>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

Na kogo oddasz głos w 2 turze wyborów prezydenckich?

• 1. Trzaskowski Rafał

Głosy: 52 29,5%
  • 2. Nawrocki Karol

Głosy: 101 57,4%
  • 3. Nie idę głosować

Głosy: 23 13,1%

• Wszyscy głosujący
    176
  • Ta ankieta zostanie zamknięta: .
Cabron 111,8K

Cabron

Użytkownik
No tak, bo np. Mentzen nie zmienial zdania. I nie mówię tu tylko o sławnej 5 Mentzena, czy 100 ustawach. Chociaż te dwa tematy są mocno symboliczne.
Jakubiak, który cały czas mówi o konserwatywnych wartościach, a zostawił żonę dla młodszej. Cały czas mówi jacy to Ukraińcy są źli i niech wyjeżdżają do siebie, a ma żonę Ukrainkę. Do tego przeszłość w PZPR.
Nawrocki zmienił mniej razy poglądy, bo ich nie ma, na większość pytań "nie ma zdania" + jest w polityce od kilku miesięcy.
O guru z kanału zero, to można by napisać książkę.
I można tak o każdym...
Nie chcę bronić Trzaskowskiego, nie obchodzi mnie on, ale wyciąganie jak to on zmienia poglądy, a reszta nie...
Mi się też poglądy na wiele kwestii też zmieniły w ciągu ostatnich 5-10 latach, zresztą na pewno tak jest u większości osób.
Niemcy odsyłają uchodźców, bo w ostatnich latach, gdy sprzedawaliśmy na potęgę wizy mieszkańcom krajów muzułmańskich i afrykańskich bez żadnej weryfikacji, a nawet pod dyktando polityków PiS, wielu z nich traktowało Polskę jako przystanek i pojechało do Niemiec. W dupie mam Niemców, ale tu im się nie dziwię. To samo robili do nas wielokrotnie Amerykanie, chociażby ze słynną "ekipą filmowców" która kupiła wizy, nie była zweryfikowana i wyjechali do USA.
Warszawa po każdym marszu była zdemolowana i widziałem to wielokrotnie na własne oczy, u nie chodzi tu tylko o wojne pod empikiem, czy podpalone mieszkanie, ale też o masę powybijanych szyb, wyrwanych drzew, zniszczonych przystanków, veturilo, chodników itd.
Centra nie będą miejscem zakwaterowanie uchodźców, po prostu nie ma tam takiej możliwości. Będą centrami asymilacji. Czy są potrzebne? nie wiem, czy jestem za tym, żeby były? Też nie wiem. Czy to coś pomoże? Wątpię.
Ale wiem natomiast, że kraje skandynawskie i chociażby Francja lata temu nie zrobiły nic w tym kierunku i nie zasymilowały uchodźców i teraz drugie pokolenie robi im rozpierdol.
P.s. to na przyszłość daj litość i nie rób takiej ilości błędów i emotek, bo się tego nie da czytać.
Ale tutaj nie chodzi o zwykłe zmiany zdania. Trzaskowski to jest typowy wyrachowany polityk, który powie wszędzie i zawsze to co się na ten moment najlepiej sprzeda.
Jeśli będzie miał spotkanie w księgarni na Mokotowie z ludźmi, których poglądy są zbliżone do lewicowych, to powie, że trzeba tym imigrantom pomagać, że nie wszyscy to źli ludzie i na pewno wielu z nich otrzyma pomoc. Przy okazji będzie trzymał w ręce tęczowa flagę mówiąc, że z całych sił wspiera środowiska LGBT i da im wszystkie możliwe przywileje.
Tydzień później mając spotkanie w tym samym miejscu, ale z ludźmi o poglądach prawicowych, którzy być może zagłosują na niego, ale się wahają - powie im zupełnie coś innego.
Że na granicy toczy się wojna hybrydowa, że nie możemy teraz selekcjonować imigrantów, bo nie jesteśmy w stanie tego zrobić i za żadne skarby nie pozwoli na to, żeby Ci ludzie dostali azyl w Polsce.
Powie również, że nie ma co się bać osób LGBT, ponieważ nikomu krzywdy nie robią i musimy ich akceptować, ale na pytanie, czy da im wszystkie przywileje odpowie, że nie i nie dopuścić do możliwości adopcji dzieci przez tych ludzi.

To są tylko przykłady, ale tak to właśnie wygląda, tak zachowuje się obecny faworyt wyścigu o fotel prezydenta RP.

Nie można tego tłumaczyć tym, że on nagle zmienił poglądy, bo nie o to w tym chodzi.

