Zanim zaczniesz obstawiać
tenis u buka proponuję przeczytać dokładnie regulamin jak rozliczają zakład w przypadku kręczu,unikniesz niepotrzebnych nerwów
Regulamin nie rozwiązuje tej kwestii, sam support nie wskazał mi punktu regulaminu, bo go nie ma .
Jeśli to byłoby
live na etoto, typ miałbym rozliczony poprawnie (na moją korzyść), bo jest punkt to określający. Co do zakładów przedmeczowych nie ma takiego odniesienia.
Z jednej strony bukmacher uznaje ugrane gemy w 3 secie rozliczając over gema Rybakiny >10 gemów i typ jest dla nich rozstrzygnięty. Tak mam na innym kuponie.
Z drugiej twierdzi, że 2 gemy ugrane przez Rybakine nie rozstrzygają handicapu gemowego (chociaż nie mogła już przegrać wyżej niż 7 gemami) i, że spekuluję jak mecz by się zakończył.
Nie jest to dla mnie transparentne . Dstałem informację, że zespół bukmacherski uznał, że on ma rację i tyle.
Handicap sety +/- X
Należy wytypować zwycięzcę meczu po uwzględnieniu handicapu przyznanego jednej ze stron w postaci określonej liczby setów, dodając (lub odejmując w zależności od tytułu zakładu) do wyniku końcowego handicap setów opisany w zakładzie.
Jeśli mecz nie zostanie rozegrany do końca zakłady będą nieważne.
Handicap gemy +/- X
Należy wytypować zwycięzcę meczu po uwzględnieniu handicapu przyznanego jednej ze stron w postaci określonej liczby gemów, dodając (lub odejmując w zależności od tytułu zakładu) do wyniku końcowego handicap gemów opisany w zakładzie. ->>
Tutaj brak sformułowania o anulowania jak przy setach..
LIVE
W przypadku przerwania i niedokończenia spotkania zakłady meczowe zostaną anulowane.
Zakłady typu poniżej / powyżej na dany set zostaną rozliczone, jeżeli w momencie przerwania meczu są rozstrzygnięte.