>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher GO+bet - opinie

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Ze względu na prace serwisowe możliwość logowania zostanie przywrócona: 28.11.2024 r., godz.: 05:53.

Jest szansa, że możliwość logowania zostanie przywrócona przed wskazanym czasem, jednakże nie jestem w stanie tego zagwarantować. Po wskazanym czasie logowanie nie powinno stanowić problemu.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Komedia, ludzie mieli zagrane kupony, nie mogli np z opcji cash out skorzystać w oni bez zapowiedzi wyłączyli stronę i cholera wie kiedy to ruszy

H 0

hadan

Użytkownik
Pewnie w bazie danych to jedna kolumna do wyzerowania i z głowy na dzisiaj, czas na obrót bonusem upływa, wpłacić pod kolejny nie można ( chociaż teraz wątpie że kolejne 2,5k wpłynie do nich) :(

P 5,1K

pingu5

Użytkownik
Zostałem Oficjalnie wykluczony z wszelkich promocji :D Nie wiem dla kogo są te promocje chyba dla niegrających :D

BrooklynBouncee 6K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Zostałem Oficjalnie wykluczony z wszelkich promocji :D Nie wiem dla kogo są te promocje chyba dla niegrających :D
Pzbuk wykluczył mnie po... wygraniu freebetu 10pln. Myślałem, że to był jakiś żart, ale nie. Oczywiście freebet przegrany więc nic nie wypłaciłem. Dokonywałem tam też wpłat, więc nie byłem typowym klientem sępem. Od razu zamknąłem konto w pzbuk i comeOn. Zamknąłem też w sts przez ich ofensywne reklamy i w totolotku po wycieku danych.

Nie ma co na siłę dawać zarobić firmom, które robią sobie kpiny.

Otrzymane punkty reputacji: +634
J 0

jarecki8819

Użytkownik
witam mam pytanko czy bukmacher ma prawo wymagać selfie z kartką przy twarzy z datą do weryfikacji konta oprócz skanu dowodu i pdf z banku z potwierdzeniem posiadania rachunku bankowego ?

O 6,4K

Oskubany91

Użytkownik
witam mam pytanko czy bukmacher ma prawo wymagać selfie z kartką przy twarzy z datą do weryfikacji konta oprócz skanu dowodu i pdf z banku z potwierdzeniem posiadania rachunku bankowego ?
Oczywiście, że ma prawo i coraz częściej to robią. Ale trudno się dziwić, ludzie zakładają po kilka kont na ciotki, kuzynki itp, a bukmacher musi to jakoś weryfikować.

Do góry Bottom