>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Pytania, dyskusje, skargi, zażalenia

neutralny 668,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi

W tym temacie możecie zadawać pytania odnośnie konkursu, jego regulaminu, bądź zgłaszać błędy, czy niedociągnięcia podczas jego trwania.​

Ostatnia edycja:
neutralny 668,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Witam wszystkich w kolejnej edycji konkursu.

W nowym temacie wrzuciłem tabelę po I rundzie. Prosiłbym aby każdy zainteresowany się z nią zapoznał i podliczył swoje punkty, czy wszystko gra. Zwróćcie również uwagę, czy każdy dostał dodatkowe punkty za aktywności na instagramie.

maer 536,4K

maer

Typer A-League
neutralny neutralny ja założyłem temat na dzisiejsze tj: czwartkowe spotkanie bo już późno a mecz o 19 się zaczyna.
Zobaczymy ile osób odda typy ale sam podejmiesz decyzję czy ten mecz będzie brany pod uwagę w klasyfikacji.
Post automatycznie złączony:

Gdzie jest temat z dzisiejszego meczu Ostrów - Łódź ?
Temat założyłem ale prowadzący podejmie decyzje czy będzie liczony do klasyfikacji.

Zapomniał że dziś jest spotkanie pewnie
Temat założyłem ale prowadzący podejmie decyzje czy będzie liczony do klasyfikacji.

Otrzymane punkty reputacji: +1851
B 111,8K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
neutralny neutralny ja założyłem temat na dzisiejsze tj: czwartkowe spotkanie bo już późno a mecz o 19 się zaczyna.
Zobaczymy ile osób odda typy ale sam podejmiesz decyzję czy ten mecz będzie brany pod uwagę w klasyfikacji.

I bardzo dobrze zrobiłeś co ta za różnica kto zakłada. Ja już podałem

Do góry Bottom