N
431,9K
niewierny-janek
Użytkownik
Jest to mecz, który zdecydowanie przykuwa moją uwagę dzisiaj i chyba zdecyduję się na obejrzenie go dzisiejszego wieczora. Kolega wyżej ubiegł mnie już z typem na over fauli obu drużyn łącznie, dlatego ja spróbuję pograć sam faule drużyny gości i to w najwyższej zaproponowanej linii. Juve gra o uratowanie sezonu i utrzymanie szans na wyjście s grupy, tracą 5 pkt do Benfici i PSG. O awans może być ciężko nawet w przypadku wygranej dzisiaj - trzeba jeszcze pokonać PSG za tydzień i liczyć że Maccabi urwie pkt drużynie z Lizbony. W przypadku braku awansu, drużyna z Turyny gra również o nagrodę pocieszenia jaką niewątpliwie będzie gra w LE na wiosnę. Nawet pozycja 3. w tabeli na koniec rozgrywek nie jest wcale tak prawdopodobna. Obecnie mają tyle samo pkt co ekipa z Izraela i nie widać widoków na poprawę wyniku, gdyż Benfica dzisiaj nie odpuści grając wciąż o zwycięstwo w grupie. Ale dlaczego faule Juve? Juve tego nie odpuści i na pewno będą walczyć, co w mojej ocenie przełoży się na twardą grę, często przerywaną gwizdkiem sędziego. Zresztą w tej edycji LM Juve u siebie i Juve na wyjeździe to dwie zupełnie różne drużyny - w domowych meczach faulują średnio 7,5 razy, w delegacjach to już 15 fauli. Myślę, że i dzisiaj często będą się musieli uciekać do gry faul.
Ostatnia edycja: