R
53,2K
Rosolski91
Użytkownik
Sorry ale nie zgadzam się, to bd mecz ostrożny z kolejna seria hitów, ogólnie uważam że seria Bostonu padnie w tym spotkaniu i Toronto złamie klątwęBoston vs Toronto - over 7 @4.95
Przed nami mecz nr 7 i uważam że możemy zobaczyć fajerwerki. Poprzedni mecz grałem w stronę Toronto i dzisiaj dla mnie również jest faworytem w odwrotności do buków chociaż kursy tylko lekko faworyzują Boston. Cała seria dość underowa jak na to że mamy tutaj liście, które w defensywie potrafią nieźle sobie utrudniać oraz posiadają topową ofensywę. W zasadzie tylko pierwszy i czwarty mecz był pod kontrolą Bruins a kolejne 4 spotkania mogły w każdym momencie pójść na stronę jednych lub drugich i teraz pytanie czy tego chcą drużyny w meczu nr 7? Moim zdaniem jedni jak i drudzy będą chcieli podkreślić przewagę i z dużym zabezpieczeniem zakończyć mecz, kto to będzie? Nie mam bladego pojęcia, możemy zobaczyć równą batalie z wymianami ognia lub jakąś pełną dominację jednej ze stron a przy dużych stratach i tak będą wypuszczać bramkarza i szukać okazji bo to w końcu mecz nr 7 i nie ma nic do stracenia. Być może się mylę i znowu zobaczymy wynik pokroju 2:1 3:1 jednak wydaje mi się że możemy się mocno zaskoczyć.