Znalazłem, mają ofertę.Trzeba napisać maila, oni na te maile zwykle odpisują w ciągu kilku/nastu minut.
Co ciekawe nie widzę tego w podziale na dyscypliny, ale przy wyszukiwaniu znajduje

Znalazłem, mają ofertę.Trzeba napisać maila, oni na te maile zwykle odpisują w ciągu kilku/nastu minut.
Cały czas trwaJak to się skończyło????
Obym się mylił ale czy Kern nie miała gorszego czasu niż Diggins?Faendrich - Dahlqvist [1] 1.60 fortuna
Szwajcarka w gazie. Znakomita forma w końcówce sezonu. Dahlqvist swoje biega, ale obecnie Faendrich jest w lepszej dyspozycji.
Kern - Diggins [1] 1.65 fortuna
Nigdy nie pomyślałbym, że przyjdzie zagrać mi taką parę i to na Kern. Ale fakty są takie, że Kern ma fajną końcówkę sezonu, a Jessie jest już zmęczona sezonem.
Zasady są takie, że decyduje miejsce w korespondencyjnym biegu, a jeśli jest to samo, to wyżej jest ta, która lepsza była w kwalifikacjach.Obym się mylił ale czy Kern nie miała gorszego czasu niż Diggins?
Super dzięki za infoZasady są takie, że decyduje miejsce w korespondencyjnym biegu, a jeśli jest to samo, to wyżej jest ta, która lepsza była w kwalifikacjach.
jędrula w szwajcarii czasem nie biegnie feandrich?
biegnie