>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33. kolejka Ekstraklasy + Zaległe [14.05.2025 - 18.05.2025]

Status
Zamknięty.
anzelmo 502,6K

anzelmo

Użytkownik
Betfan dołożył kto otrzyma kartę nie ma podziału na żółtko- czerwo ale nie ma Podolskiego jest Czerwiński 3,1 i Janza po 3,55

Ostatnia edycja:
G 4,3K

gacek_typer

Użytkownik
czy to normalne że Superbet unieważnił mi mecz Pogoń Lechia? zagrałem na live remis, padł remis, najpierw zakład był jako wygrany, a potem unieważnili? co radzicie? Fortuna i inni traktuja taki zakład jak wygrany, wiem bo tam też to pogralem live

L 2,7M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Widzew - Puszcza
Bukmacher: Superbet
Typ: Widzew powyżej 1.5 goli
Kurs: 1.78

Obie ekipy grają ostatnio fatalnie, ale to Puszcza żegna się z Ekstraklasą, a Widzew zakończy ten sezon w najgorszym wypadku na 15. miejscu. Gdy prześwietlimy ostatnie mecze gości, to prawie każdy rywal zdobywał z nimi przynajmniej dwa gole, a Widzew to ekipa, od której kibice oczekują przynajmniej jakiegoś pozytywnego akcentu na koniec - z najsłabszym rywalem z całej stawki. Widzew miewał w tym sezonie przebłyski, chociaż ostatnio miało to miejsce 4 kwietnia, gdy ograli Lechię 2-0 i mieli serię 3 kolejnych zwycięstw. Nastawiam się na niezły mecz gospodarzy i minimum dwa gole po ich stronie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1435
R 1,9M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 19:00
Typ: Superprzewaga: Widzew
Kurs: 1,78
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Widzew miał serię trzech kolejnych wygranych ale po tamtych dobrych czasach pozostało już tylko wspomnienie, ponieważ w ostatnich pięciu spotkaniach zdobył tylko jeden punkt za remis w Zabrzu. Ostatni mecz przed własną publicznością powinien jednak na tyle zmobilizować miejscowych piłkarzy by zdobyć komplet punktów i z jakimś optymistycznym akcentem zakończyć marny sezon. Puszcza to aktualnie ostatnia drużyna w tabeli i spadkowicz z Ekstraklasy. Ostatnie wyniki Puszczy bez sukcesów ale wreszcie z otwartą grą i w ich meczach padało sporo bramek- min honorowe 4:5 z Pogonią ale tez klęska1:8 z Lechem. Tutaj jednak typ jakąś większą mobilizację Łodzian.

Otrzymane punkty reputacji: +1435
tarki_16 402,9K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Widzew - Puszcza powyżej 3.5 goli @2.85 Betclic

Ostatni mecz Widzewa przed własną publicznością, fatalne nastroje w Puszczy , gdzie w Poznaniu dostali 8 bramek, w Katowicach 3 i Krakowie 3 bramki, więc są najgorszą defensywą w lidze. Mecz o przysłowiową pietruszkę, więc można zagrać ofensywnie i nie myśleć za bardzo o defensywie. Może i Widzew nie strzela za dużo, minimum 4 bramki mieli tylko w 3 spotkaniach na własnym stadionie i dodatkowo na wyjazdach w 4 spotkaniach. Ale trzeba się godnie pożegnać z kibicami i dziś powinni zagrać bardziej ofensywnie. Dla Puszczy to też mecz sparingowy, więc muszą zaryzykować, a obrona i tak woła o pomstę do nieba. Liczę tutaj nawet na hokejowy wynik.

typerskoki 744,2K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Widzew - Puszcza 1 @ 1,78 @ Fortuna

Ponawiam typ na Widzew. Argumenty te same. Nowy projekt, duże pieniądze i pewnie każdy z obecnej kadry chciałby wziąć udział w tym projekcie. ALe do tego trzeba się pokazać. Zwłaszcza przed własną dużą publiką i zwłaszcza po wtopie w prestiżowym meczu z Legią. Puszcza za to już ma "zapewniony" spadek i podcięte skrzydła. Dzielnie walczyli robiąc ostatnio hokejowe wyniki, ale to nie wystarczyło. Po tym motywacja powinna paść i nie zdziwi mnie tutaj jakiś blamaż 4-0 dla gospodarzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +567
lukas88 834,4K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina Piłka nożna, Polska - Ekstraklasa
Typ: Bet Builder: under 5,5 gola, obie strzelą, obie drużyny over 3,5 RR + 25% Bet Builder Boost
Kurs: 5,13
Bukmacher: Fortuna
Link:

Analiza:

Wczoraj Barcelona zawiodła z Ter Stegenem na czele, dziś próbuję ugrać coś na meczu Widzewa. Idzie sporą masówka na Łodziaków więc pobrałem nieco inny typ, mianowicie typuje under 5,5 bo Puszcza poza blamażem z Lechem nie tracili jakoś bardzo dużo bramek, ostatnio też regularnie strzelają na wyjazdach więc dodałem bts. Uważam że obejrzymy ciekawy mecz bo Widzew ma ambitne plany i piłkarze będą chcieli się pokazać po ostatnich porażkach a Puszcza też nie ma nic do stracenia a będą chcieli się godnie pożegnać z Ekstraklasą i zawodnicy też pewni liczą na zauważenie i transfer do innych klubów więc dorzucam over 3,5 kornera każdej ekipy. Puszcza ostatnio regularnie nabijała cornery na wyjazdach a Widzew u siebie nie wierzę że nie będzie cisnął.

djkruko 144,3K

djkruko

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Polska - Ekstraklasa
Typ: Bet Builder: under 5,5 gola, obie strzelą, obie drużyny over 3,5 RR + 25% Bet Builder Boost
Kurs: 5,13
Bukmacher: Fortuna
Link:

Analiza:

Wczoraj Barcelona zawiodła z Ter Stegenem na czele, dziś próbuję ugrać coś na meczu Widzewa. Idzie sporą masówka na Łodziaków więc pobrałem nieco inny typ, mianowicie typuje under 5,5 bo Puszcza poza blamażem z Lechem nie tracili jakoś bardzo dużo bramek, ostatnio też regularnie strzelają na wyjazdach więc dodałem bts. Uważam że obejrzymy ciekawy mecz bo Widzew ma ambitne plany i piłkarze będą chcieli się pokazać po ostatnich porażkach a Puszcza też nie ma nic do stracenia a będą chcieli się godnie pożegnać z Ekstraklasą i zawodnicy też pewni liczą na zauważenie i transfer do innych klubów więc dorzucam over 3,5 kornera każdej ekipy. Puszcza ostatnio regularnie nabijała cornery na wyjazdach a Widzew u siebie nie wierzę że nie będzie cisnął.
Puszcza nie traci bramek? Poważnie? 2:3, 1:8 4:5, 2:2, 1:3 ostatnie 5 meczów.

Otrzymane punkty reputacji: +143
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom