Masz. Sprawdzone. Pytalem również supportu i można. Regulamin tego nie wykluczaCzyli zakładam na siostrę i mam bonusy w Superbet czy nie ?
Masz. Sprawdzone. Pytalem również supportu i można. Regulamin tego nie wykluczaCzyli zakładam na siostrę i mam bonusy w Superbet czy nie ?
Następny wiejski filozof. Typie dla każdego może być coś innego istotne, a nie to co dla ciebie. Wyjdź ze swojego świata czasem, bo zapatrzony jesteś w siebie strasznie. Skąd wy się bierzecie z tym swoim narcystycznym światkiem patrzenia na wszystko według siebie jprdl żałosne są takie odpowiedzi po prostu. Głupie wręcz dziecięce.Ale co w tym nietypowego? Na wiekszosci buków możesz zakładać kilka kont na jeden adres. Zawsze tak robię i problemów nie ma. Ale bonusów nigdy nie biorę.
Post automatycznie złączony:
W dzisiajeszych trudnych czasach dla graczy nie liczą się jakieś śmieszne bonusu czy wypłaty w 5 minut tylko to, ile bukmacher da ugrać zanim zlimituje. Co za różnica czy wypłaci pieniądze w 5 minut czy 5 dni? Żadna. Może i 2 tygodnie wypłacać. Ale niech da ugrać jakąś normalną kwotę zanim zlimitue a nie po kilku wygranych typach jest po grze.
A skąd się biorą takie płaczki? Ostatnio jest was jakiś wysyp. Jestem dumny z tego że pochodzę ze wsi bo jak widać po Tobie wielu miastowych ma poziom kultury zerowy. Zwrócisz im uwagę to zaraz obrażają jak Ty to robisz. Dziecięce i żałosne to jest płakanie na bonusy czy wolne wypłaty. Kazdy ogarnięty gracz ma je w dupie. A tylko takie Janki jak Ty obrażający wszystkich w koło chcas śmieszne 200zl od buka bo sami nic nie potrafią ugrać. A jak coś ugrają to zaraz chcą wypłacić żeby nie przegrać od razu. Typie, idź płakac na czacie Fortuny czy Sts. Tam pełno takich płaczków więc napewno Cię wesprąNastępny wiejski filozof. Typie dla każdego może być coś innego istotne, a nie to co dla ciebie. Wyjdź ze swojego świata czasem, bo zapatrzony jesteś w siebie strasznie. Skąd wy się bierzecie z tym swoim narcystycznym światkiem patrzenia na wszystko według siebie jprdl żałosne są takie odpowiedzi po prostu. Głupie wręcz dziecięce.
Czytałem i to nie jest standard tylko odosobniony przypadek więc nie nazwe ich złodziejami. Każdy buk w historii mojej gry.cos odwalił i jak bym miał się kierować taka pojedyncza sytuacja to nie grał bym już nigdzie bo każdy buk był by złodziejem. Wiem że tu chodzi o pieniądze ale wytłumacz to sobie tym, że poprostu miałeś pecha. Na tym buku grają tysiące osób i pbardzo prawdopodobne że taka sytuacje miałeś tylko Ty. Kiedyś pamiętam pobrałem coś z neta i miałem przez to sprawe w sądzie bo naruszyłem prawa autorskie. A w Polsce z neta ściągają miliony osób i nikogo nigdy nie ukarali. Miałem pecha jak Ty teraz i tyle.Banda złodzieji zachęcam do przeczytania komentarza jak mnie oszukują w sprawie wyplaty co poszło na zamknięte konto
Obecnie Bukmacherzy w Polsce uprawiają wolną Amerykanke. Każdy z legalnych ma coś za uszami. Niestety nikt tego nie kontroluje, a ich regulaminy które zaakceptowalo MF pozwalają robić z graczami co tylko chcą.Brak możliwości wypłaty swoich środków po odrzuceniu kilku kuponów jest złodziejstwem.
Celowe przedłuzanie sprawy udzielanie błędnych informacji jak inaczej można to nazwać przelewy 24 powiedzieli ze udzielili by im odpowiedź w 7 dni a sprawa trwa tydzieńCzytałem i to nie jest standard tylko odosobniony przypadek więc nie nazwe ich złodziejami. Każdy buk w historii mojej gry.cos odwalił i jak bym miał się kierować taka pojedyncza sytuacja to nie grał bym już nigdzie bo każdy buk był by złodziejem. Wiem że tu chodzi o pieniądze ale wytłumacz to sobie tym, że poprostu miałeś pecha. Na tym buku grają tysiące osób i pbardzo prawdopodobne że taka sytuacje miałeś tylko Ty. Kiedyś pamiętam pobrałem coś z neta i miałem przez to sprawe w sądzie bo naruszyłem prawa autorskie. A w Polsce z neta ściągają miliony osób i nikogo nigdy nie ukarali. Miałem pecha jak Ty teraz i tyle.
To usadź człowieku Roman12345 na banie na kilka tygodni, a nie apelujesz do nas. To on do każdego się tu pluje i ocenia nasze opinie. Facet chyba jest z Superbet, albo jest po prostu prdlnięty.Trzymajcie się tematu wątku, czyli opinie o bukmacherze, każdy może mieć swoje zdanie, wiec bez osobistych "wycieczek" do innych użytkowników i ich obrażania!
jego też tyczył się mój wpisTo usadź człowieku Roman12345 na banie na kilka tygodni, a nie apelujesz do nas. To on do każdego się tu pluje i ocenia nasze opinie. Facet chyba jest z Superbet, albo jest po prostu prdlnięty.
Dzieci płaczące o bonusy niech sobie płaczą na czatach dla dzieci a nie tutaj się wyżalają jaki to dany buk jest be bo nie dał bonusika czy wypłacił tasiemke nie po 5 minutach a na drugi dzień Jak to napisałeś? Trzeba być dobrze prdlnietym żeby płakać o takie rzeczy na forum Kto normalny pisze że dany buk jest ujowy bo nie dał banusa albo wypłaty ma za wolne? No tylko dzieci które wiecznie wpłacają i raz na rok coś wypłaca. Każdy wygrywający ma to gdzieś. Ale może jak zaczniesz kiedyś wygrywać to zrozumiesz o czym mowaTo usadź człowieku Roman12345 na banie na kilka tygodni, a nie apelujesz do nas. To on do każdego się tu pluje i ocenia nasze opinie. Facet chyba jest z Superbet, albo jest po prostu prdlnięty.
Mozna na tym samym adresie, nawet z tego samego urządzenia i internetu. Sprawdzone i potwierdzone przez obsluga SuperbetPytanie: czy konto może założyć ktoś z rodziny na tym samym adresie ? Jeśli tak to MUSI być to inne urządzenie (na przykład nie można grać z tego samego laptopa) ?
Napisz jeszcze raz i daj screen. Mi napisali ze mozna i dodatkowo bonusy tez przysługująMi na czacie powiedzieli inaczej No nic trzeba spróbować i wtedy podzielę się opinią.
Chyba na wszystkich bukach możesz zakładać na rodzinę. Przynajmniej ja tak robię i oprócz Betclic nigdy problemów nie było. Ale bonusów nigdzie nie biorę bo zwykle jest tak, że jeden bonus na jedno gospodarstwo domowe a dla 200zł nie będę sobie problemów robił.Mi na czacie powiedzieli inaczej No nic trzeba spróbować i wtedy podzielę się opinią.