Jak PiS o początku krzyczał, że mamy do czynienia z woja hybrydowa, to Trzaskowski I cała śmietanka Platformy na czele z dziennikarzami TVN robili reportaże pokazując tylko ludzi z dziećmi, że właśnie tacy czekają na granicy. Zagłosowali przeciwko budowie muru, sfinansował film w którym zrobili z polskich żołnierzy najgorszych bydlaków.

Nagle jak widzi, że wybory może wygrać temu, że będzie przeciwko imigrantom, to twierdzi, że sytuacja się zmieniła i teraz jest inaczej.
Pytam się co takiego jest inaczej ?
Co się takiego zmieniło ?
NIC.
To są Ci sami ludzie, ale teraz nagle to oni zbudowali mur, bo ten PiSu był zły.
Nagle teraz na granicy czekają sami źli ludzie, a wcześniej czekali biedni.
Przecież to trzeba mieć klapki na oczach, żeby to wszystko łykać.

Piszesz kolego o poglądach Nawrockiego, że on ich nie ma ?

To pytam co to znaczy, bo nie doprecyzowałeś.
Widziałem kilka rozmów z Nawrockim i on powtarza wszędzie to samo i nie zmienia zdania.
On ma swoje poglądy, ma swoją wizję Polski i jestem pewien, że jakby mu się udało dojść do prezydentury, to nie zacznie za chwilę lizać 4 liter lewicy, tylko pozostanie przy swoim.

Nie wiem na jaki temat on nie ma zdania, bo Stanowski i Rymanowski zadawali mu doprecyzowane pytania o kościół, o aborcję itp, czyli to co najbardziej grzeje lewą stronę.
On odpowiada jasno i zwięźle, bez większego owijania w bawełnę.

Ja absolutnie nie twierdzę, że jest to idealny kandydat, bo takiego nie ma, ale na pewno wolę, żeby ktoś taki sprawował urząd prezydenta, niż ktoś kto powie to co w dniu dzisiejszym lepiej się sprzeda.

Jemu są wytykane kłamstwa na każdym kroku, a on na wszystko ma odpowiedź tak durną, że tylko głupi by to łyknął.

Warszawa po każdym marszu była zdemolowana i widziałem to wielokrotnie na własne oczy, u nie chodzi tu tylko o wojne pod empikiem, czy podpalone mieszkanie, ale też o masę powybijanych szyb, wyrwanych drzew, zniszczonych przystanków, veturilo, chodników itd.
Jak już wspominasz o tym co się działo na marszach niepodległości, to powinieneś też wspomnieć o tym co działo się na marszach LGBT, bo to również przechodzi ludzkie pojęcie i można to nawet skwitować w stylu Trzaskowskiego, czyli
"TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI"

Mi wystarczył materiał Stanowskiego z wiecu Trzaskowskiego na którym pytał ludzi dlaczego na niego głosują.
Te odpowiedzi po prostu zwalają z nóg.
To jest właśnie ta ciemnota, to są właśnie ludzie, którzy nie mają własnego zdania i którzy będą łykać wszystko co im powie ten człowiek.

Otrzymane punkty reputacji: +969
portowiecmks 14,7K

portowiecmks

Użytkownik
uiopek no widać, jak ty wcale nie bronisz Trzaskowskiego.. najazd na wszystkich i wybielanie Trzaskowskiego.
Powtarzasz to samo co w TVN gadają.. i zero agumentów tylko puste frazesy.
Trzaskowski przed debatami musi prosić o pomoc i rozmowe panią psycholog, poco nam tak slaby psychicznie prezydent?
W dodatku prezydent którego nie lubią w USA a w UE bedzie robił to co mu Berlin i Bruksela zlecą.
Pozatym Trzaskowski sam powiedział ze najwieszką tragedią jest prezydent z tej samej parti co rządzący.
Wiec go posluchajmy :)

Otrzymane punkty reputacji: +715
U 5,1K

uiopek

Użytkownik
uiopek no widać, jak ty wcale nie bronisz Trzaskowskiego.. najazd na wszystkich i wybielanie Trzaskowskiego.
Powtarzasz to samo co w TVN gadają.. i zero agumentów tylko puste frazesy.
Trzaskowski przed debatami musi prosić o pomoc i rozmowe panią psycholog, poco nam tak slaby psychicznie prezydent?
W dodatku prezydent którego nie lubią w USA a w UE bedzie robił to co mu Berlin i Bruksela zlecą.
Pozatym Trzaskowski sam powiedział ze najwieszką tragedią jest prezydent z tej samej parti co rządzący.
Wiec go posluchajmy :)
No tak, rozmowa z psychologiem to jest oznaka słabości. Myślałem, że taki myślenie to już mają tylko stare wiejskie baby.
Jako, że to przede wszystkim forum sportowe, to idąc Twoim tokiem myślenia, praktycznie wszyscy sportowcy na świecie są słabi psychicznie....

