>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki buk najlepszy do gry bez podatku?

RBR1one 635,1K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Hej. Normalnie można się tam u nich rejestrować na dane z Polski? Mógłbyś podać najlepszych i największych z Anglii?
Na zadnym buku na licencji UK nie zarejestrujesz sie na dane PL. Jesli masz adres zameldowania w UK to mozesz sobie takie konto zalozyc ale jak nie masz to zaden buk UK takiej mozliwosci nie ma.

Baxton 1,7K

Baxton

Użytkownik
dawno ich nie odwiedzałem aczkolwiek chyba nikt nie pobije oferty i kursów live na Betfair ?
Mam dostęp do Pinka oraz Betfair, do moich typów głównie konta Betfair/888sport/Betway/Ladbrokes etc poprzez co limitowany na zakłady jestem bardzo szybko ale i tak jestem zadowolony. (Pozdrawiam grających Challengery, TT Elite, TT etc :) )
Nie ma już podatku w niemczech... ale bet365.de to porazka 😵💫
Post automatycznie złączony:

Sportaza,boomerangbet,rabona, opabet,ivibet, sportmarket , spinbetter ale przez przeglądarkę duckduckgo
Zależy co grasz ale w w/w znajduje to co szukam
Tutaj owszem, zagrasz wiele jak nie wszystko tylko jak dostaniesz limity na siebie i rodzinę, to trochę ciężej o zdobycie ich niż te co wymieniłem z racji weryfikacji... :)
NIe można podać polskiego adresu i polskiego telefonu. Trzeba pojechać do Anglii i dopiero wtedy wszystko załatwić.
Niekoniecznie trzeba jechać, nawet są buki TOP UK, które potrafią przyjąć polskie ID oraz tutaj adres z UK, który to nie jest wyczynem podobnie jak numer telefonu, co potwierdzą starzy wyjadacze z tego forum jak się trochę rozejrzeć. (*Parę ESP także dobrych ale to inny dzień)
Hej. Powiedzcie gdzie teraz najlepiej grać bez podatku i czy w ogóle jeszcze można? Byłem na unibet, ale wiadomo już ich nie ma. Teraz założyłem konto na bah a tam na dane niemieckie naliczają sobie jakieś 5%. Jak coś to konto mogę założyć z Polski i Niemiec. Proszę o poradę, bo nie ukrywam, że jak patrzę na opinie niektórych buków tutaj to dużo negatywów.
Ogólnie to jesteś w bardzo dobrej sytuacji jeśli jeszcze nie jesteś spalony na własne dane, cała paleta bukmacherów przed Tobą, schody i koszty dopiero jak już Ci się kończy własna rodzina, sam od jakiegoś czasu to przerabiam :)

Otrzymane punkty reputacji: +653
C 151

colo777

Użytkownik
Hej. Powiedzcie gdzie teraz najlepiej grać bez podatku i czy w ogóle jeszcze można? Byłem na unibet, ale wiadomo już ich nie ma. Teraz założyłem konto na bah a tam na dane niemieckie naliczają sobie jakieś 5%. Jak coś to konto mogę założyć z Polski i Niemiec. Proszę o poradę, bo nie ukrywam, że jak patrzę na opinie niektórych buków tutaj to dużo negatywów.
goldenpalace be

fabek 0

fabek

Użytkownik
Ogólnie to jesteś w bardzo dobrej sytuacji jeśli jeszcze nie jesteś spalony na własne dane, cała paleta bukmacherów przed Tobą, schody i koszty dopiero jak już Ci się kończy własna rodzina, sam od jakiegoś czasu to przerabiam :)
Czyli ogólnie nie ma co liczyć za zostanie gdzieś dłużej jeśli jest się coś tam więcej na plus. Wszędzie prędzej czy później robią limity?

Do góry Bottom