Grasz na obu softach? Jest to atrakcyjne, różna oferta i różne limity więc warto się przełączać tylko czy potem buk nie będzie robił problemów.Ja gram i wypłacam regularnie, na razie wszystko działa - kasa na portfelu w 10 min
mi u nich przyjmuje max 1 usd, bez znaczenia czy na nowych czy na starych kontach (na betconscruct, bo ten ich drugi dostawca przyjmuje więcej)Dzisiaj w hugewin dwa konta uwalone po pierwszym zakładzie. Widać że się wzięli za multikonta. Szczęście w nieszczęściu że z obu kasę wypłacili.
Mi wlasnie winnsbet.com zamkneli konto i ukradli wszystkie wygrane (nie trzymam nigdy na takich krzakach za duzo kasy, wiec tylko 450$) . Kazali podac adres walleta, zwroca tylko depo.dzieki bardzo- kolejny od kolekcji A jak jest z wyplacalnoscia tego buka ? za cholere nie umiem nic znalezć na ich temat w necie, ani na ask ani na cs ani nawet na trustpilot.
jezuSir win przy próbie wypłaty zarządał 10-krotnego obrotu depozytem w zakładach. Ako min 2 i min kurs 3.00 Sęk w tym że zablokował obstawianie. Na czacie dali mi do zrozumienia ze mają to gdzieś
czyli lecenie w uja po bandzie. eh jezu.Najpierw zarządali x1 więc obróciłem w kasynie i zleciłem ponownie to zarządali x10 i to w zakładach
wiesz może jaki na tym koncie miałeś bilans?Sir win przy próbie wypłaty zarządał 10-krotnego obrotu depozytem w zakładach. Ako min 2 i min kurs 3.00 Sęk w tym że zablokował obstawianie. Na czacie dali mi do zrozumienia ze mają to gdzieś
widzę, że mi jedno konto też padło pomimo sporego minusa na nim - przyjmuję mi max 1 USD na zakładjakieś 20$ na plusie, zleciłem wypłatę bo zablokowali mi możliwość obstawiania
Nie znalazł bo nie ma. Co najwyżej mogą być buki z tym samym softem ale od innego właściciela.