Otrzymane punkty reputacji: +200
Cabron 111,8K

Cabron

Użytkownik
No tak, rozmowa z psychologiem to jest oznaka słabości. Myślałem, że taki myślenie to już mają tylko stare wiejskie baby.
Jako, że to przede wszystkim forum sportowe, to idąc Twoim tokiem myślenia, praktycznie wszyscy sportowcy na świecie są słabi psychicznie....
Oczywiście, że to jest oznaka słabości. Gość chce być prezydentem kraju. Za naszą granicą jest wojna, a on potrzebuje psychologa, żeby go podniósł na duchu przed debatą w której będzie w ogniu trudnych pytań.
Jak by nas ruscy zaatakowali, to gość będzie po psychologa dzwonił zapytać jak ma się zachować ?

Otrzymane punkty reputacji: +745
A 10,5K

andon

Użytkownik
Sondaż dla TVN z dzisiaj:
Na czwartym miejscu znalazła się kandydatka Lewicy Magdalena Biejat z wynikiem 6 procent (+2 pp.). Kolejni są: kandydat Trzeciej Drogi Szymon Hołownia – 5 procent (-1 pp.), kandydat partii Razem Adrian Zandberg - 5 procent (bez zmian), Grzegorz Braun – 4 procent (bez zmian), Marek Jakubiak – 3 procent (+2 pp.), Joanna Senyszyn – 2 procent (+1 pp.), Krzysztof Stanowski – 1 procent (-1 pp.), Artur Bartoszewicz - 1 procent (+1 pp.).

Hołownia - Braun 2 @4.15 Betclic
Czy jest szansa, że Hołownia jest zawyżony w sondażu dla TVN? Może jakaś jest. Czy jest szansa, że TVN celowo zawyżył wynik Brauna? Żadna. Obaj są właściwie w granicach błędu więc szkoda nie próbować łapać takiego soczystego kursu.

Świeżbi mnie też lekko, żeby pograć Biejat vs Hołownia po kursie 6, ale za nic nie jestem w stanie uwierzyć że Lewica(Biejat+Zandberg+Senyszyn) robi w tych wyborach 13%.

Otrzymane punkty reputacji: +563
jerzywalec 5,7K

jerzywalec

Użytkownik
Ja pobrałem symbolicznie Biejat w h2h z Hołownią po kursie 6 na betclic tak jak piszesz.
Dałem jeszcze grubiej over 3,2 Biejat w 1 turze.
Zobaczymy, czy to nie będzie podpucha…
Sondaż dla TVN z dzisiaj:
Na czwartym miejscu znalazła się kandydatka Lewicy Magdalena Biejat z wynikiem 6 procent (+2 pp.). Kolejni są: kandydat Trzeciej Drogi Szymon Hołownia – 5 procent (-1 pp.), kandydat partii Razem Adrian Zandberg - 5 procent (bez zmian), Grzegorz Braun – 4 procent (bez zmian), Marek Jakubiak – 3 procent (+2 pp.), Joanna Senyszyn – 2 procent (+1 pp.), Krzysztof Stanowski – 1 procent (-1 pp.), Artur Bartoszewicz - 1 procent (+1 pp.).

Hołownia - Braun 2 @4.15 Betclic
Czy jest szansa, że Hołownia jest zawyżony w sondażu dla TVN? Może jakaś jest. Czy jest szansa, że TVN celowo zawyżył wynik Brauna? Żadna. Obaj są właściwie w granicach błędu więc szkoda nie próbować łapać takiego soczystego kursu.

Świeżbi mnie też lekko, żeby pograć Biejat vs Hołownia po kursie 6, ale za nic nie jestem w stanie uwierzyć że Lewica(Biejat+Zandberg+Senyszyn) robi w tych wyborach 13%.

Otrzymane punkty reputacji: +565
5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Wynik Brauna może w dużej mierze zależeć od ostatnich sondaży przed pierwszą turą. Jeśli Mentzen będzie miał realną szansę na drugą turę, to wielu wyborców Brauna będzie głosować na Mentzena. Jeśli nie będzie żadnej nadziei dla Mentzena na drugą turę, to Braun może zrobić naprawdę ciekawy wynik. Pamiętajmy o tym, że wielu wyborców Brauna boi się przyznać, że na niego zagłosuje. Trzeba mieć dużo odwagi, żeby publicznie się do tego przyznać, bo od razu na taką osobę wylewa się fala hejtu. Moim zdaniem realne poparcie dla Brauna to jest powyżej 5%, zwłaszcza wśród młodych ma mnóstwo zwolenników i jeśli go nie wyeliminują z polityki, to jego poparcie powinno być coraz większe, bo niechęć do UE będzie coraz większa.

Moja prognoza jest więc taka:
Jeśli będzie nadzieja na drugą turę Mentzena, to wynik Brauna będzie mocno zaniżony, coś ok. 2-3%
Jeśli nie będzie nadziei dla Mentzena na drugą turę, to Braun zrobi powyżej 5%

Wiele zależy tutaj od najbliższych sondaży. Ta sprawa z mieszkaniem Nawrockiego może wiele zmienić, a ewentualny spadek Nawrockiego zaowocuje zapewne wzrostem poparcia dla Mentzena.

Otrzymane punkty reputacji: +619
Siurkacz 8,4K

Siurkacz

Użytkownik
Właśnie skończył się program Stanowskiego z trzaskowskim. Jakoś się obronił z większości rzeczy aczkolwiek nie zmienia to faktu że dalej jest tęczowym i ekologicznym rafalkiem. Informacje które mi utkwiły w pamięci:
Kibel za 650tys kosztował tyle bo większość tych kosztów to było doprowadzenie kanalizacji do niego.
Muzeum kosztowało 700 mln dlatego że przebiega pod nim metro co zwiększyło znacznie koszty.
Przynajmniej jakkolwiek skomentował to bo w TVP go o to nikt nie zapytał.
Wczoraj było spotkanie 2 Niemców czyli Tuska i nowego kanclerza gdzie "ustalili" że Polska nie chce żadnych reparacji!!😂 Dziś Trzaskowski w wywiadzie mówi jasno i wyraźnie że sprawa nie jest zamknięta i kwiaty w Berlinie nie wystarczą oraz że będzie cały czas naciskał na Niemcy żeby zapłacili za to albo do ręki albo pieniędzmi na zbrojenia. Jeden mówi jedno drugi mówi drugie. Jak im wierzyć i któremu skoro tyle razy kłamali i zdradzali nasze interesy? Byly też inne tematy takie jak zmiana zdania jeżeli chodzi o obrone granicy i mur lub CPK gdzie rafał twierdzi że to dobry projekt i tego chce cała klasa polityczna, szkoda jedynie że Tusk ma to gdzieś. Rafałek położył na stole jakieś 2 stosy dokumentów twierdząc że to dowody na to że Polska nie przyjmie już żadnych imigrantów bo zagwarantowalismy to sobie w 2015 roku lub zapłacą nam za każdego Ukraińca który do nas przyjechał. No niestety, ue która tak bardzo kocha się z rafałem i tuskiem twierdzi co innego. Jaki morał z tego wszystkiego? Kłamali, kłamią i będą kłamać! Nie głosować na kłamców, oszustów i złodziei.

Otrzymane punkty reputacji: +563
Cabron 111,8K

Cabron

Użytkownik
Myślałem, że Hołownia trochę zapunktuje wywiadem w kanale zero, bo Stanowski wbrew pozorom bardzo go nie cisnął, ale u Holowni wczoraj czasy zmieniły się tyle razy, że tylko strzelił sobie w kolano. Myślę, że teraz to warto grać H2H przeciwko niemu
Post automatycznie złączony:

Właśnie skończył się program Stanowskiego z trzaskowskim. Jakoś się obronił z większości rzeczy aczkolwiek nie zmienia to faktu że dalej jest tęczowym i ekologicznym rafalkiem. Informacje które mi utkwiły w pamięci:
Kibel za 650tys kosztował tyle bo większość tych kosztów to było doprowadzenie kanalizacji do niego.
Muzeum kosztowało 700 mln dlatego że przebiega pod nim metro co zwiększyło znacznie koszty.
Przynajmniej jakkolwiek skomentował to bo w TVP go o to nikt nie zapytał.
Wczoraj było spotkanie 2 Niemców czyli Tuska i nowego kanclerza gdzie "ustalili" że Polska nie chce żadnych reparacji!!😂 Dziś Trzaskowski w wywiadzie mówi jasno i wyraźnie że sprawa nie jest zamknięta i kwiaty w Berlinie nie wystarczą oraz że będzie cały czas naciskał na Niemcy żeby zapłacili za to albo do ręki albo pieniędzmi na zbrojenia. Jeden mówi jedno drugi mówi drugie. Jak im wierzyć i któremu skoro tyle razy kłamali i zdradzali nasze interesy? Byly też inne tematy takie jak zmiana zdania jeżeli chodzi o obrone granicy i mur lub CPK gdzie rafał twierdzi że to dobry projekt i tego chce cała klasa polityczna, szkoda jedynie że Tusk ma to gdzieś. Rafałek położył na stole jakieś 2 stosy dokumentów twierdząc że to dowody na to że Polska nie przyjmie już żadnych imigrantów bo zagwarantowalismy to sobie w 2015 roku lub zapłacą nam za każdego Ukraińca który do nas przyjechał. No niestety, ue która tak bardzo kocha się z rafałem i tuskiem twierdzi co innego. Jaki morał z tego wszystkiego? Kłamali, kłamią i będą kłamać! Nie głosować na kłamców, oszustów i złodziei.
Z tą obroną bym nie przesadzał. Po prostu kłamał jak zwykle. Gdzieś mi się na X przewinął post jakiegoś typa co się zajmuje czytaniem człowieka z jego mimiki i zachowania. Pisał tam, że Trzaskowski wił się jak wąż, nie patrzył w kamerę odpowiadając na pytania, a popatrzył tylko wtedy, jak żebrał o głosy.
Dodatkowo regularnie się wiercił i nerwowo sięgał po szklankę wody.
Ja się na tym nie znam, ale najwyraźniej ktoś ma większe pojęcie i potrafi w ten sposób czytać ludzi.
Poza tym notorycznie kłamał.
Powiedział, że nie robił polityki na powodzianach, tymczasem nagrywał filmiki z miejsc poszkodowanych powodzią w których rozmawiał z ludźmi i proponował pomoc.
Jeśli to nie kampania, to co innego ?
Chcesz pomóc zrób to, ale nie nagrywaj się jak to proponujesz.

Zawsze mówił, że 500+ to projekt platformy i PiS go "ukradł" bo oni nie zdążyli go wprowadzić, a dziś pod naciskiem Stanowskiego przyznał, że PiS to zrobił dobrze i to był świetny pomysł...ALE było to bardzo łatwe do wprowadzenia🤨

Oczywiście wcześniej mówił, że to rozdawnictwo PiSu... Ale wiadomo, że tego akurat po nim się mogliśmy spodziewać.

Kłamał o liczbach lotów w CPK i Stanowski przeczytał mu dokładnie jaki był początkowy plan PiSu, a Trzaskowski dalej brnął w swoje, aż zmienił temat, bo wiedział, że po raz kolejny z tego kłamstwa nie wybrnie.

Kłamał w temacie inwestycji PiSu, ale to nie pierwszy raz.
Powiedział, że prócz 500+ to nic tam nie zrobili więcej, a jak mu Stanowski Baltic pipe przypomniał, to stwierdził, że to jakiś tam malutki projekcik 🙃
Szkoda, że bez tego byśmy byli w totalnej dupie po rozpoczęciu wojny z Rosji z Ukrainą.

Imigranci za PiSu nie byli groźni, ale za ich rządów to już są... Ale to chyba było oczywiste, że tak powie.
Jedynie po raz pierwszy wybrnął z tego, że w platformie mają wielu ludzi i niektórzy rzeczywiście mieli inne poglądy i mogli latać z żarciem do nich.

Pięknie się oglądało jak mówił, że on to zawsze miał blisko do republikanów, bo z nimi miał do czynienia i te poglądy były mu bliższe, a Trump to świetny przywódca.

Szkoda, że Stanowski mu nie przypomniał, że dwa lata wcześniej krytykował Trumpa w RMF i mówił, że to byłyby dramat, gdyby on wygrał wybory.

Był jeszcze też ten piękny moment :

S: Ta Warszawa to buduje bardzo mało mieszkań. Mówił Pan, że wybudowaliście 14 tysięcy…
T: Nie byłem precyzyjny
S: Wybudowaliście tylko 1500
T: Dwa tysiące!
S: Tysiąc czterysta.

Trzaskowski: Rzeczywiście, jak się udziela wywiadów to czasami jest jakiś skrót.

No to chyba więcej dodawać nie trzeba.

Szkoda, że się wydygal dłuższej rozmowy, bo zabrakło bardzo wielu pytań, ale Rafał był bardzo nerwowy i nie wyszło mu granie luzaka.

Kwintesencją było na koniec jak udało się odebrać telefon w którym zadzwoniła Pani mieszkająca w Szwecji i powiedziała, że to co się tam dzieje to jest istny dramat i boi się o swoją rodzinę w Polsce i jak wybrnie z paktu migracyjnego.
Oczywiście Rafał skłamał, że nie wejdzie to w życie, ale to chyba oczywiste.

Na koniec Pani go pozdrowiła I podsumowała, że na pewno na niego nie zagłosuje.

Po tym telefonie, nagle urwało linie i nikt się już nie mógł dodzwonić. No bardzo ciekawe, bo to pierwszy taki przypadek w historii KZ, że całkowicie zerwało linie i to akurat dzisiaj.. 🧐

Ogólnie sądzę, że poleci lekko w dół po tym wywiadzie, bo na pewno nic na tym nie zyskał i te 33,5 według mnie nie są do gry na over.

Trzaskowski under 33,5 1,85

Otrzymane punkty reputacji: +182
G 9,2K

gumazi

Użytkownik
Cabron Cabron masa ludzi pisze ,że zyskał tylko ty politolog na stażu oczywiście ,że nie . Byl jeden telefon za to się dodzwoniła wyborczyni prawicy i chłop pisze ,że wywaliło telefony ,wiadomo stanowski z mazurkiem Cisna trzaska i nagle mu pomagają ,sprawa 500 + każdy mądry człowiek kuma ,że głównym atutem programu miała być dzietność a Patoka wydaje na alko ,a cpk co zrobił PiS to kryminał kupę kasy wydane gówno zrobione ,sprawa z imigracja tutaj nie do obrony ,ale pisiory i sprawa wiz nawet jak połowa to prawda to masakra , na koniec juwe juwe juwenalia!

A 10,5K

andon

Użytkownik
Cabron Cabron
Na żaden typ w tym temacie, który jest od Ciebie(czy to za Nawrockim czy przeciwko Trzaskowskiemu) nie postawiłbym ani złotówki. Ale jak w którymś momencie napiszesz, że Trzaskowski wypadł wspaniale i grasz jego win, albo Nawrocki jest fatalny i grasz jego under to idę, zastawiam mieszkanie i wchodzę za całość.

Otrzymane punkty reputacji: +589
B 3,7K

blacky777

Użytkownik
Cabron od poczatku daje typy zyczeniowe, chyba w nikogo wpisach nie widac az takiej jednostronnej narracji jak u niego a najwieszy hit to wszyscy kłamią tylko nie Nawrocki. Sam w temacie tez od poczatku kłamał gdzie mu to udowodniłem i co by sie nie wydarzyło kazdy jego wpis tutaj bedzie pro Nawrocki i nic sie nie zmieni. A co do samych wyborów to zadziwiaja aż takie wyniki sondażow na lewicę i według mnie są mocno przestrzelone bo cięzko sobie wyobrazic aby Zandberg i Biejat razem zdobyli okolo 13-14 % A co do samych typów lekko pograłem najmniej glosów Wocha kurs 2,75. Jak do tej pory tylko dal sie poznac tym że przyszedł z kluczem francuskim a koło Maciaka troche szumu sie zrobiło to moze jakiej pare głosów na tym zyskać. Typ na pewno do wziecia pod uwage ale nie za konkretyny hajs

Otrzymane punkty reputacji: +452
Cabron 111,8K

Cabron

Użytkownik
Cabron Cabron masa ludzi pisze ,że zyskał tylko ty politolog na stażu oczywiście ,że nie . Byl jeden telefon za to się dodzwoniła wyborczyni prawicy i chłop pisze ,że wywaliło telefony ,wiadomo stanowski z mazurkiem Cisna trzaska i nagle mu pomagają ,sprawa 500 + każdy mądry człowiek kuma ,że głównym atutem programu miała być dzietność a Patoka wydaje na alko ,a cpk co zrobił PiS to kryminał kupę kasy wydane gówno zrobione ,sprawa z imigracja tutaj nie do obrony ,ale pisiory i sprawa wiz nawet jak połowa to prawda to masakra , na koniec juwe juwe juwenalia!
Masa jakich ludzi ?
Podaj przykłady, bo tak piszą tylko ludzie związani z koalicja obywatelską, a tutaj chodziło o przekonanie neutralnych ludzi.
Gdyby po rozmowie z Nawrockim pisali ludzie związani z PiSem, że wypadł świetnie, to byś napisał, że ich opinia się nie liczy. To samo się tyczy Hołowni, czy innych kandydatów, którzy mają swoich wyznawców.
Różnica jest taka, że po rozmowie z Nawrockim ludzie pisali, że są w ogromnym szoku i dobrze się go słuchało, bo dotychczas uwierzyli, że jest drewniany tak jak bo przestawiała telewizja.

W temacie CPK nie chodziło o sam projekt, tylko o to, że Trzaskowski kłamał z liczbami jakie przestawiał PiS, bo Stanowski mu przeczytał jak to się prezentowało na początku i Trzaskowski nie był w stanie udowodnić, że było inaczej, chociaż kłamał i szedł w zaparte.

