piotrex007
Użytkownik
GKS Tychy - Wisła Kraków
Typ: Angel Rodado otrzyma kartkę
Kurs: 4,50 w STS
Miałem również pisać odnośnie rożnych, ale zrobił to za mnie
ibis, więc nie ma sensu duplikować mniej więcej podobną analizę (choć sam postawię na mniejszą linię 12,5). Ciekaw byłem kursów, jakie wystawią bukmacherzy na kartkę lidera Wisły. Jest on zagrożony pauzą w kolejnym meczu i zobaczymy, czy w klubie myślą i kalkulują. Zdecydowanie powinni! Oczywiście, kolejny mecz teoretycznie łatwy, bo domowy ze Stalą Stalowa Wola, ale nie o to w typie chodzi. Głównie patrzę na dalszą perspektywę, czyli baraże. Kluczowe dla postawienia na kartkę Hiszpana jest fakt, że kartki nie zerują się przed barażami. Jeśli miałby się Angel wyczyścić przed nimi, to zdecydowanie lepszą opcją jest dzisiejszy mecz, aniżeli za tydzień. Granie do końca sezonu z zagrożeniem kartkowym wydaje się niezbyt mądre i uważam, że dziś kartkę Rodado otrzyma. Wisła podobny myk już robiła kiedyś, gdy Goku wykartkował się przed meczem z Podbeskidziem, w którym i tak nie mógłby zagrać. To pozwala mieć nadzieję, że trzymają rękę na pulsie i ogarną, że lepiej bez Hiszpana zagrać za tydzień, niż np. w potencjalnych barażach.
Typ: Angel Rodado otrzyma kartkę
Kurs: 4,50 w STS
Miałem również pisać odnośnie rożnych, ale zrobił to za mnie

Ostatnia edycja: