>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bukmacher Unibet - opinie

act 16,6K

act

Użytkownik
Szkoda, najlepszy buk do grania snookera i darta. Ktoś wie czy któryś buk oferuje rozbudowaną ofertę na te sporty?

piatddz 74,4K

piatddz

Użytkownik
Na unibecie nawet oferty nie było na 80% itfow. Ja gralem na betonred kosza i siatkę w miarę niszowa i limity miałem bardzo późno i dalej się da grać. Ponadto bezproblemowe szybkie wypłaty i promocje VIP.

A 861

amigo007

Użytkownik
Słuchajcie polski unibet rzeczywiście zniknął. Wczoraj się dopiero dowiedziałem, nie grałem tam długo. Ale jest unibet.com z NOWYM właścicielem. Z tego co wczaraj patrzyłem, Polski nie ma na liście wykluczonych krajów. Czy my możemy zakładać NOWE konta, na nowej stronie unibet ?

RBR1one 584,4K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Nie mozesz bo na polski rynek sie zamkneli. Chyba, ze mieszkasz np. w UK i potrafisz potwierdzic tam adres zamieszkania to wtedy pewnie mozesz sobie nowe konto otworzyc ale i tak radzilbym sie najpierw supportu zapytac.

G 12,8K

gzjjr

Użytkownik
Ja nie dostałem żadnego e-maila od nich że zamykają mi konto czy coś. Ale widzę, że nie można otworzyć strony żadnej, wcześniej były te końcówki numeryczne w adresie a teraz i tego chyba nie ma?

A 861

amigo007

Użytkownik
Pantarej na każdą stronę wejdziesz najprościej zmieniając DNS-y na inne niż te od google.

RBR1 one rzeczywiście nowe unibet nie ma do wyboru Polski. Kurde nawet Rumuni mogą tam założyć konto. Polak nie może. Kurde gdzie my żyjemy. Chory kraj. A oczywiście tęczowa koalicja nam tego nie odkręci. Weszli w buty pisu, i tego nie odkręcą. Potrzebna jest kasa, więc dla rządu potrzebne są opodatkowane zakłady bukmacherskie...

D 3,1K

damian09

Użytkownik
Polska już jest nawet na guru zbanowana w kwestii przeglądania recenzji, pisania skarg. Trzeba kombinować przez VPN. Także postępowy kraj się zrobił :)

Do góry Bottom