Poza tym przedstawiłem czarno na białym fakty w których kłamał, a Ty brniesz, że ktoś gdzieś napisał, że on wypadł dobrze.

Do tematu CPK jakoś to wyglądało, ale to tylko dlatego, bo odpowiadał w podobnym tonie na wszystkie pytania :
" Nie wiem, mam inne zdanie"
" Nie słyszałem, nie zgodzę się"
", rozumiem może Pan mieć swoje zdanie"

Potem wjechał temat CPK i zaczął po prostu kłamać jak to ma w zwyczaju już do samego końca, bo po CPK zaczęły się też inne trudniejsze tematy.

Ostatnia edycja:
A 10,5K

andon

Użytkownik
Też łapałem Wocha jako najsłabszego. Cały czas na Betclicu po 2.45 można pograć. Różnice między Wochem, a Maciakiem to będzie kilka tysięcy głosów, może nawet kilkaset. Maciaka nie chcą nigdzie zapraszać na debaty, a z reguły jest tak, że jak kogoś się marginalizuje, to znajdzie się jakaś część, która będzie chciała pokazać wała i zagłosuje na złość albo dla beki. No a Woch jest przeźroczysty, niczym się nie wybija, niczym nie wyróżnia. Wolę brać tego o którym mówią źle, niż tego o którym nie mówią wcale. Trochę tylko o Bartoszewicza się lękam, bo też nołnejmiak, ale chociaż część sondaży go zauważa, w przeciwieństwie do Wocha, więc może nie zaskoczy negatywnie.

Otrzymane punkty reputacji: +657
Cabron 111,8K

Cabron

Użytkownik
Nie wiem, który mógłby głosować na Wocha, ale tym bardziej nie wiem kto mógłby głosować na Maciaka. Gość został dotychczas w każdej debacie zgnojony przez każdego i nazwany szpiegiem Putina.
Raczej nie wiele osób oglądających te debaty po czymś takim odda na niego głos.
Jeśli już znajdzie się jakaś większa grupa prorosyjskich wyborców w Polsce, to pewnie zdecydowana większość z nich zagłosuje na Brauna, bo niby czemu mieliby marnować swój głos na Maciaka ?
Ten facet dalej nawet nie wyjaśnił kim jest i skąd się wziął

B 20,9K

betlitelli

Użytkownik
Alfons jest wlasciwie skonczony, dzisiaj wyplywaja kolejne smrody " NawrockiKn zobowiązał się do dożywotniej opieki nad Jerzym Ż. - wynika z dokumentu, do którego dotarła Interia. Nawrocki na piśmie zapewnił, że będzie łożył na utrzymanie pana Jerzego, a po jego śmierci zajmie się pogrzebe " Zostanie zmasakrowany w mediach czy na debacie. To nie przejdzie gdyby by to bylo mozliwe to by zastapili kims innym, ale jest juz za pozno. Ostatnie sondaze po aferze zwiekszaja przewage do okolo 10%, takiego trendu nie da sie juz odkrecic. Zwlaszcza, ze wczoraj ze Stanowskim spokojnie sobie Trzaskowski poradzil w programie i zyskal kolejne poparcie. Win Trzaskowskiego zarowno w pierwszej turze jak i drugiej wyglada na bardzo dobra promocje kapitalu. Spadek notowan alfonsa powinien tez sprawic, ze na Mentzena i Brauna skapnie duzo wiecej glosow

R 162,3K

roykeane2.0

Użytkownik
Spadek notowan alfonsa powinien tez sprawic, ze na Mentzena i Brauna skapnie duzo wiecej glosow
No właśnie nie do końca akurat na Mentzena. Nie po tym, jak Sławomir zmasakrował Nawrockiego w sieci, wypowiadając mu niemalże wojnę. Zawiedzeni Nawrockim wyborcy Pisu są na konfederatów wściekli. Zostaną w domach, albo oddadzą głos na Brauna, ew. Jakubiaka.

Tak czy inaczej Karol "decyzja prezesa" Nawrocki tango down.

U 5,1K

uiopek

Użytkownik
Masa jakich ludzi ?
Podaj przykłady, bo tak piszą tylko ludzie związani z koalicja obywatelską, a tutaj chodziło o przekonanie neutralnych ludzi.
Gdyby po rozmowie z Nawrockim pisali ludzie związani z PiSem, że wypadł świetnie, to byś napisał, że ich opinia się nie liczy. To samo się tyczy Hołowni, czy innych kandydatów, którzy mają swoich wyznawców.
Różnica jest taka, że po rozmowie z Nawrockim ludzie pisali, że są w ogromnym szoku i dobrze się go słuchało, bo dotychczas uwierzyli, że jest drewniany tak jak bo przestawiała telewizja.

W temacie CPK nie chodziło o sam projekt, tylko o to, że Trzaskowski kłamał z liczbami jakie przestawiał PiS, bo Stanowski mu przeczytał jak to się prezentowało na początku i Trzaskowski nie był w stanie udowodnić, że było inaczej, chociaż kłamał i szedł w zaparte.

Poza tym przedstawiłem czarno na białym fakty w których kłamał, a Ty brniesz, że ktoś gdzieś napisał, że on wypadł dobrze.

Do tematu CPK jakoś to wyglądało, ale to tylko dlatego, bo odpowiadał w podobnym tonie na wszystkie pytania :
" Nie wiem, mam inne zdanie"
" Nie słyszałem, nie zgodzę się"
", rozumiem może Pan mieć swoje zdanie"

Potem wjechał temat CPK i zaczął po prostu kłamać jak to ma w zwyczaju już do samego końca, bo po CPK zaczęły się też inne trudniejsze tematy.
Ajj no rzeczywiście kłamał z liczbami. Tobie się nigdy nie chce zweryfikować najprostszych faktów, tylko ślepo wierzysz w co ktoś powie, a wszystkim innym to zarzucasz.

Czy chociaż raz honorowo przyznasz, że sie pomyliłeś i Trzaskowski miał rację, a Stanowski kłamał? Czy mimo dowodu jaki Ci przedstawiłem będziesz nadal trzymał swoją, kłamliwą wersję?
Nie wiem, ale się domyślam 🙄

Załączniki

Otrzymane punkty reputacji: +555
A 10,5K

andon

Użytkownik
Zawiedzeni Nawrockim wyborcy Pisu.
W tym kraju nie ma takich zwierząt! Jest żubr, bóbr, ku-wa, łoś. Lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając – to są zwierzęta, które żyją w Polsce.

A na poważnie, to przesadzacie. Nawrocki na luzaku przechodzi pierwszą turę. Druga tura dopiero za miesiąc i nikt już nie będzie pamiętał o jakimś mieszkaniu. Tak na marginesie, to jest dość szokujące, że zaatakowali Nawrockiego w taki sposób przed pierwszą turą, a nie czekali do drugiej. Albo to są głąby totalne albo musiała im jakaś mijanka między Nawrockim, a Trzaskowskim wychodzić. Dodatkowo jeszcze ta fotka Nawrockiego z Trumpem. Nigdy nie wiadomo czy USA nie zaingeruje i nie zorganizują jakiejś kontrafery pogrążającej Trzaska. Jak dla mnie kurs 1.5 jest niegrywalny na ten moment.

G 20,2K

gabry5

Użytkownik
W tym kraju nie ma takich zwierząt! Jest żubr, bóbr, ku-wa, łoś. Lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając – to są zwierzęta, które żyją w Polsce.

A na poważnie, to przesadzacie. Nawrocki na luzaku przechodzi pierwszą turę. Druga tura dopiero za miesiąc i nikt już nie będzie pamiętał o jakimś mieszkaniu. Tak na marginesie, to jest dość szokujące, że zaatakowali Nawrockiego w taki sposób przed pierwszą turą, a nie czekali do drugiej. Albo to są głąby totalne albo musiała im jakaś mijanka między Nawrockim, a Trzaskowskim wychodzić. Dodatkowo jeszcze ta fotka Nawrockiego z Trumpem. Nigdy nie wiadomo czy USA nie zaingeruje i nie zorganizują jakiejś kontrafery pogrążającej Trzaska. Jak dla mnie kurs 1.5 jest niegrywalny na ten moment.
Zaatakowali go teraz, bo widać było że Nawrocki był na fali wznoszącej po debacie w Końskich aż do wizytę w USA i spotkanie z Trumpem. Bali się, że wygra pierwszą turę, a to by pogrążyło Trzaskowskiego w II turze. Ale sztab PiS-u nadal nie poradził sobie z tą aferą. Ona nadal jest grzana i to 5 dzień. Nie przykryło go konklawe, morderstwo na UW czy wywiad Trzaskowskiego w Kanale Zero. Może za 3 tygodnie już każdy zapomni, może nie bo będą kolejne jakieś informacje o Nawrockim. Tak to jest jak się bierze kogoś z poza polityki nie prześwietlonego,, bez umiejętności lawirowania i kłamania. Widać, że jest pożar w burdelu w PiS-ie, Kaczyński dzisiaj powiedział widać, że w nie najlepszym humorze był, że te podpisy pod dokumentem o opiece mogą być podrobione, no już niezła odklejka.

Do góry Bottom