chwili padły bramki dlatego myślę że warto zagrać nawet z ciekawości
Na koniec rodzynek czyli mecz przerwany przez wbiegniecie kibica na boisko @7 tu brak dodatkowych warunków może akurat coś komuś przyjdzie do głowy ciekawego...
Propozycje ułożone chronologicznie od tych najpewniejszych moim zdaniem rzecz jasna