>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zaklady za 1000 funtow - DODATNI BILANS GWARANTOWANY

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
1763613102057.png

Chyba było zamówienie na gole, ja zamawiam góra 10 więc tym razem nie ja, zresztą jak strzelą 10 moga sobie robić co chcą

No i bym się z wami żulki (tzn żuczki) moje kochane podzielił tą informacją.

Ale tu nie mogło być inaczej, Washington nie umie wygrywać underowo (wcxoraj chyba pierwszy raz w sezonie) a Edmonton jeden gol w Buffalo?

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Ale ustawka z tym losowaniem zeby Ukraina wypiela sie za pomoc, to samo bylo Szachtar z Legia, musieli wypiac dupska mimo ze Legia grała dno

Czysta polityka ta FIFA

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Ustawki NHL

Buffalo - Chicago Buffalo 1.9 Unibet

LAK - Boston - Kings 1.84 Unibet

NBA powinno 250 punktow wpasc w Miami

Otrzymane punkty reputacji: +378
ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Ogladajcie, co Chicago gra. Wczoraj brali udzial w gejowskiej orgii, widac ze dzis im jeszcze malo prosza o dokladke :D

Mowilem ustawka a wy spicie :D

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Cóż Buffalo tylko 9-3, ale na pocieszenie dodam, że gra lepsza niż wynik

1763790012272.png
Post automatycznie złączony:

Mówiłem, że będzie 250 punktów w Miami. Pora na LAK ers ;)

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Los Angeles ma to wygrac, wlasnie dzwonilem do bostonu I powiedzalem co ich czeka jak sie nie podloza. Ich wybor

To sie przejedziemy do nich I po nich, nogi im sie beda trzesly juz w nastepnym meczu. Nadzieja byla do konca

Typu z Anglii opublikowane, szczegolnie jeden bedzie rzez niewiniatek w national league

Ostatnia edycja:
ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Wielka gejowska orgia we czwartek wieczorem z udzialem zawodnikow klubu championship, trenowalem z Wielkim Jimem przez tydzien zeby sie tam wbic, nie wzbudzic podejrzen I nie wrocic obolalym.
W ktorym klubie? Szczegoly jak zwykle po meczu.
Z pewnoscia obije sie negatywnie na formie chlopakow, wiec postawilem przeciwko Nim po mega kursie

PS nie chodzi o Coventry, ale Coventry city tez nie Gracie dzisiaj, Frank cos milczy wiec cos na rzeczy

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Typy number 4 5 I 6, na trzy pierwsze chca miec wylacznosc abonenci a dzis DLA wszystkich starczy

Barnsley - Luton over, jest zamowienie na gole 1.75 Unibet
Oldham - Newport 1 1,675 Unibet
Newcastle - man city over 2,5 1.62 Unibet

Kursy po meczach, Bo nawet w autobusie psy chca po mnie skakas, kierowca Musial wyrzucic jakiegos wiesniaka albo mialby dywanik w poniedzialek - lub/I zabitego psa I wlasciciel, pasazedowie mieliby traume,

Ostatnia edycja:
ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Polecam na zywi Burnley 1x

Newcastle, city to bedzie ciekawy mecz
Nie bedzie remisu
Post automatycznie złączony:

Jak to pisalem widze juz bylo 0-2 to over

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Dzwoniłem do Newcastle wlasnie po gole, rozrywalem pudelka bo w oniedzialek zabieraja smieci.

Grajcie over i brak remisu bo jest 1-1

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Oldham 3-0
Barnsley 5-0.

Dotychczasowo Anglia wchodzi bez najmniejszych problemow, w nocy bedziemy ustawiac NHL

PS Newcastle wykonali over dali sobie po pysku w 5 minut po telefonie

A zatem 3/3 Anglia.

Najlepszy typer swiata slucha opinii i pytan bo ma dobry humor

Trafiłem tez Cheltenham dla subskrybentow i Carlisle w grze

ulotki223 159,3K

ulotki223

Użytkownik
Alez dzis fajne kursy wejda

Druzyna ktora wystrzelila jak z procy dostala telefon zeby nie podskakiwali i zrobili miejsce, maja rozkaz przegrac. A kurs 4.26

A w Premiership banda bezdomnych psow powinna dostac oklep u siebie w domu, wiadomo o kogo chodzi, jedno wielkie nieporozumienie w tej lidze mimo ze maja stadion na 40 tysiecy i to druzyna wydmuszka

Do góry Bottom