>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z kasyna online

A 0

andreiugul

Użytkownik
Witam. Niestety trochę trafiłem w gównianą sytuacje bo wygrałem 15 koła na jednym z kasyn online, wypłacałem już wcześniej z tego kasyna od 500-3000 zł na konto bankowe i nie było problemu. Więc tak wyszło, że znów przelałem stówkę z konta bankowego i jakimś fartem wygrałem 15 koła. Suma już jest trochę większa niż 2-3k. Jest się czym przejmować jak zlecę dwa przelewy 10k i 5k na konto bankowe? (Nie ma niestety możliwości przelać środków na Mifinity, Jeton itp bo niestety te saldo mogę wypłacić tylko i wyłącznie na przelew bankowy) Znajomy z tego samego kasyna wypłacał na konto Alior 3 przelewy po 10k w tym samym czasie i nikt się o to nie upomniał, ja akurat mam konto w Santanderze, średnie zarobki w miesiącu mam 9-10k więc też to jakaś mega dziwna suma nie będzie jak na moje konto. Dodam, że wysyłają oni przelew z pośredniego konta z Londynu w tytule jest jakiś numer i wartość kursu wymiany z EUR na PLN, nie jest to typowo konto kasyna.

RBR1one 635,7K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
15k to bez lipy bo zglaszane sa przelewy dopiero od rownowartosci 15k euro. Co ciekawe jak rozbijesz na kilka przelewow te 15k euro to i tak to zglosza bo taka omijanka od tego nie uchroni. Natomiast 15k plnow smialo mozesz przelac ale wiecej juz tak nie rob tylko ogarnij sobie portfel.

A 0

andreiugul

Użytkownik
15k to bez lipy bo zglaszane sa przelewy dopiero od rownowartosci 15k euro. Co ciekawe jak rozbijesz na kilka przelewow te 15k euro to i tak to zglosza bo taka omijanka od tego nie uchroni. Natomiast 15k plnow smialo mozesz przelac ale wiecej juz tak nie rob tylko ogarnij sobie portfel.
Miałem w roku 2024 z tego numeru bankowego z 10-13 przelewów po 400-1900 zł to nic? Nie będzie to miało wpływu, że teraz mi wjadą dwa przelewy jeden z 9k a drugi z 4?
Post automatycznie złączony:

No i jaki portfel najlepiej ogarnąć?

Prince de Belial 2,2M

Prince de Belial

Forum VIP
Miałem w roku 2024 z tego numeru bankowego z 10-13 przelewów po 400-1900 zł to nic? Nie będzie to miało wpływu, że teraz mi wjadą dwa przelewy jeden z 9k a drugi z 4?
Post automatycznie złączony:

No i jaki portfel najlepiej ogarnąć?
będzie - tutaj masz wszystko rzetelnie opisane:

A 0

andreiugul

Użytkownik
będzie - tutaj masz wszystko rzetelnie opisane:
Patrząc na sytuację ludzi i cały topic na surebety to nie ma się czym kompletnie przejmować ew. Zapłacić MAKS 3k PLN kary.

Do góry Bottom