Jakub Krawczyk powyżej 1.5 @ 1.57
dno dna i metr mułu. już za nie minięcie Hurysza, który całe 4 okrążenia jechał gdzieś pod płotem to dramat a za upadek przez nikogo nie atakowany na ostatnim łuku należy się powrót do egzaminu na licencje.
Jack Holder powyżej 8.5 @ 1.70
w dublu: 2.57 STS
Linia na Krawczyka bardzo niska, do pokrycia już w biegu juniorskim. Jest Bartkowiak, debiutant Hurysz i Szostak. Spokojnie można być przed Huryszem i Szostakiem a nawet i Bartkowiaka można przywieźć, bo to żaden as. Nawet jakby w juniorce wpadło 1 to w biegu 4 jest Hurysz i tutaj trzeba dołożyć punkt. Do dubla myślę, że fajny zakład.
Nie wiem co ruszyć dokładnie z drugiego meczu, ale chyba Jacka można pograć, bo forma ostatnio w Polsce bardzo spoko. Dzisiaj numer 13: bieg 6 i 8 z juniorem. Ma tam Madsena i Smektałe oraz Lindgren i Jeppesen więc takie minimum 2,2 tutaj trzeba zrobić a 2,3 w zasięgu. Zaczyna od 3 biegu z ZZ - Dudek? na przeciętnych Woryne i Smektałe. Bieg 13 ma Lamberta, znowu Lindgrena i Woryne, 1-2 zapewne wleci. On sam na ZZ pojedzie obstawiam, że w biegu 10 z Dudkiem na Worynę i Miśka. Tylko raz programowo ma Madsena, układ biegów całkiem przyjemny więc spróbujemy dziś Australijczyka.
Podbijam typ na
Zmarzlik poniżej 12.5 @ 1.62 komplet 12 i odpuszczony 15 bieg. STS . Sportowo Zmarzlik nie straci tu raczej punktów ale będzie dzisiaj wysoko i myślę, że wzorem meczu w Grudziądzu Bartek i Vaculik odpuszczą nominowane biegi, bo jutro
GP. Kurs spadł do 1.57 i wzrósł znowu do 1.62.
Chris Holder poniżej 9.5 @ 1.88 STS
8 punktów.
Tak myślałem wczoraj jaką wystawią linie i myślę, że jest za duża. Rozkład biegów jest bardzo ciężki, nie wiem czy Chris wygra dzisiaj jakiś bieg. Rywale odpowiednio: Bieg 3: Hansen, Zmarzlik, bieg 7: Thomsen, Woźniak. Bieg 10: Vaculik, Hansen. Bieg 13: Thomsen i Zmarzlik. Myślę, że Bartek te 4 biegi pojedzie i nie odpuści jeszcze 13 biegu. Po rozkładzie patrząc może tutaj Holder zrobić 2,1,2,1 i wcale nie będę tym zdziwiony. Na ZZ poleci być może w biegu 1 gdzie będzie Woźniak i Vaculik. No ciężki ciężki ten wyjazd.