>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja

Dexter915 1,1K

Dexter915

Użytkownik
Hej. Mam pytanie. Firma kazała mi się zweryfikować dowodem, potem poprosili o Skrill a następnie o Jeton. Po wszystkim kazali zrobić selfie z dowodem przy twarzy i w tle miała być rozmowa z działem ochrony czy tam zabezpieczeń. Ktoś miał taką sytuację? I jaki finał. Nastawić się raczej na zamknięcie przez nich konta czy po prostu zweryfikowali tak o? Czekam już 3 dzień i żadnych konkretów mimo że pisali ze dostane powiadomienie. Proszę o pomoc bo nie wiem co robić.

N 3K

NotToday

Użytkownik
Selfie z rozmową tle, brzmi jak weryfikacja u któregoś ruskiego klona. W dużej większości wypłacają, ale długo trzeba się z nimi bawić w weryfikowanie.

Dexter915 1,1K

Dexter915

Użytkownik
Selfie z rozmową tle, brzmi jak weryfikacja u któregoś ruskiego klona. W dużej większości wypłacają, ale długo trzeba się z nimi bawić w weryfikowanie.
No rozumiem tylko właśnie jestem ciekawy ile trzeba czekać żeby w końcu odblokowali konto bo dostali wszystkie potrzebne materialy i od 3 dni weryfikują. Nie wiem ile mam czekać

Baxton 1,7K

Baxton

Użytkownik
Hej. Mam pytanie. Firma kazała mi się zweryfikować dowodem, potem poprosili o Skrill a następnie o Jeton. Po wszystkim kazali zrobić selfie z dowodem przy twarzy i w tle miała być rozmowa z działem ochrony czy tam zabezpieczeń. Ktoś miał taką sytuację? I jaki finał. Nastawić się raczej na zamknięcie przez nich konta czy po prostu zweryfikowali tak o? Czekam już 3 dzień i żadnych konkretów mimo że pisali ze dostane powiadomienie. Proszę o pomoc bo nie wiem co robić.
Jak kolega wyżej napisał, normalna procedura na klonie, wiele razy przechodziłem na każdym ale po wysłaniu selfi w tle z ich emailem konto było dość szybko uwalnianie od blokady np. wypłaty, gdyż do kilku godzin. Rozumiem, że na czacie tylko informacja, że czekać na mail od działu?

Dexter915 1,1K

Dexter915

Użytkownik
Dokładnie. Najgorsze było to selfie z rozmową bo w przypadku braku dobrego aparatu w telefonie nie ma jak zrobić. U Ciebie do kilku godzin uwolnili konto, u mnie już 3 dzień to trwa. I nadal mi piszą że wszystko jest rozpatrywane po kolei. Chyba pozostaje czekać.

H 167,4K

hagi84

Użytkownik
dawno temu chcieli po tej calej weryfce by wysylac doksy do Rosji - myslalem, ze odeszli juz od tej praktyki, a znajomy z 3-4 tyg temu znow dostal taka weryfke takze nie nastawiac sie na pieniadze, z tymi gownianymi bukami nigdy nic nie wiadomo.

Otrzymane punkty reputacji: +537
N 3K

NotToday

Użytkownik
3 dni u takich krzaków to bardzo mało czasu, cierpliwości. Wysyłaj im codziennie maila z pytaniem czy już zweryfikowali, w końcu będą mieli Cię dość. Ja grałem w kilku tych klonach, czasami weryfikacja się ciągnęła przez tydzień albo dwa, potem następny tydzień albo dwa były problemy z zaakceptowaniem wypłaty, bo jakiś błąd wyskakiwał, ale w moim przypadku ostatecznie zawsze wypłacali. No i nie prosili o żadne wysyłki do Rosji ^^

Otrzymane punkty reputacji: +541
Dexter915 1,1K

Dexter915

Użytkownik
Obawiam się tylko czy przez to że będę im wysyłał co chwilę zapytanie czy nie zablokują mi konta... 😔

Otrzymane punkty reputacji: +545
Do góry Bottom