Mistrzostwa, mistrzostwa...i po mistrzostwach...
Kilka słów ode mnie na zakończenie tego Mundialu jeżeli chodzi o organizację. Był to bardzo intensywny miesiąc, a nawet sporo więcej, bo załatwianie nagród na
konkursy, pomysły, propozycje typerów czy innych zabaw ustalaliśmy już wcześniej, żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik na start mistrzostw. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla moderatorów, którzy na bieżąco wstawiali, podliczali czy zbierali loginy, nie zaniedbując przy tym swoich codziennych czynności, wielki szacun
podziękowania dla wszystkich naszych Partnerów, którzy dołożyli swoją cegiełkę do wspólnej puli, aby można było to wszystko zorganizować.
Teraz trochę statystyk, czasu ile na to poświęciliśmy nie jest w stanie nikt zliczyć, ale myślę, że było warto, że jeżeli nie wszyscy to na pewno większość jest zadowolona. Zorganizowaliśmy 64
konkursy na wszystkie 64 mecze Mundialu! Oprócz tego mieliśmy Typera Mundialu,
Konkurs Fantasy Menedżer czy dodatkowy
konkurs na wytypowanie Mistrza Typera, nie wiem czy gdzieś jeszcze było tyle konkursów podczas tych Mistrzostw Świata. Chyba każdy znalazł coś dla siebie. Rozdaliśmy w sumie prawie 13 tysięcy PLN w bonusach czy freebetach od 9 bukmacherów oraz na
Skrill. Na wasze konta trafiło grubo ponad pół miliona punktów reputacji, a to wszystko w miesiąc!
Na koniec chciałem wszystkim podziękować za udział w konkursach, zwycięzcom pogratulować, a komu się nie udało to życzyć szczęścia w kolejnych zabawach, bo jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa i na pewno będzie...się działo.
Na tą chwilę mamy już dwie nowe propozycje
Turniej Czterech Skoczni 2022/2023 z Noblebet
STS Typer Tour de Ski 2022/2023
a poczekalni kilka kolejnych, które pojawią się w najbliższym terminie i to z różnych dyscyplin, nie tylko piłki...
Polecam też obserwować naszego
Facebooka gdzie będą również pojawiać się
konkursy, ostatnio na przykład była do wygrania podwójna wejściówka na
KSW 77 i zobaczenie na żywo walki Khalidov -
Pudzian. Kto jeszcze nie polubił naszego fanpage to przypominam, ze wciąż jest aktualna nasza akcja promocyjna
TUTAJ. Powiedzcie też o niej swoim znajomym, którzy jeszcze nie znają naszego forum.
Jeszcze raz wielkie dziękuję wszystkim za ten nasz wspólny Mundial