Mecz w Gorzowie nie jest w ogóle zagrożonyGorzów odbędzie się mecz? Czy raczej nikłe szanse?
Sa takie regulacje , ze sedzia podejmuje decyzje o tym.Szkoda że nie ma regulacji tylko sędzia robi samowolkę kiedy sobie kończy a kiedy nie. A najgłupsze jest zaliczenie wyniku po 8 biegach. Najlepsza liga świata wiaodmo
Nie rozumiesz mnie ja znam te regulacje i wiem co piszesz ale mi chodzi o to że skoro według regulacji miało być 8 biegów do zaliczenia to bez sensu było puszczanie 9 i to w chwili gdy goście ewidentnie mieli problemy. Po 9 biegu można jeszcze jechać kolejne co mówił zarówno Marek jak i Walasek. I do odpowiedzi Walaska Cię odysylam.Sa takie regulacje , ze sedzia podejmuje decyzje o tym.
Wiadomo ze najlepiej rozstrzygnac mecz po 15 biegach ale po to taki zapis zrobili zeby rozgrywki szly sprawnie bez przekladanych meczow , na ktore nie ma za duzo terminow no i nie generowac dodatkowych duzych kosztow dla klubow.
Ciężko znaleźć złoty środek. W naszej lidze zawsze z zawodnikami jak z jajami się obchodzą. Ogólnie w 10 biegu widziałbym 5:1 i później możliwy mega kwas jednych i drugich w razie jazdy lub braku jazdy dalej.Ok sts sobie spi
Denis Zieliński over 2.5 pkt
kurs 2.22
sts
krótka piłka nie jedzie Bartkowiak więc jedzie słaby bez sprzętu stojanowski na jeszcze słabszego ralcewicza. Więc mamy prostą drogę dla Denisa albo załatwia sprawę w 2 biegu albo czekamy do 12 gdzie musi pokonać Stojanowskiego przy założeniu 2 w juniorskim.
Denis to nie ogor by sobie nie poradzić z takimi tuzami sportu
Post automatycznie złączony:
Nie rozumiesz mnie ja znam te regulacje i wiem co piszesz ale mi chodzi o to że skoro miało być 8 biegów do zaliczenia bez sensu było puszczanie 9 i to w chwili gdy goście ewidentnie mieli problemy. Po 9 biegu można jeszcze jechać kolejne co mówił zarówno Marek jak i Walasek. I do odpowiedzi Walaska Cię odysylam.
Nie mniej jednak o 15 min zaczęło lać więc 15 by nie odjechali ale skoro sędzia puszcza po 8 biegu kolejny w takich samych warunkach a nie puszcza 10 to jest to dla mnie dość samowolne decyzję.
I twierdzę że 8 biegów to bardzo mało Termin zawsze się znajdzie a koszty klubu pełno w regulaminach które generuje dla klubów a są bezsensu. Dyskusja nie na teraz ale reasumując brakuje konsekwencji skoro 9 było ok to 10 jedziemy dalej skoro nie przerwał po 8
Sts ma regulamin że zalicza po 12 biegachPanowie, czemu są porobione zwroty za Ostrów v Częstochowa, zakłady na zawodników skoro mecz zaliczony, zawodnicy pojawili się na torze 2 razy (under Woryny i Berntzona). W przypadku overów pewnie byłby zakład przegrany. Standardowa polityka juroszków ?